Ölüm korkusu yaşayan var mı nasıl geçer?

Kaç gündür dilimin altında ağrı var konuşurken rahatsız oluyorum bazen çok takmamaya çalışıyorum bazen çok takıyorum uyurken geceleri kalkıyorum bir şey olacak diye korkuyorum bugün doktora gittim bir şey yok dedi yine de rahatlayamadım çünkü ağrıyor geçsin diye her gün dua ediyorum Allah'ıma geçmiyor

Kaç gündür geceleri kalkıyorum anca geri dalıyorum bazen kalkınca üşüyorum sobayı açıyorum ısınıyorum geri yatıyorum bazen çok kötü oluyorum kalkıp ya annemle ya babamla yatıyorum

Normalde ölümü çok düşünmem çok takmam bu kadar hemen geçer ama bu ağrıyı kafama takınca kendimi strese koyunca daha da arttı

Annemle konuşuyoruz rahatlatıyor hatta çok imanlı namazını falan eksik kılmayan Fatma teyzem ve eşi üstüme okudular biraz rahatladım ben de kendimi rahatlatıyorum çıkıyor aklımdan neşem geliyor sonra tekrardan aklıma geliyor ve korkup ağlıyorum kendimi kötü hissediyorum

Panik atak olabilir mi yaşayan var mı

Bu döngü içerisinden çıkmak bu ağrının geçmesi için bol bol dua ediyorum aklıma gelen kötü düşüncelerden kurtulmak istiyorum

Duanızı eksik etmeyin🙏🏽

Ölüm korkusu yaşayan var mı nasıl geçer?