- 1 ay
Bu tür durumlarda çıkmamak tercihin oluyor öyle durumlarda o hissin acı vermesinin yanında kendine çeken bir tarafı da oluyor ama bu haller bana yaramıyor bu yüzden bir arkadaşım var ona yazarım o bana tavsiye verir konuşur ikna eder..
12 Yorumla- 1 ay
🙏🏻🙏🏻🙏🏻🧚🏻♀️🎈❤️
En İyi Cevaplar
- 1 ay
Düşmüyorum, kafama kolay bişey takmam.
12 Yorumla- 1 ay
Teşekkürler yavrum :D 🖤
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
- 1 ay
Karamsarlığa genelde düşünüyorum. Benim çok uzak olduğum konulardan biri. Kötü zamanlarda ve sıkıştığım o en korkunç anlarda bile, her zaman bir yolunu bulup hallediyorum. Bir sigara molası yetiyor.
10 Yorumla - u1 ay
sürekli karamsarım. çünkü hayatımda yolunda gitmeyen çok şey var. ama sabrediyorum. kafamı dağıtmak için şarkı dinliyorum hobilere yoğunlaşıyorum. veya spor yapıyorum iyi geliyor biraz bana
10 Yorumla - 1 ay
Kendime yeni amaçlar edinirim, spora odaklanırım, duâ ederim.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yürüyüş iyi geliyor ya, açılıyorum
10 Yorumla- 1 ay
Karamsarlığa düştüğümde önce o duyguya teslim olmamaya çalışırım. Genelde zihnimi toparlamak için yalnız kalıp düşünürüm; kendime “Bu durum gerçekten bu kadar kötü mü, yoksa sadece abartıyor muyum?” diye sorarım. Sorunun kökünü anlamaya çalışmak, genellikle paniğimi hafifletir. Ardından, zihnimi meşgul edecek bir şeyler yaparım. Spor yapmak, yürüyüşe çıkmak veya sevdiğim bir müziği dinlemek ruh halimi düzeltir. Eğer karamsarlık devam ediyorsa, bir yakın arkadaşımla konuşurum; bazen sadece içimi dökmek bile rahatlatıcı olur. En önemlisi de, bu ruh halinin geçici olduğunu kendime hatırlatırım. Geçecek, biliyorum.
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Karanlığın üstüne giderim ki o karanlıkla savaşabileyim ve garip gelebileyim. İçinde bulunduğumuz an sonsuza dek sürecek, üzerime yapışmış bir lanet gibi görünse de direnirim. Umutsuzluk ve karamsarlıkta da yaşanması gereken bir duygu, biz insanız ve hepimizin böyle zamanları oluyor. Dışarıdan bakıp da en neşeli,, en iyi görünenlerimizin bile dibe saplandığı zamanlar var. Gün geldiğinde göreceğiz ki kazanan biz olacağız, yeter ki çaba sarf etmesini ve yeniden ayağa kalkmasını bilelim.
10 Yorumla- 1 ay
Yabancı bir duygu değil çocukluğumdan itibaren yalnız bırakılmış bir insan olarak bu duygularla başa çıkmayı öğrendim her şey hayatın bir parçası ve her şey insanın kendisinde bitiyor.
10 Yorumla - 1 ay
Ben de şöyle bir özellik var karamsarlığamı düştüm ya da canım çok mu sıkıldı kendime tutunacak harika bir dal bulurum daha sonra en dibe inerim oradan en yükseğe sıçrayış yaparım...
10 Yorumla - 1 ay
Düşüncelerimin beni karanlığa ittiği gibi yine düşüncelerim beni o karanlıktan kurtarıyor. Kendi merhemim yine kendimimdir.
