Güncellemeler
1 yıl
Kendim için sormuyorum tabi ki yaa
Konunun benle alakası yok
Konunun benle alakası yok
Güncellemeler
1 yıl
Kızları olayin dışında bıraktım ama şimdi onları da dahil edelim ayıp olmasın sjsjsj
✨️ Böyle bir kızdan olur mu peki? ✨️
✨️ Böyle bir kızdan olur mu peki? ✨️
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bir yere kadar giderde duygusuz olmayacak. Fazla yavan olursa tadı tuzu kalmaz ilişkinin.
Her şeyin de bi ayarı var di mi yani
Kesinlikle öyle, ben ilişkimiz için çırpınırken karşımdaki kişi öylece izlerse zoruma gider..
Tek taraflı ilişki yürüyemez zaten. Bu işin kanununda iki kişi varsa, o zaman iki taraf da her durumda birbirine yaklaşabilmeli
Bahsettiğin bu yavan kişi her duruma uyacaksa tabiki olur.
Yok bu olmaz. Dedim ya hani, yavan oğlu yavan yani bu.. ortama uymaz ama iyi uyur sjsjsj
Ne güzel işte sarılıp uyulur onunla😁. Ama aşırısı kötü, arada gülüp eğlenmesi lazım, arada ufak atışmalar olacak bunlar ilişkiye heyecan katacak şeyler. Sen arkadaşa söyle sevdiği biri olursa kendini değil birazda onu düşünsün
Ahahaha abi benim arkadaşım değil ama işten dolayı tanıyorum yani. Bi de anlamıyorum yani mesela kadın karşısında cilve yapsa, bi erkek nasıl durabilir ki.. şap işte napican
Aman abim boş ver milleti bende kendini soruyorsun sandım😁
Yok abim 😀 hamdolsun bizde durumlar fena değil shsjsjs
Hahah iyi iyi şükür dostum😁
Eyw bro✨️
sen alıştırırsın onu diğer erkekler gibi her konuda saçma bi bilgisi yok en azından öğrenecekse senle öğrensin kendisini geliştirsin
Çocuğuma ben terbiye veririm diyosun yani. E doğru tabi orası öyle
yok annesi miyim babası miyim ben banane benim dediğim şey bilmediği şeyleri ya araştırsın ya da sana sorsun bilmediği bir şey hakkında yorum yapmaması için
Bilmediği bisey olursa sorar ya.. o kadar da yavan değildir herhalde
inşallah
Bunu bir erkek neden sorar? 😂
Yapmayın böyle şeyler hic komik degil 😀
Yani böyle yavan birinin soracagi hı soru da degil dii mii? Sjsjsj
Böyle birini tanıyorum ve bana dert oldu. Yani onun biriyle evlenme ihtimali falan olacağını zannetmiyorum ama Allahın işi olur mu olur. Merak ediyorum böylesini seven de var mı? Sjsjs
Seven de olur her malın bir kör alıcısı vardır unutma 😆🤭
Tam biblo olcak bisey yaa buu
Yaa kör olsa da sağır değil yaa 😀
Yani bastonu bile daha çok ses çıkarır 🙈
Olur mu dersin.. umut var mı
İyi de sessiz sakin birinden bahsediyorsun mal bi tip diyorsun belki kendince ama gönlü iyidir belki aşağılamana ne gerek var o insanı kimse kimseyi yargılamamalı
Yargilamıyorum yani kötü biri değil ama. Bu kadarı da normal değil sanki yaa. Yani sakinlikle alakası yok, bildiğin hareketsiz biri yani. Benim sorum böyle biri ile yapabilecek kadın var mıdır. Çünkü kadınlar aktif, otoriter erkeklerden hoşlanır
Tercih meselesi Lindsay Lohan mesela sakin bir erkekle evlenebilirim demiş ve öyle yapmış 🤣
Oha 😀😀
Kesin buna da öyle bi kısmet gelir sjsksk
Onlar mutlu ise sorun yok
E mutlu olsunlar canım olsunlar ✨️