24 yaşındayım evlenemedim diye annem bana 25 yaşındaki kalık köpek dedi. Benim suçum ne ben güzel değil miyim?

Sırf mantıyı buzluya koymadım diye 25 yaşındaki kalık köpek dedi her gün sinirlenip kalık diyo. Oysa mantıyı kız kardeşim getirmişti buzluya konulacak mı dedim hayır dedi ben de buzdolabına koydum sadece birkaç saat bekledi orada anne denen şeytan gelir gelmez 25 yaşındaki kalık köpek bu mantı buzluğa konmaz mı diye bağırdı. üniversitem uzadı bu yüzden çalışamıyorum da biraz tiktokta yükselmiştim ona da engel oldular ve yükselmemi çabamı engelleyip bi de aşağılıyorlar. İmanımı kaybedecek gibi oluyorum çünkü Allah açık saçık kızlara bile 18inden itibaren ona sadık olacak zengşn düzgün erkek veriyor ben 24 yaşındayım hep kapalı olduğum için kaybettim kapalıya erkekliği sahip çıkması yüksek biri bakmıyor

Güncellemeler
1 yıl
Allah bu kadını bu sözünden dolayı utandırsın inşallah bana iyi bir eş vererek amin
24 yaşındayım evlenemedim diye annem bana 25 yaşındaki kalık köpek dedi. Benim suçum ne ben güzel değil miyim?