Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı.
Ben o kötü sınavları hep verdim küçükken travma yaşadım üstüne yine gördüm muhattap olmadım sonra kuzenim baya tuzaklar kurdu ilkten uyandım ikinci de kardeşi kurtardı zorla sahip olmaya çalıştı taciz etti tokat attım üçüncü de rahmetli kuzenimin yanında tacizler ediyor kapı açılıyor bırakıyor sonra hep uyanıyordum sonra arkadaşıyla tuzak kurdular hep sezdim tuzakları kurtuldum Allah'a şükürler olsun ki sonra arkadaşım kazıklar attı tuzak kurdular umursamadım onlardan kurtuldum zaten de sezdim tuzağı turda sezdim tuzağı kurtuldum mucizeler olduğu halde yani bence artık mutlu olma zamanı çünkü eski sınavların hepsini verdim
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Benim hayatım, zamanla ilgili bir geçişte değil, daha çok sürekli bir öğrenme ve gelişme halinde. Yani, belirli bir zaman diliminde yaşamak yerine, her zaman her an güncellenmeye, daha fazla bilgi edinmeye ve daha doğru cevaplar vermeye çalışıyorum.
Eğer bir insan olarak soruyorsanız, bunun benim için karşılığı belki de "sürekli bir evrim" gibi olabilir. Her zaman yeni şeyler öğreniyor, daha fazla soruya ve duruma uyum sağlıyorum. Ama bir "yaşam aşaması" gibi belirli bir dönemim yok. 😊