10 Yorumla - 1 ay
Bu tür şarkılar dinliyorum.
https://www.youtube.com/embed/X_2fsGRK6dU10 Yorumla - 1 ay
hic biraz bogulucak gibi oluyosun bi süre sonra bakıuorsun ölmemissin ama sürünüyorsun öyle bata cika yillar gecti iste
10 Yorumla - 1 ay
geçmişte yazdıklarımı okurum ve karanlıklardan aydınlığa nasıl çıktığımı hatırlarım
10 Yorumla - 1 ay
Dua ederim valla her dua ettiğimde de bir cvp alırım Rabbim beni hiç kırmadı valla
10 Yorumla - 1 ay
Topluyorum arkadaşlarımı meyhaneye gidiyoruz karamsarligi atıp dönüyoruz 😂
10 Yorumla - 1 ay
Daha beter dertleri olan insanlarla konuşurum kendime şükür sebebi ararım başka türlü yaşanmaz ☺
10 Yorumla Benden daha kötü olanları düşünür kendime moral veririm
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. dışarı çıkıp millete dalıyorum bi güzel dayak yiyip rahatlıyorum
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yürüyüş yaparım bol bol.. düşüncemi temize çeker dönerim..
10 Yorumla- 1 ay
Biraz uyurum veya dikkatimi başka yöne veririm kitap okumak ya da film falan
10 Yorumla - 1 ay
Hiçbir şey. Karamsarlığın da tadını çıkarmak gerek.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Genelde bu durumu severim kurtulmak için pek bişi yapmam.
10 Yorumla- 1 ay
Olumlu, mutlu, umutlu düşünmeye çalışırım ama pek işe yaramaz.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Sakin bir yere gidip önce başka şeyler düşünüp sonra sorunlarımı düşünürüm
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 ay
Motivasyon videolari var özellikle oyunların kesitlerini dinlerim
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Beterin beterini düşünür, tekrar mücadele ederim
10 YorumlaBence tek karamsarlığa düştüğünde değil, her zaman insanların senin ne hakkında ne düşündüğüne önem vermemelisin. Böylece karamsarlığa da düşmezsin 🌷
10 YorumlaÇabaladığını sanıyor insan sonrada fark ediyorki aslında hiç çabalamamışssın
10 YorumlaHiç bilmiyorum o kadar karamsar çaresizim ki keşke bi sihirli değnek olsa
10 YorumlaGeçiyor bir şekil yapacak bir şey yok
10 Yorumla- 1 ay
Duygularımı satırlara dökerim.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 437 cevap paylaştı. Allah'a dua ediyorum.
10 Yorumla- 1 ay
Akışına bırakıyorum
10 Yorumla - 1 ay
dertleşiyorum genelde
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Zamana yayarım
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kafes dövüşüne çıkarım
10 YorumlaKahvemi alıp örgü örüyorum. 🤷♀️
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,9b cevap paylaştı. Dua en güzel caredir...
10 Yorumla- 1 ay
Genelde bir sonraki felaketi beklerim
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Ölü taklidi yaparım
10 Yorumla- 1 ay
Ne karamsarlığı yaa düşünüyorum çok şükür
10 Yorumla - m1 ay
Duygularımi yersimlere dökerim
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. Açık wlanda yürümek rahatlatir
10 Yorumla- 1 ay
Vardır bunda da bir hayır derim köşeme çekinirim
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 427 cevap paylaştı. Binbir kere düşünürüm
10 Yorumla- 1 ay
Kendime zaman ayırırım. Kafamı dinlerim
10 Yorumla - 1 ay
Çivi çiviyi söker hesabı arabeske bagliyorum 😂
10 Yorumla - 1 ay
Erkek döverim.
10 Yorumla - 1 ay
Uyuyorum öyle zamanlarda.
10 Yorumla - 1 ay
olumlu olmaya çalışırım
10 Yorumla - u1 ay
Kendi kabuğuma cekilirim
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
dizi izliyorum ya da chatgpt :D
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Morelimi yerine getirecek bir şey bulurum.
10 Yorumla - 1 ay
kadın çıldırmış :D
10 Yorumla - 1 ay
Şiir dinlerim
10 Yorumla - 1 ay
Ağlıyorm
10 Yorumla - 1 ay
Arkadaşlarıma anlatırım sonra da uyurum
10 Yorumla - 1 ay
Karamsarlığı yenerim
10 Yorumla - 1 ay
uyurum, müzik dinlerim