Kişilik & Karakter Bu aralar duygunuz nasıl sakin mi agresif mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 52 Yapay Zekaya Sor Münzevi bir hayat yaşıyorum Güncellemeler1 yıl Retro var arkadaşlar Bu aralar duygunuz nasıl sakin mi agresif mi? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,5b cevap paylaştı. Ben agresif olmak için doğmuşum ve en ufak bir şeyde benim sinirler zıplıyor... 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Burcunuz nedir Yorumla u Hayatİstanbul77 1 yıl Boğa yükselen akrep Yorumla Soran 1 yıl Benim de aynı seni çok iyi anlıyorum 😄 Yorumla u Hayatİstanbul77 1 yıl Beni anlayan biri bu çok iyi 😀 Yorumla
u OurangMedan Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Zaman su gibi akıp gidiyor, dizileri bitiriyorum hop maçlar başlıyor. Duygu var mı, asla. Djjd 2 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. bu aralar canım sıkkın 1 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. laptopu yataktan kaldır fanları kapıyorsun yanar gerçekten ama bu sefer şömine efekti gibi değil 🤣 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Soğutucu mu alayım Yorumla u tenedos 1 yıl düz zemine koy yeter Yorumla Soran 1 yıl Yatak da düz🙄🙄 Yorumla u tenedos 1 yıl gömülüyor ama yorgan kapıyor o zaman fan çıkışını Yorumla Soran 1 yıl Peki hocam teşekkürler Yorumla u tenedos 1 yıl rica ederim hojam Yorumla
HeavyRain77 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Sakin herkesten uzak. Gölde çatıya vuran şıp şıp yağmur sesi eşliğinde sobanın karşısında sıcak 🍷 içiyorum. Ne kadar sakin olabilirim biliniz 🤣 1 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Bu aralar sessiz sakin bir okadar ağresif gününe göre değişiyor 1 0 Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl İkisinin ortasında gidip geliyorum ama agresifim bugünlerde sanırım 1 0 Yorumla
1kahveyenedersin Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Çok sakin.. Hastalık geçirdim. Onun sakinliği var üstümde. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Laptop da Venüs'ten sanırım, ısınmak sıkıntı değil onun için 😂 Mümkünse düz sert zemin üzerinde olmalı, bilgine 0 0 Yorumla
Anlamadımgitti41 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 792 cevap paylaştı. Biraz üzgün, biraz mücadeleci öyle işte🙂 2 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı. Pirensesler gibiyiimm 1 0 Yorumla
Dipsizdağ Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 427 cevap paylaştı. Hovarda ve vurdumduymaz 1 0 Yorumla
u Dark_Scourge Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Genelde agresif 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Sakinim şükür 1 0 Yorumla
GGƏĆƏ Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Agresiflik var.. Mars retrodaymiş 1 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. sakince devamke 1 0 Yorumla
mmmelikeys Takip Et Xper 3 Yaş: 22 1 yıl Akışına göre yaşıyorum ama sıkkın geçiyor şu aralar 0 0 Yorumla
Princessax Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Şu sıralar baya sakinim. 😄😁 0 0 Yorumla
benhatıra Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 91% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Görseldeki gibi loş berduşum 0 0 Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Duygusuzum baya zamandir 1 0 Yorumla
laydbirdmira Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Sakin 2 0 Yorumla
Ruhunpenceresinden Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Agresif.. 2 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Sakinim 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Dengesiz.. 1 0 Yorumla
GGwrRespectGG Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 33% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 800 cevap paylaştı. B.. k gibiyim knk 1 0 Yorumla
Gizemnurr9 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. İkisinin ortasında 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14b cevap paylaştı. Nötr 1 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı. Sakin. 1 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. Durgunum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Ben agresif olmak için doğmuşum ve en ufak bir şeyde benim sinirler zıplıyor...
Burcunuz nedir
Boğa yükselen akrep
Benim de aynı seni çok iyi anlıyorum 😄
Beni anlayan biri bu çok iyi 😀
Zaman su gibi akıp gidiyor, dizileri bitiriyorum hop maçlar başlıyor. Duygu var mı, asla. Djjd
bu aralar canım sıkkın
laptopu yataktan kaldır fanları kapıyorsun yanar gerçekten ama bu sefer şömine efekti gibi değil 🤣
Soğutucu mu alayım
düz zemine koy yeter
Yatak da düz🙄🙄
gömülüyor ama yorgan kapıyor o zaman fan çıkışını
Peki hocam teşekkürler
rica ederim hojam
Sakin herkesten uzak. Gölde çatıya vuran şıp şıp yağmur sesi eşliğinde sobanın karşısında sıcak 🍷 içiyorum. Ne kadar sakin olabilirim biliniz 🤣
Bu aralar sessiz sakin bir okadar ağresif gününe göre değişiyor
İkisinin ortasında gidip geliyorum ama agresifim bugünlerde sanırım
Oldukça sakinim, agresifliği sevmiyorum
Düşünceliyim, içime zor sığıyorum..
Çok sakin.. Hastalık geçirdim. Onun sakinliği var üstümde.
Laptop da Venüs'ten sanırım, ısınmak sıkıntı değil onun için 😂 Mümkünse düz sert zemin üzerinde olmalı, bilgine
Sakin yaşıyorum ben de valla
Biraz üzgün, biraz mücadeleci öyle işte🙂
Pirensesler gibiyiimm
Sakin stabil güzel gidiyor 😌
Hovarda ve vurdumduymaz
Genelde agresif
Sakinim şükür
Ortaya karışık
Agresiflik var.. Mars retrodaymiş
İstikrarsız galiba, toparlayamıyorum
Bütün insanları öldüresim var 😊
Sakin ve sıkıcı