Samimi arkadaşlarınızın size şaka yapması hoşunuza gidermi yoksa tepki verir misiniz...

Samimi arkadaşlarınızın size şaka yapması hoşunuza gidermi yoksa tepki verir misiniz...
Temel ile Dursun sibiryaya gitmişler. Yollarını kaybetmişler aksilik bu ya hani. Vakit geçtikçe iyice soğuktan buz kesilmeye başlamışlar o sıra dursun demiş ki, ya temel ben bir yerde okudum insanlar ilişkiye girince vücut ısıları çok artıyormuş. Temel demiş ki, ula dursun ne dersun, nasi olacak o iş.
Dursun da ee demiş yapacak bir şey yok ölmekten iyidir. 5 dakika sen 5 dakika ben. Temel kabul etmiş ve demiş ki tamam ama ilk ben.
Dursun 5 dakika olunca temele demiş hadi sıra bende. Temel bakmış 5 dakika olmuş sormuş dursuna. La dursun ısındun mi? Dursun demiş yok ısınmadum. 10 dakika geçmiş temel sormuş la dursun ısındun mi? Dursun demiş yok halen ısınmadum. Aradan yarım saat geçince temel dursuna demiş ki, ula dursun ısıniysan sorun yok da, s... san çok ayıp edeysun.
Görseli görünce aklıma bu fıkra geldi. Arkadaş da diyememiş heralde şakaysa sorun yok ama s... san çok ayıp diye 😃
Şakanın da bir dozu vardır herşeyde olduğu gibi fazlası tat kaçırır.
Kim yapıyor ve ne yapıyor bu değişir
Cevap
5Cevap
şakaya bağlı
Samimi arkadaşlarım bile olsa eşek şakaları yapmalarından hoşlanmam. Dozunda yapılan şakalara ise güler geçerim.
Yapılan şakaya göre tepkim değişir. Şakaya ikimizde gülüyorsak ne ala...
Şakanın bir dozu olmalı fazlası keyif kaçırır..
severim şaka. bir şakalaşsak mı aşk ahahahha
Spartalıları toplarım 👊👊 biraz ciddi olun herşeyin çizgisi var
İtin gtüne soksun ki öyle yaparız biz hep bizde dark mizah enteresan konuşmalar geçer
Seviyesiz şakalara tepkimi koyarim
O nasıl iş ya 😂 şaka sevmem pek
değişik şakaymış böyle şaka sorumluluk ister
Şakanın ne olduğuna bağlı
Şaka yapmayı bilen biri yok yapmasın.
O nasıl şaka?
😳
Şaka sevmiyorum, anlamsız hissediyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?