Mesela çocukluğunuzu yaşamadıysanız lunaparka gitmek gibi...
Ya da yamaç paraşütü yapmak gibi...
Ya da tek başına tatile gitmek gibi...
Ya da hiçbiri sadece hayalini kurmak gibi 🤣 😂😂
Hayaller Paris gerçekler Somali 😂😂😂

#ZorundamıyımEfsane ✌️ 1903✓™
Mesela çocukluğunuzu yaşamadıysanız lunaparka gitmek gibi...
Ya da yamaç paraşütü yapmak gibi...
Ya da tek başına tatile gitmek gibi...
Ya da hiçbiri sadece hayalini kurmak gibi 🤣 😂😂
Hayaller Paris gerçekler Somali 😂😂😂

#ZorundamıyımEfsane ✌️ 1903✓™
Evet genelde yaparım 😂 yaşıma bakmaksızın her an herşeyi yapabilirim uçuk kaçık bir ruha sahibim hiç kendimi kasmam yapamadıklsriminda aslında isterim ama o maddi ve özgür kişilik şartları oluşmadığından sadece hayelini kurarım
Şu ana kadar gelen cevapları içerisinde belki de tek doğru yapabilecek dediğim kişisin renkli kadın ✌️👏🥰
Aman efendim teveccühünüz teşekkür ederim 🙏👍❤️🥰😂😂
Rica ederim maviş sultan 🥰🌹😘❤️
Yemin ediyorum şu emojileri başkasına koysam şimdiye 10 kere adım aşığa çıkmıştı. Seninle insan ne kadar rahat ediyor ya ❤️
Dimi ama 👍 Aslında bu ikimizin karşılıklı samimiyetinden ve bunu yorumlarda kelimelere yansıtılmış olmasından kaynaklı oluyor herkesle her şey olmaz gülüm 🥰, çünkü biz art niyetetli hiç kimseye bu fırsatı vermiyoruz ve içimizden geldiği gibi davranıyoruz 👍❤️🥰❤️🥰❤️😘😘
Teşekkür ederim canımı içi bir mukabele 🙏❤️🥰
Her kapıldığım düşünceye göre hareket edersem bol bol pişmanlık yaşarım ben 😅, o yüzden aceleci davranmayı sevmiyorum, biraz düşünüp bilinçli hareket ediyorum
Çok güzel ✌️😂
Rica ederim 🌹😊
genellikle evet aklımın her estiğini yapmaya çalışırım o an keyfim ne isterse.. ama yapmadan önce de iyice düşünürüm tabi ki de sonunu düşünmeden bir şey yapmam.
Planlı programlı ilerlerim diyorsun yine de.
Her şeyi olmasa da büyük çoğunluğunu yapıyorum.
Hayaller Paris bize.
Rica ederim kardeşim günaydın ✌️😊
Cevap
15Cevap
Elimden geldiğince aklıma geleni yapıyorum.
Çok güzel ✌️😊
Detayda ki şeyler yapılması makul ve mümkün şeyler toplumsal ve bireysel ahlak kuralına uyuduğum sürece herşeyi yaparım.. mesela yakın zamanda günübirlik İstanbul gezisi planlıyorum mümkün olursa sabah gidip akşam dönmeyi
İstanbul'a gitmeyi*(gezi yanlış sadece bir kahve içmeye)
Gidersin ne olacak ki :D
bir şey olmaz zaten de anacığım kızar bir iki saat için gidecek olmama birde bana çok uzak iki saat için İstanbul😂 ve yıllık izime de daha var
Uçuk kaçık şeyler değil aklıma esen şeyler genelde
Bir tane örnek versene.
mesela aniden içmeye karar verip, arkadaşımı evinden alır, car date yaparız 😃
Hey Allah'ım ya o kadarcık mı. Ben de motora binip Dünya turuna çıkacaksın zannediyordum 😂
Uçuk kaçık bir esinti olur o 🙄
Peki bakalım öyle olsun.
Hemde her şeyiii. Hayatımla alakalı önemli kararları da hep aniden alıp hayata geçirmişimdir. Ve mutlak surette yaparım.
