Kişilik & Karakter Bir ülke alacak olsanız hangisini alırdınız? Sözlerin_prensesi Takip Et Guru Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Ayyyyy Allah'ım daha bir araba alacak param yok soruya bak kim aklıma getirdi lan 😂🤣🤣🤣🤣bulurum lan seni her kim isen 😂😂 Bir ülke alacak olsanız hangisini alırdınız? Cevapla Getir Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 20,2b cevap paylaştı. Fransayı alıp adam edeyim gadası 🙃 1 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 1 yıl Kolonya ya da muz cumhuriyeti demek istiyorum. 2 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. 😅😅 vallaha ben Suriye'nin benim olmasını isterdim ki bütün dünyaya ibret olsun bir ülke nasıl yönetilir diye 1 0 Yorumla
MasterOfTaste Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Bir ülke olacak olsaydım İspanya olmak isterdim 1 0 Yorumla
Onemortime Takip Et Master Yaş: 45 , eic 88% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Tristan da Cunha.. Dunyada kara parcalarina en uzak ulke.. Mis gibi.. :)) 1 0 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Sıcak olsun Fiji, Bahama, Bali feln 😂😂 1 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Küçük bir ada ülkesi isterdim. 1 0 Yorumla
BoğaçToprak Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Alırım bir Avustralya🙂 1 0 Yorumla
Nüklofizo Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Türkiye 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. Norveç 1 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. isviçre 1 0 Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Hicbi ulke almam 1 0 Yorumla
Perikızı0007 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. İspanya 1 0 Yorumla
Besiktas7834 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Macaristan 🇭🇺 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Fransayı alıp adam edeyim gadası 🙃
Kolonya ya da muz cumhuriyeti demek istiyorum.
😅😅 vallaha ben Suriye'nin benim olmasını isterdim ki bütün dünyaya ibret olsun bir ülke nasıl yönetilir diye
Bir ülke olacak olsaydım İspanya olmak isterdim
Tristan da Cunha.. Dunyada kara parcalarina en uzak ulke.. Mis gibi.. :))
Sıcak olsun Fiji, Bahama, Bali feln 😂😂
Küçük bir ada ülkesi isterdim.
Alırım bir Avustralya🙂
İngiltere veya Amerika
İyimiş.
Türkiye
Danimarka falan
Norveç
Paris guzel
isviçre
Güney kore
Hicbi ulke almam