Kişilik & Karakter Kafanıza koyduğunuz her şeyi yapar mısınız? ogeliyeah Takip Et Bilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Kankalar bir küçük beğeni atın soruya ya Kafanıza koyduğunuz her şeyi yapar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. denerim şansımı 1 0 Yorumla
bfbfatih Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yüzde yüzünü yaptım yapamayacağım birşeyi kafama takmam 1 0 Yorumla
ᴋᴇɴᴅɪɴᴇʏᴀʙᴀɴᴄı Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Ertelemezsem veya bahanelere sığınmazsam yaparım. 1 0 Yorumla
adımsevimli Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 653 cevap paylaştı. Yapamıyorum bir gün karar veriyorum ertesi gün vazgeçiyorum 1 0 Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Her şeyi değil ama çoğunu yapıyorum. 1 0 Yorumla
Hayatbiri Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Benim için iyi bir şey ise yapmaya çalışırım 1 0 Yorumla
Hemeraa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 452 cevap paylaştı. Ben yapıyorum genelde vazgeçmiyorum. 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13b cevap paylaştı. Yaparim 1 0 Yorumla
papatyasevennn Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl Çoğunlukla evet 1 1 Yorumla ogeliyeah 1 yıl Teşekkür ederim. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
denerim şansımı
Yüzde yüzünü yaptım yapamayacağım birşeyi kafama takmam
Ertelemezsem veya bahanelere sığınmazsam yaparım.
Yapamıyorum bir gün karar veriyorum ertesi gün vazgeçiyorum
Her şeyi değil ama çoğunu yapıyorum.
Benim için iyi bir şey ise yapmaya çalışırım
Ben yapıyorum genelde vazgeçmiyorum.
Her şeyi yapamıyorum
Yapmam
Yapabilirim
Yaparim
Denerim
Evet
Çoğunlukla evet
Teşekkür ederim.