Kişilik & Karakter Hayatı yaşarken anda kalarak mı yaşarsınız? Kani666 Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu hayatı yoksa hep bi düşünerek mi? Güncellemeler1 yıl Soruma gelsene Hayatı yaşarken anda kalarak mı yaşarsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. anda kalırım 0 0 Yorumla
imkansiziyapmak Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Anda kalarak yaşamak en iyisi ama hangimiz anda kalıyoruz ki hepimizin kafası geçmişte yaşanan her şeyde bence geçmişi düşünmüyorum veya etkilemiyorum diyen de npcdir 0 3 Yorumla Kani666 1 yıl Geçmişte takılmamayı öğrenmediğin sürece hayat seni yer bitirir. Yorumla imkansiziyapmak 1 yıl kimse bunu kolay kolay öğrenemez Yorumla Kani666 1 yıl Orada haklısın bak öğrendim ama yaşaya yaşaya Yorumla
fransız Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 73% 1 yıl bunda kalmadan şuna varmadan ondan olmadan andan ileri bir kaç kişi yaşıyoruz bu hayatı 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
anda kalırım
Anda kalarak yaşamak en iyisi ama hangimiz anda kalıyoruz ki hepimizin kafası geçmişte yaşanan her şeyde bence geçmişi düşünmüyorum veya etkilemiyorum diyen de npcdir
Geçmişte takılmamayı öğrenmediğin sürece hayat seni yer bitirir.
kimse bunu kolay kolay öğrenemez
Orada haklısın bak öğrendim ama yaşaya yaşaya
bunda kalmadan şuna varmadan ondan olmadan andan ileri bir kaç kişi yaşıyoruz bu hayatı