arkadaşlar eskiden ders çalışan kariyer odaklı biriydim lakin ne olduysa su bir yıl içinde ders yerine aşk işlerine yöneldim ordanda zararlı çıktım tabi normal olarak tekrar ders çalışan o kız nasıl olurum yardım edermisinizB
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Amannn ders çalışan da bir şey olmuyor boş ver, takıl
ama eskiden daha mutluydum hedefim vardı en azından
Biraz boşlukta hissetmiş olabilirmisin
olabilir ama nerdeyse iki yıl olcak bu arada eskiden ders çalışırdım çok o halimi istiyorum
Evet ama aklına takılan şeyler oldğu sürece ona odaklanamazsin ve bunu ilk defa yaşıyorsun
Buda daha fazla yıpratır seni alışık olmadığın bişiden kolayca kurtulamazsin
ne yaziki aklımda o var buda gitcek gibi durmuo of eskiden ne güzel derslerim vardı
Neden ayrıldiniz
İstek at konuşalım istersen
o başkasıyla çıktı
Aldattı yani
Yavrum bak sana şöyle bişi dım bu hayatta herkes gidicidir kimse senle kalmaz herkes zamanı geldiği zaman kendini kollar ailelerde bile var bu demekki o çocuk seni haketmiyor senin önüne binlercesi çıkıcak geleni mesleğini eline alınca seni isticek olanları düşünemiyorum binlerce insan var sen ona kalmadin bakarsın daha iyisi çıkar ilişki olarak çok insanla tanıştım kendinden başkasına asla değer verme
Emin ol hiç bisi senin mutluluğundan önemli değil evet çalışmaya başlamak zor ama bir kere zorla kendini sürekli çalışmaya zorla yavaş yavaş eski haline dönüceksin sadece insanları umursama hayatın daha guzel olucak yaşamış biri olarak diyorum kendini sev başkalarını umursama hayat daha güzel oluyor
çok teşekkür ederim gerçekten çok doğru dedin hayatan bu şekil çıkıyorlar senden bir parça alıp bazen diyosun keşke hiç tanımasaydım bu şekil derslerime yönelip girseydim hem kariyerimi aldı elimden hemde kalbimi hiçbişey bırakmadı şu an başkasıylada mutlu tabi ama toparlancam çok sağolun iyi ki varsınız bu yazınız iyi geldi 🥰🥰🥰🥰💜
Seni anlayabiliyorum bende yaşadım çok defa hele bi ilişkim var off yani mahfetmişti beni çok sırtımdan vurdu ama ilişkide haklı olduğun zaman seni rahatsız etmemesi gerek bu şeylerin sen elinden geleni yaptın o çocuk sana da geri dönücek ama kabul etme seni üzen bir daha üzer ve dediğin gibi kendini düşün derslerine odaklan eline mesleğini aldığın zaman kimse seni yıkamaz kendi ayaklarının üstünde dur o zaman daha güçlü olursun bu hayatta seni çok yıkmaya çalışan olucak ama toparlanmaya alışacaksın her kız böyledir emin ol ve dediğim gibi acilinden derslere başla çünkü bu ülkede eline meslek almazsan senin basın yanar bir kız olarak diyorum bunu ne zaman sıkışirsan ben seni motive ederim toparlan sen düşünme onu 💗
Herşeyi Birak derse yönel
işte olmuyor