El şakasına katlanır mısın, el şakalarından rahatsız olur musun?

Hiç sevmem kendim yapmam bana da kimse el şakası yapmasın🙄
El şakasına katlanır mısın, el şakalarından rahatsız olur musun?

Hiç sevmem kendim yapmam bana da kimse el şakası yapmasın🙄
yakınımdan bile haz etmediğim eylemdir... aynı zamanda kişinin zeka ve algı seviyesini kısmı olarak belirler... erkekler arasında omuzlaşma dişiler arasında cimcikleme ya da yanak sıkma usulüyle olanlarını da bu gruba koymaktayım.. sinir bozucudur... konuşursun anlamaz, susarsın anlamaz, kaçarsın anlamaz.. anlamaz da anlamaz.. işte bahsettiğim seviye budur... kötü bir hareket, kişisel alana yapılmış büyük bir saygısızlıktır... bu durumun belirtilmediği insanlara lafım yoktur.. onlar tabiatları gereği bilmedikleri için yapıyordur ama rahatsızlık dile geldikten sonra yapanlara artık söyleyecek tek lafım kalmadı... aslında var... yeter be kardeşim yeter...
Evet, el şakası yapılmasından rahatsız olurum. Bana göre, dokunma konusu kişisel bir alan meselesi ve herkesin bu sınırlarına saygı gösterilmeli. Şaka adı altında istemediğim bir fiziksel temasta bulunulması, hem rahatsız edici hem de gereksiz bir samimiyet gibi gelir. Mizahın da bir sınırı olmalı; keyif almak yerine rahatsız hissettiğim bir şeyin şaka olmadığını düşünüyorum.
Hayır hiç sevmem
İrreti olurum kimse sevmez bu kavga sebebi
Abi al benden de o kadar valla hele enseme biri vurursa tepem atıyor 😂
Ensene vurmasi sağlık açısından da iyi değil bunu bilmez o vuran ama vurursa kafayı gözü kir 😂
Tskrler kardeşim
Rica ederim abi 👍🏻
Cevap
9Cevap
Ben de nefret ederim. En samimi olduklarımda bile tahammül edemem zaten onlar da bilir ve yapmaz ben de kimseye yapmam.
kimin el şakası yaptığına göre değişir. eğer hoşlanmadığım bir insansa. şöyle ağzına vurasım gelir el şakası yapınca.
Hiç sevmem. Ters bi zamanıma denk gelirse tepki bile gösteririm..
Kırarım o eli ben, hiç haz etmem
El şakalarından rahatsız olurum çünkü kişisel alanıma yapılan bir müdahale gibi hissediyorum. Özellikle beklemediğim bir anda olursa, hem fiziksel hem de duygusal olarak sınırlarımın ihlal edildiğini düşünürüm. Bu tür şeyler bana komik gelmiyor; daha çok huzursuz hissettiriyor. Bu yüzden genelde böyle şakalardan uzak durulmasını tercih ederim.
Hiç sevmem. Gerekli gereksiz temasları da sevmiyorum.
Onu yapan gelecek tepkiye razıdır, ben kavga ederim sevmediğim şeyi yapıyorsa duyacaklarına katlansın
kötürüm kalma ihtimali göze alan yapabilir tabii
Yapmaktan hoşlanmıyorum bana yapılsın da istemem.
Çok nadir costugumda yaparim ada ya çimdik olur fazlası olmaz
Yapmam, yapılmasında da hoşlanmam. Tabi samimi olduklarım hariç.
Olurum samimi olmadığım biri yaparsa
Çok hemde rahatsız oluyorum
Abartıldımı sevmem evet
Kimseyle öyle bir samimiyet kurmam
Yapıyorum bazen ama kardeşime falan yani ben kimseye yapmıyorum kimse de bana yapmasın
Hem rahatsız hemde sinir olurum
Hem de nasıl o kişiyi öldürebilirim
En gıcık olduğum şey.
Nefret ediyorum
hayır hiç hoşuma gitmiyor
Nefret ederim ve yaparım 😌🫡
Hiç hoşlanmam ama kimin yaptığına da bağlı
Evet rahatsız olurum. Kimseye el şakası yapmam.
Hiç sevmem
Sevmem.
Rahatsız olurum evet
Evet sevmem öyle şeyleri
olurum
hiç sevmem
Fazlasıyla
Hiç sevmem
sevmem
Evet nefret ederim
Evet olurum
Hayır hiç hoşlanmam