Estiğini yapabilmem için hayatımda olan insanların var olmaması lazım. Her adımımı onlara verebilecek olumsuzluklarını düşünürüm. Olumlu etkileri olursa yaparım, aksi halde zarar vermemek için adımımı geri atarım. Kırk kez düşündükten sonra doğru yolu bulmaya çalışırım
Düşüncelisin. Ama tabii ki yine ilk başta başkalarını düşünüyoruz. Kendi çoluğumuz olsa bile.
Maalesef itibar önemli, rol modelsek daha da dikkatli adımlar atmalıyız
Her aklıma geleni yaparsam ohooo 😂 aklıma eser ama sonra düşünürüm bu beni nasıl etkiler diye ona göre hareket ederim
Çok mu büyük hayallerin var 🤣
😂😂
Eğer bir şeyi yapmak istersem, allem eder kallem eder yaparım. Evlendiğimden beri sorumluluklardan dolayı bir tık daha durulsam da yine de ben hala aynı benim 😊
Evlilik zaten elimizi ayağımızı kolumuzu her yerimizi bağlıyor 🤣
Özgürlük yok özgürlük bir kere artık
Oradan vurmasaydın iyiydi... Hala kapanmamış yaram 🥹😂😂😂
Yapacak bir şey yok. O yüzden diyorum ya hayaller Paris gerçekten Somali. 🤣
Artık bir sömürge ülkesi gibiyiz
Hahahah biz de onları dahil edip planlar yapacağız artık ne yapalım 🤷🏻♀️😂😂
Maalesef öyle 😄
maalesef mi 🫢 çok ayıp... Kınadım şu an 🤨😂😂😂
Başka ne olabilir artık 🤣
Hayır eşiniz dahil olacak diye maalesef dediğiniz için onu dedim 😂😂 şaka yapmaktı maksat da beceremedim 😂
Ahaha estağfurullah
Aklıma gelen herşeyi yapardım bir zamanlar nasıl hayatta kaldığıma inan bende şaşırıyorum şansımızı fazla zorlamaya gerek yok diyorum😂✌️
Sen de çok tehlikeli işler yapmışsın demek ki 🤣
Sorma ya tehlike kelimesi biraz romantik kalır 😂✌️
hocam bu dedigini yapabilcek bir insan modeli yok ne yazikki bazi simariklar sadece yaptigini saniyor
Yapanlar da var hocam ya adam biniyor motoruna Dünya turuna çıkıyor. Yeter ki istesin gerçekten zamanında ben de yapmadığım şeyler için pişman oldum.
baska pencereden baktik ta simdi anlatasim yok hocam belki baska bir zaman 😀
Bizim fıkraya dönmesin tamam başka zaman 🤣
olur öyle 😀
Evet yaparım jfjr Aklıma esen herşeyi hemen hemen yapmışımdır. Çok ani karar alırım ama hiç pişman olmadım.
İnşallah hiçbir zaman olmazsın. Ani verilen kararlar çünkü genelde pişmanlıklarla sonuçlanıyor.
İnşallah. Çok doğru bazı kararlar insana pişmanlık getirir... Ben o an aklıma estiğinde yapmalıyım diyenlerdenim ya. Ama öncesinde biraz düşünürüm. Duruma göre değişebiliyor. Umarım olmam.🙂
Oldukça fevri bir insan olduğum için kendimi frenlemekte zaman zaman zorlanıyorum.
Ancak yıllar içinde kendimi bu konuda oldukça eğittim ve ertelemeyi öğrendim; daha sakin bir zamana, daha mantıklı düşünüp karar vereceğim bir ana ertelemeyi.
Tabii konusuna göre de değişir, misal çok sinirlendiysem fevriliğime yenik düşüp hemen yaparım. Ya da atmayı çok istediğim bir mesaj varsa, amaaan der ve hemen atarım
Aklıma gelen herşeyi yapacak kadar kaybım yok henüz. Hayalperest bir yapımda olmadığı için zamanı gelince yaptığım/yapacağım şeyler olabilir çok olsa. Haa şey ama canım fena derecede bir yemek ya da tatlı istemiştir hadi çok olsa bir model aklıma takılmıştır hemen yaparım o başka 🤷♀️
fırsat geçerse yaparim ama çokta çabalamam gibi
Fırsatı yaratmak işte önemli olan.
İmkanım olan her şeyi yaparım. Ama zaman, mekan ve para kısıtlılığı her şeyi yapmaya engel oluyor.
Aynen öyle karşına illa ki bir engel çıkıyor.
