Hayatınızı değiştirecek bir yerde oldunuz mu? Kurs olur, iş yeri olur veya her hangi bir yer karar vermenize neden olabilir.
Bu bir nikah salonu bile olabilir 🤣

#ZorundamıyımEfsane ✌️ 1903✓™
Hayatınızı değiştirecek bir yerde oldunuz mu? Kurs olur, iş yeri olur veya her hangi bir yer karar vermenize neden olabilir.
Bu bir nikah salonu bile olabilir 🤣

#ZorundamıyımEfsane ✌️ 1903✓™
Sanırım evliliğim derdim , doğru zaman yanlış insandı , boşandıktan sonra bir adamı çok sevdim oda yanlış zaman ama doğru insandı yani hayat bizi hep bir şekilde denklemlerle sınıyor işte
Hayat işte. Kısmet diyelim.
Aynen öyle herşeyin hayırlısı diyelim 🙏🥰❤️🥰
Yorumunun altına imzamı bırakıyorum
@Sanalsevapp teşekkür ederim 🙏❤️
Dostlarım kurumsal işimden ayrıldıktan sonra vize sürecimi beklerken bilinen bir market zincirinde kasiyer olarak çalıştım, konuşmayı bile beceremeyen mahalle karısı tipli bir sorumlum vardı bir de bölge sorumlusu. Bölge sorumlusu evliydi (adam) ve karısı da çok sevecen enerjik bir hanımdı tüp bebek yaptırmış ikizlere hamileydi tanışmıştım sevmiştim. Neyse depoda çalışırken bölge sorumlusuyla , mağaza sorumlusunu odalarında canla başla sevişirken gördüm kapıyı çalıp girmiştim oysa ki… sonra da normalde bana b*k gibi davranırken hepsi, bana iyi davranmaya başladılar 2 gün daha çalıştım karısı ile karşılaşınca nedense kendimi de suçlu hissettim bu durumu yönetemeyebilirim diye ayrıldım sorumlunun karısına "seni kocan seni aldatıyor sen hamilesin o kadar çabalıyorsun ne için?” Diye haykırmak istedim ama yapamadım sonra büyük bir kasapta şoför olarak çalışmaya başladım bu da böyle bir anımdır yanlış zamanda yanlış yerde bulundum evet çok kötü bir histi 😓
Vay be film gibi
Ne yazık ki hepsi doğru.
Olmaz olur mu oldu, öyle saçma sapan bir an da öyle saçma sapan bir insanla başbaşa bırakıldım, gitsem olmaz kalsam hiç olmazdı o 3 saat hayatımın en anlamsız 3 saati olabilir ve o gün bir kadının isterse her şeyi yapabileceğini görmüş oldum. 😈 Şeytanla ilk randevu 😂
Zaman geçmek bilmemiştir.
İnsan hayatı fırtınada savrulan bir yaprak gibidir bazı şeylere kendimiz karar veremeyiz.
Teşekkür ediyorum 🫡✌️
Rica ederim ✌️😊
Cevap
14Cevap
Yanlış insanlarla yanlış yer ve zamanda oldum üç dört yılıma maal oldu ama şükür şimdi doğru yerdeyim..
Ne güzel ✌👏
Evet maalesef.
Zaten o ayarın tuttuğu güne ben inanamam. 🙄
evet oldum maalesef
Hayır olmadım, bazen doğru zamanda yanlış yerde olduklarım vardı. her şey akışa bırakmak gerekir, hayat bize doğru yolu gösterir.
İnşallah amin.
Yanliş zamanda yanlis yerde oldum'mu... Kader diyesim var 🫣🙃 Allah pişman olucağimiz seyi nasip etmezsin diyerek olan'in hep bi nedeni vardir bence. Allah hayat sinavimizi kolaylastirip güzellestirsin
Evet oldum şu an hastanedeyim yanlış yerdeyim evde olmalıydım ben 😭😭
Geçmiş olsun.
🙏
Hayır olmadım olmam gereken yerdeyim her zaman
Çok güzel ✌️👏
olmadım, bana yanlış geliyorsa orada bulunmaya devam etmem
Çok güzel ✌️👏
✌😄
Olmazmıyız be ortak hep yanlış zaman yanlış insan yanlış mekan😂😂
Bak ya öyle deme çağırma daha fazla 🤣
🤣
Ben her zaman doğru zamanda, doğru yerde oldum. Yanlış olduğunu bildiğim an orada bulunmam ki...
Çok güzel ✌️👏
Görmek istemediğim insanlarla tanıştığımda çok oldu maalesef
Evet bana da oluyor.
