Beni kıvırcık beğenmiyor porsuk gibisin diyor. Düz saç sana çekici olur düz yap şu saçını diyor. Sanırım beni beğenmesi için düz yaptıracağım artık.

Beni kıvırcık beğenmiyor porsuk gibisin diyor. Düz saç sana çekici olur düz yap şu saçını diyor. Sanırım beni beğenmesi için düz yaptıracağım artık.

Kıvırcık saçlara sahip olmak için bir sürü insan saçlarını ne işlemlerden geçiriyor? Seni sen olduğun için sevecek adamla birlikte olmak yerine seni beğendiği kişiye dönüştürmesi ne neden izin verip rengini değiştiriyorsun
Ne bileyim ya sevmezse beni
Haklısın
birisi için hiçbir şekilde kendini değiştirme sen eğer gerçekten içinden geliyorsa o zamn yap onun dışında yapma bu yanlış bir davranış sen bunu yaptığın zaman ilerleyen süreçte senden daha fazla şunu seviyorum bunu yap diye boş boş konuşabilir bak benim eski konuştuğum kişi bana senin kalcan büyük , spor yapmalısın dedi bende ona kapıyı gösterdim hiç hiç umrumda değil yani ben buyum beni seven bu şekilde sevsin sende hep bu kafada ol o çocuk seni olduğu gibi sevmiyorsa defolsun gitsin zafen
Cevap
4Cevap
kimse için değişme bence Seni sen olduğun için sevecek adamla birlikte ol
Haklısın
Seni bu halinle kabul etmeyen kişi ile üstüne üstlük hala berabersin. Kendini biri için asla değiştirme, üzülen taraf sen olursun.
Beni beğeniyor da saçlarımı beğenmiyor. Beğenmese düz saçlı kızlara giderdi.
Seni seven her halini sever
Haklısın
Çekici bulmuyor olabilir okeyde porsuk gibisin niye diyor? Ben sırf bu cümlesine sebep ayrılırdım sinir oldum.
Haklısın
Ben böyle beğeniyorum seni aşkım
Teşekkür
Kıvırcık iyidir boş ver.
O anlamıyor ama
Anlamazsa anlamasın. kendini beğendirmekle uğraşma.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?