Yavan Erkekten Olur Mu? Sevgilinizde Veya Eşinizde Yavan Olmasını İstediğiniz Özellikler Var Mı?

Bakıyosun tipi hoş, gideri var ve yakışıklı. Fakat asosyal ve duygulardan anlamayan biri. Sen üstüne çıkıp da ağzına girmeyene kadar elini tutmak falan aklına bile gelmeyen biri. Her ortamda oturup öylece sessiz kalıyor. Kulağa hoş gelen ve etkileyen bi sesi var ama konuşturmak için levye ile ağzını açmanız gerek o kadar yani.

Üstelik pek bi başarı elde edemeyen biri. Monoton bir hayatı var, bağları zayıf.. Ne derseniz tamam diyip herseyi onaylayan biri. Kızıyorsun, bağırıp çağırıyosun, azarlıyosun, ulann ben senin... diyosun ve o tamam hayatım diyip olayı bitiriyor!

Bildiğin Yavan oğlu yavan bişey yanii.

Sıkıntı yok ben böyle severim, gel diyince gelsin, otur diyince otursun mu diyorsunuz?

Pekii sizce olur mu böylesinden? Ya da çarpıldınız, gözünüz karardı falan ve sevgili oldunuz, naparsınız? Yahut onu bunu hiç dinlemediniz bi şekilde aşık olup evlendiniz, olmadığı zamanlarda sıkılır mısınız mesela? 😀 Ne soracağımı bilemedim nerden geldiyse aklıma ahshsjsj

Güncellemeler
1 yıl
Kendim için sormuyorum tabi ki yaa
Konunun benle alakası yok
Güncellemeler
1 yıl
Kızları olayin dışında bıraktım ama şimdi onları da dahil edelim ayıp olmasın sjsjsj

✨️ Böyle bir kızdan olur mu peki? ✨️
Yavan Erkekten Olur Mu? Sevgilinizde Veya Eşinizde Yavan Olmasını İstediğiniz Özellikler Var Mı?