- 1 ay
Bazılarına düşman olmak benim için kolay değil, imkansız.. Canımın yandığı kadar çıkar sesim, o kadar.. Çünkü birini hem boğazlamaya kalkıp hem de sessiz ol diyemezsin..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- u1 ay
Ben intikam almıyorum, istesem analarından emdiği sütü şırıngayla burunlarından çekerim de, ne gerek var amaaan modundayım uzun süredir. Yine de sağıma soluma belli olmaz, ben fevri ve dengesiz biriyim. Öfkeden gözüm dönerse yapabilirim de, yapmak istemediklerimi.
16 Yorumla- Soran1 ay
Çok güzel demişsin 🙏🌸
- 1 ay
İntikam alacağım derken onların seviyesine düşmek istemem ama gözümüz dönerse de çare yok. Bazı şeyler yenilir yutulur cinsten değil ✌️
- Soran1 ay
Çok haklısın can bazı şeyler gerçekten susarak olmuyor karşılık vermek gerekiyor 🙏🥳
- 1 ay
Hıhım ✌️🥳
- 1 ay
Teşekkür ederim Barışşş 🥳🥳
- Soran1 ay
Ricalar ablamm 💚🙏
Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı. Hiç intikam almaya çalışmam. Enerjimi beş para etmeyen insanlara harcayamam. Allah'a havale ederim. Çünkü ilahi adalet eninde sonunda tecelli ediyor..
12 Yorumla- Soran1 ay
Rica ederim ✨🦋
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
- 1 ay
Haksızlığa uğratılan ben ve sevdiklerimse mutlaka bedelini ödetirim bize o haksızlığı yapanlar her kimlerse, kara kaplı defterimde herkes isim ve fiil olarak yazar. Dünyaya kin ve intikam benden yayılıyor olabilir. Haksızlığa boyun eğmem ve kendimle sevdiklerimin haklarını sahiplenirim mutlaka. Doğru zamanı beklerim ve bana ve sevdiklerime yapılan kötülükleri hiçbir zaman unutmam 🙂✌️
10 Yorumla - s1 ay
İntikam için çabalamak vakit ve enerji kaybı. Olan kişinin yine kendisine oluyor. İntikam duygusuyla yanıp tutuşacağıma yapılanların yükünü başka yerlerde bana iyi gelecek şeylerle deşarj olacak şekilde üstümden atarım.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yok be Barış, boşa zaman kaybını sevmiyorum, bunun için efor sarf etmek güç benim için
10 Yorumla- u1 ay
Hiç benlik değil, uğraşamam intikamla kimsenin seviyesine düşemem...
10 Yorumla - 1 ay
İntikam almam da zorunlu empati yaptırırım
10 Yorumla - 1 ay
Hayır hiç benlik bişey değil...
10 Yorumla - s1 ay
İntikam almak hiç bana göre değil, zaman kaybı
10 Yorumla İntikam duygusu bana göre değil çünkü intikam almak, kişinin iç dünyasında öfke, kin ve negatif duyguların daha uzun süre kalmasına neden olabilir. İntikam almak yerine affetmek ve olumlu düşüncelere odaklanmak, kişinin uzun vadede daha mutlu olmasına yardımcı olur. Tabi ki yaşanan olaya göre elbette değişir. Çoğu zaman yok saymak da en güzel ve anlamlı intikam şeklidir.
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 522 cevap paylaştı. Pek benlik deyil eninde sonunda yaptğm bir şekilde beni bular ne gerek strese falan girmeye ciddi bir durumsa kanuna baş vurarım onlar gereğini yapar çok da ciddi deyilse bedduam yeter yda boş ver beddua bile etmem benden uzak olsun nereye olursa olsun zararın neresinden dönsen kar dır diye düşnürm
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 371 cevap paylaştı. Pek haklı olana nasip olmuyor bu dünyada çünkü racona ters aciz koyun ortalıkta O*ospu Evlatları çok fazla olduğu için. Tek çaredir susturucu silah ile kafadan 1 mermi vurarak intikam almak için Soykırım yapmak
https://www.youtube.com/embed/VsZxxdSDfpg10 Yorumla- 1 ay
Önceden olsa intikam almak için uğraşırdım belki çaba gösterirdim Ama son dönemlerde umursamıyorum niye ben miyim insandan intikam almak için vaktim harcayayım ki zaten ahlaksız olan insan aklı başında olmayan insan her şeyi çok rahatlıkla yapıyor
10 Yorumla - 1 ay
İntikam almak bana göre değil. Çünkü intikam, yalnızca geçici bir tatmin sağlasa da uzun vadede içsel huzuru bozar. İnsanların hata yapmasını anlayabilir, affedebilir veya en azından onlardan ders çıkarabilirim. İntikam, sadece bana değil, karşımdakine de zarar verir. Bunu tercih etmek yerine, hayatıma devam edip kendimi daha güçlü hissetmek bana daha anlamlı geliyor.
10 Yorumla - 1 ay
İntikam almakla uğraşamam. İntikam çabası insanın kendi enerjisini boş yere götürmesidir. Çünkü intikam karaktersiz insanları etkilemez üzerlerinde bir işe yaramaz. Anca onları daha fazla kışkırtır ya da istediklerini verip daha fazla güldürmüş olursun. Bu yüzden intikam alma çabasına girmek yerine mesafe koymak en güzeli.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. İntikam insanı rahatlatır, egosunu okşar bazen iyileştirir ama intikam hırsı insanı çoğu zaman kirletir.