Ewt lunaparka gittim gondol a bindim hayyy... a🤭😅 bnmez olaydim bazi seyler mumkunsee hayallerde kalmaya devam etsin aklimiza her esenide yapmamakta fayda var
Lunapark benim çocukluktan kalma içimde kalan bir ukte. Çok fazla gidemezdik çünkü hem yaşadığımız yer açısından hem de maddi imkansızlıklar açısından diyeyim. Ben şimdi gördüğü zaman insan hevesliyor gerçekten.
Simdiki cocuklar cok sansli her istedikleri oluyor biz cocuklugumuzda
Hayallerle buyuduk oysaki simdiki cocuklarin bir hayali bile olmuyor bu iyi bisey kotu bisey mi bilemiyorym
Hem şanslı hem çeşit bol muz bile yiyemezdik ya lüksü zenginlikti o.
Belki her istedgmizi alamiyorduk yiyemiyorduk ama cocuklgumuzuda dbine kadar yasadik sokak kulturunu simdki cocklar bilmiyor bile teknoloji yeni nesili esir aldi hepsi asosyal birey olark yetisiyor
Kesinlikle doğru.
ben çocukluğumu hiç yaşamadım lakin sonra isot gibi çıkarttım valla yalan yok Allah’ıma çok şükür
O zaman güzel olmuş hocam.
Yani elhamdüllilah ve cok sükür suana kadar aklimda olani yaptim veya umduklarimda var... Allah kolaylikla ve güzelliklere nasip etsin...
Amin 🙏
aklıma esen her şeyi yaparım. Anlık yaşıyorum.
Wuuu çok büyük hayaller var mı peki.
Mümkün olduğunca evet
İnşallah her şey istediğin gibi olur komşu hemşerim.
Hayır aklımln estiğini yaparsam uçurumdan düşmek gibi olur bu yapmamak dha güvenli
O kadar uçuk kaçık 😂
Hayır ama 30 saniyelik deli cesaretine kapılıp yapsaydım bugünkü ben olmazdım
Nasıl yani
İçimden gelen her şeyi yapabilseydim hayatım daha farklı olurdu yani
Anladım hayırlısı olsun.
Aklımda estiğim herşeyi yapmayı imkanım yok ama yeni yılında yeni umutlar yeni mucizeleri beklerim.
İyi olur İnşallah hocam.
Aklımın estiği her şeyi yapmam hayır uslu bi kadınım.
Çok güzel ✌️👏
Aklıma geleni mantıklı buluyorsam yaparım aksi takdirde yapmam
Yapılana göre değişir 😀
İşte o yapacağın şey ne mesela.
Düşünmem gerek 😀
Evet kafama eseni yaparım 😂
Şu an bekarlık güzel şey olduğu için tam istediği şeyi yapabiliyor evet.
Hayır 😅 sorun olur sonra
Senin hayaller büyük galiba 😂
Evet 😅
Hepsini değil bazılarını yaparım
Mesela bir tane örnek versene kardeşim.
Yapıyorum son beş senedir.
Özgürlük güzel şey demek ki müdürüm.
Hepsuni yaparım ula 😂
Hepsi nedir ula bir tane örnek ver.
Ahaha bunlardan başka da olabilir 🤣
Fırsat buldukça kafama göre takılıyorm
Mesela bir tane örnek versene.
En çok sevdiğim ve heyecanlı olan Yelken kanat/yarasa kanattır.
https://youtu.be/TWfph3iNC-k?si=au8Brn3lgaIwgq0p
Yaşantılar Somali
Nerelerdesin sen Allah'ını seversen ışık hızında diyoruz kaplumbağa hızında geliyorsun 🤣
Ne istersem onu yaparım
Helal olsun ✌️👏
Huyum kurusun yapmazsam gözüme uyku girmez 😄
Ne yaparsın mesela bir tane örnek versene.
Mantık çerçevesinde evet 😄✌️
Aynen mantık çerçevesinde olsun zaten 🤣
Yapmaya çalışıyorum.
İnşallah her şey istediğin gibi olur ✌️👏
Amin bea. 🤲
Yapmaya çalışırım
Çok mu az mı :D
Yaparım
Çok güzel ✌️😊
Yapabildiğimi yaparım
Yapmak isterim ama yapamam
Yapamıyorum maalesef.