Benim zamanla çocukluktan beri sıkıntım var, hep yanlış zamanı seçmekte üzerime yok 🤗
Deme öyle. Çağırma daha fazla 😂
Aaa cici zamaaan, tatlı zamaaan 🥹 demedim bir şey demedim sana 😂😂😂
Hocam zaten hep yanlış zamanda yanlış yede olmaktan kaybediyoruz :)
Orası öyle. Hep mi yanlış yaparız.
Yanlış zamanda doğru yer sanmıştım sadece, ama öyle değilmiş olduğu gibi yanlışmış
Hayırlısı olsun. Güzel günler gelir elbet.
şu an genel olarak düşüncemi söylemek gerekirse hiç mecalim ve yine yeni yeniden diyesim yok hevesimde yok, aynı tuğlaları bir başka arsada tekrar dizebilmeye hiç hevesim yok kalmadıda zamanla bu değişkenlik gösterirmi onuda bilemiyorum
Maalesef çok oldu. Ama iyi oldu. Gerçekleri görmüş olduk
Olmuştur illaki.
Bunu da yaşamadık demeyiz çok şükür 🤣
Ahahah 🤣
Olmuşumdur illaki
İllaki.
Oldum ne yazıkki
Tecrübe desene
Oldum. Pişman mıyım bence değilim
Vay iddialı cevap gibi.
Bir de ne olduğunu bilseydik belki iddiaya cevap verirdik 😊
Hım anladım.
Belki de oldu ama farkında değilim 😅
Ahaha 😂
Hemde en alâsından
Hadi ya sen nerede oldun.
Çok oldu hemde
Senin nerede oldu bakalım.
Merak ettim
Evet, yanlış zamanda yanlış yerde olmuştum.
Nerede ya
Her yerde bea.. 😂😂
Aynı bea 😂
Yanlış zaman yanlış karar. Evet oldu
Hayırlısı diyelim.
Evet. Hayatımın dönüm noktası oldu o an😇
Nikah salonumuydu yoksa 🤣
Büyün hayatımın seyrini değiştirdi ve evet sonunda nikah salonu da vardı 🙂
İyi olur inşallah
20 sene olacak 😂😂hayatım bu saatten sonra hızurlu ölmek için bekliyor 😅😂😂
Allah onu da hayırlısını versin. Ama gecinden versin 😊
Amin diyelim de adet yerini bulsun 🙃
Ahaha tey Allah'ım yaa 🤣
😂
Bir iki sefer evet oldu.
Hadi ya. Müdürüm nerelerdi oralar.
Bir tanesini söyleyeyim bir kızla tanışmıştım bundan 15 sene evvel yeni bir ilişkiye başlamak istediğini geçmişin izlerini silmek istediğini bana söyledi. Ama kendisini tanıdıkça hissettim ki sürekli geçmişini anlatıyor yaşadığı erkek arkadaşıyla olan durumlarını söylüyor alışverişe gidiyorsun tatile gidiyorsun bunlar artık anlatılır mı? anlatılmaması lazım. Eğer bir insan sürekli geçmişini anlatıyorsa var olan bir arkadaşıyla o zaman geçmişiyle hesaplaşmadığını sorunları çözüp bitirmediğini anlarım onu unutamadığını düşünürüm. Ben de ondan sonra onun yaptığı şekilde hayatından hemen çıktım gerek yok Ben kendimi niye kullandırayım? O yüzden insanlar her zaman haysiyetli ve onurunu rencide etmeyen davranışlar içerisinde bulunmalı diye Kendi kendime karar aldım kimse için iyi olmak değil kendimi iyi hissetmeyi ön planlıyorum artık
Yok doğru zaman yanlış yer oluyor genelde
Zaman tutuyor gerisi tutmuyor 😂
Hayırlısı🤣🤣
Oldum. Pişman mıyım? Yooooo.. 😂
Helal yakışır sana 🤣
Bak sadece emoji koymuşsun görmesinler alırlar 🤣
Seçeneklerde var ama 😂
Ahahahha 🤣
Evet bir iki defa olmuştum
Nerelerde.
ne zaman doğru yerde oldukki beğ
Deme yaa üzdün.
İyi olmak zordur asıl
Evet kesinlikle ✌️👏
Yok.. Doğru zaman yanlış yerdi..
Nikah salonumuydu yoksa 🤣
Yok, KS.. 😄
Ahahah aynen 😂
Olduysam da bilgim yok :d
Herhangi bir ortamda olabilir yani istemediğini beğenmediğin olmaması gerektiğini düşündüğün.
Evet oldu o zaman
Yok diyen daha dünyaya gelmedi.
Evet bile bile olmuştum.
Her zaman 😂
Hadi yaa
Ben mutlu olmadığım her yerde yanlış yerdeyimdir...
Bilmiyrum ki
Unuttun mu yoksa.
olmadım desem yalan olur
Olmadım
Evet oldu.
Bazen
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?