İnce çizgileri aşmadan evet zamanında intikam aldım,
Verdiği haz inanılmazdı ama buna deymeli.10 Yorumla- 1 ay
Kimseden intikam almama, o kişiden en farkım kalır
20 Yorumla - 1 ay
Evet ama fiziksel ve ilginç intikam alma şekillerim var. Zararsız gibi ama aşağılayıcı 🤷♀️ erkekse sakallarını cımbızla çekip üzerine 80 derece limon kolonyası dökmek , arkasına geçip kerkinmek, tükürmek, meme ucunu kıvırmak , kulağına bağırmak tarzı yöntemlerim var. İçimdeki nefreti bu şekilde çıkarıp intikam duygusuyla rahatlıyorum. Bir yandan örneğin beni aldatırsa hiç bir şey yapmam sessizce yoluma giderim kendimi de suçlamam karşıyı da değişik kompleks bir yapıdayım 🤷♀️🌸
10 Yorumla - 1 ay
Ben kimseden intikam almam almak istemem çünkü o yükü ruhumda ömür boyu taşımak istemem. Aslında ugraşsaydım çok fena ugraşırdım ama ilgilenmek bile canımı sıkar.
10 Yorumla - 1 ay
Hayır halim de hafızam da yok bunun için. Tartıştığım belli bir sebeple konuşmayı kestiğim insanların bile nedenini unutuyorum bide intikam ateşini içimde hiç tutamam
10 Yorumla Hayır, bana göre değil.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. https://www.youtube.com/watch?v=2U7xjHlEGsU
Eğer çok kinlenmişsem evet ama genelde almamayı tercih ediyorum uğraşmayı sevmiyorum10 YorumlaHayır bana göre değil sıkıntı yaşadığım insanlarla aram bir şekilde düzeliyor eskisi gibi olmuyor tabii
10 Yorumla- 1 ay
Hayır. Ben, ya beddua ediyorum artık çok canım yanarsa ya da Allah’a havale ediyorum beddua falan etmeden.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Hayır. Bir şeye o derece takıntılı olmayı da doğru bulmuyorum ama küçük şeylerde elime fırsat geçerse boş durmam
10 Yorumla- 1 ay
Hayır. İntikam almak demek karşındakini dikkate almak demektir. Umursamamak ve yoluna bakmak en iyisi 🙃
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 785 cevap paylaştı. Hayır; Hiç iyi bir şey değil ve tasvip de etmiyorum. Lakin hoşuma da gitmiyor dersem de yalan söylemiş olurum.
10 Yorumla- 1 ay
İntikam filmlerini seviyorum sadece ama intikam almak bana göre değil değerli vaktimi boşa harcayamam.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Uğraşmam
görmezden gelirim ki bir insana verilebilecek en büyük ceza onu görmezden gelmek
10 Yorumla- 1 ay
değer verdiğim biriyse ellemem yapsın ama nefret ettiğim biriyse belki uğraşırım
10 Yorumla - 1 ay
Degil aslinda iste gelde alma tipi insanlarla muhatap oluyorum sabrımı zorluyorlar
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Hayır değil. Öyle olsaydı canımı çok yaktı diye birinin hayatını karartmak iki dudağımın arasındaydı. Ona değil de ailesine kıyamadım. Yoksa doktorluğu ve ailesi kalmayacaktı ortada
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı. bana göre evet kişinin zayıf yönlerini biliyorum ve ordan vurabilirim beklemediği bir zamanda
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Fazla değil çünkü yıllar sonra baktığın zaman bunun için harcadığın zamana bile üzülürsün.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 687 cevap paylaştı. İntikam değil o kişiyi pişman edecek bişey yaparım😀
10 Yorumla- 1 ay
Hayır zaman bırakırım.
https//youtu. be/Ywh0davU8M8? si=M5Nc6n8i9Twnr9ys11 Yorumla- 1 ay
link olmadı galiba şarkı koymuştum kb
Kişilik & Karakter konusunda 5,2b cevap paylaştı. intikaaam bebelerin işiii
10 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 ay
Cok eskiden yapardım su an hic ugrasmıyorum, umursamazlık seviyem aşırı derecede yukseldi
10 Yorumla Kinci biri değilim , intikam değil de kısas bazen yaparım beni anlasın diye ama anlamıyor umursamam en büyük cevap bu olur ona
10 Yorumla- 1 ay
O insana göre en güzel intikam yanında bile durmamaktır görmezden gelmek önemsememektır
10 Yorumla - 1 ay
Hayır bana göre değil intikam almayı sevmem konuşmayı keserim
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Gerek var mı ya sıktır et hayatı yaşa en iyi intikam onları umursamamak zaten onlar bunu görünce kudururlar fazlasiyla
10 Yorumla - 1 ay
Hiç işim olmaz.
20 Yorumla - 1 ay
üşenmezsem elimi sürmeden etini kemiginden ayır...
10 Yorumla Canımın yanmasanina göre değişir.
10 Yorumla- 1 ay
İmkan olsun alırım.
10 Yorumla - 1 ay
Gerektiği zaman alınır ama her zaman değil
10 Yorumla - 1 ay
Bana göre değil.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hayır her şey ilahi adalete bırakırım.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ben almadan hayat alıyor
10 Yorumla- 1 ay
Hayır ben Allaha havale ediyorum
10 Yorumla Bana göre değil
10 Yorumla- 1 ay
İntikam almam ama fırsat gelir
10 Yorumla - 1 ay
Hayır bana göre değilmiş intikam almak
10 Yorumla - 1 ay
Yok ama kinciyim biraz yapındırırım Cimcirip😂😂😂
10 Yorumla Tepki vermemek yeterli intikam için
10 Yorumla- 1 ay
Kinci değilim o an tepkimi verir unutur geçerim