Kişilik & Karakter Dışarı çıkmadan evde kaç gün dayana bilirsiniz? Bahtsızadammm Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Kimseyle görüşmeden Güncellemeler1 yıl 2 günün ardından şimdi markete gıdecem Dışarı çıkmadan evde kaç gün dayana bilirsiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Bir ay iç dışarı çıkmadan evde kaldım hiç de sıkılmadım sorun yaşamadım kimseyle de konuşmadım 1 0 Yorumla
Taclıbarbi Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl Evin nasıl bir ev olduğuna bağlı ve hangi amaçla gönderildiğime. Bi amaç olursa çok daha uzun süre takılınır 0 2 Yorumla Bahtsızadammm 1 yıl Kendi evinde Yorumla Taclıbarbi 1 yıl Yoq Yorumla
ela_ya Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ömür boyu,😀 1 0 Yorumla
ppyavuz Takip Et Guru Yaş: 30 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 566 cevap paylaştı. Max 2 gün 1 0 Yorumla
Umutluvakayimins Takip Et Xper 4 Yaş: 22 1 yıl Senin isim benle aynı lan 0 2 Yorumla Bahtsızadammm 1 yıl şizofrensin galiba Yorumla Umutluvakayimins 1 yıl Ahahaha Aynen karşim Yorumla
Mrs_Onigiri Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 670 cevap paylaştı. Yıllarca 0 4 Yorumla Bahtsızadammm 1 yıl Dedi ve yarın eşiyle dışarı akşam yemeğine çıktı Yorumla Mrs_Onigiri 1 yıl Eşim yok mecburen işe gideceğim Yorumla Bahtsızadammm 1 yıl En zoru da o Yorumla Mrs_Onigiri 1 yıl Sorma çok pis bir şey Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bir ay iç dışarı çıkmadan evde kaldım hiç de sıkılmadım sorun yaşamadım kimseyle de konuşmadım
Evin nasıl bir ev olduğuna bağlı ve hangi amaçla gönderildiğime. Bi amaç olursa çok daha uzun süre takılınır
Kendi evinde
Yoq
Dayanamam
öyle yaşıyorum zaten
Ömür boyu,😀
Max 2 gün
Senin isim benle aynı lan
şizofrensin galiba
Ahahaha
Aynen karşim
Yıllarca
Dedi ve yarın eşiyle dışarı akşam yemeğine çıktı