Bİr daha içmeyecem deyip akşamında içenlerden misiniz :)

Bİr daha içmeyecem deyip akşamında içenlerden misiniz :)

Eskiden, düşünmeden anlık tepkilerle konuşmak bazen başkalarını yanlış anlamama veya onların duygularını incitmeme sebep oluyordu. Bu, hem kendimi hem de karşımda olan kişileri zor durumda bırakabiliyordu. Zamanla bu alışkanlığımı fark ettim ve kendimi daha fazla dinlemeye, düşünmeye başladım. Her şeyin hemen söylenmesi gerekmediğini, bazen biraz beklemenin ve durumu sakin bir şekilde değerlendirmemin daha sağlıklı sonuçlar verdiğini keşfettim. Bu, hem kendimi daha kontrollü hissettirmeye başladı hem de ilişkilerimde daha derin ve anlamlı bir bağ kurmama yardımcı oldu.
(kalp kalp)
🎈🎈
Kin tutmayı acilen bırakmalıyım kskdks
Oyyy ona göre dikkat edelim bizde :D
Edin tabi. Katil civciv derler bana jdjjd
https://www.youtube.com/shorts/s_cZJ7DC81I
Korkulur :D
Jdjdjejejsjheheh
Yemin ederim paralel evrendeki ben bu ksksjsj
Cevap
7Cevap
İlk aklıma sigara geldi ama bu kötü alışkanlığımıda hiiçç değiştirmek istemiyorum. Hatta aklıma gelmişken yakayım bi tane 🚬😬
:D:D Benim için de yak
çok duygusalım birde iyi niyetliyim bunu değiştirmek isterdim.
Hiçbirini hepsi benim bebeklerim
Değer vermem bana göre kötü bir huy gadası
Kötü bile olsa huy bnim damar benim kardeşim değişmesini istemem
:D:D
Her sabah bugun az kahve icicem diyip min 6-7 bardakla günü bitiriyorum
Yapma öyle yav. Kahve bu dünya da ki en büyük kalp düşmanlarından biridir insan için. O kadar övdüklerine populerleştirdiklerine bakma vallahi çok sıkıntıya sokar seni. Demekki kendini tenkinleme ile olmuyor farklı bir yol dene kurtulursun inşallah...
Doğrudur gel gör ki sigaradan daha bagimli hale getiriyor , Şu an bunu yazarken filtre içiyorum mesela shshsh
Hehehehe afiyet olsun da. Bİr kardiolog a görünsen seni vaz geçirebilir de, hjerkeste problem yaratacak diye bir şey yok. Umarım sana zerre dokunmaz.
Teşekkür ederim 🙏🏻
Değiştirmedim yüz ifademi ve dilimin uzun oluşunu tutamıyorum yargılamam ama yorum yapınca ağır oluyo yorumlarım😂
Artık yağmur yağarken cam silmiyorum 😂
Ehehehe eğlenceli :)
Hiçbirini hepsi benimle meşalşah 😂
Değişirsem ne olsun :D:D
Çokta kötü özelliğim yok biraz sibirli fevriyim sinirlenince ejderha gibi alev atıyorum ama olsun 😂
Kötü huylarımı değiştirmeye çalışmıyorum.
sabirsizdim biraktim gitti aman 😀
Hiç bir şey değişmek istemiyorum
Erteleme huyumu
Asosyallik
Maşallah yendiysen, tebrik ederim.
Kötü huyum yok
Yoq anuga :D Hİç mi yok ya? Küfür etmez misin? İddia oynamaz mısın? Hak yemez misin?
Kin bence
Değiştirmedim
kin tutarım ya da en ufak seye çabuk sinirlenirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar