- 1 ay
Detayda böyle bir durum yaşadım. Hatta iki kez yaşadım küfür edip engel atılmış, sonra engel açılmış uzun uzun küfür edilip yine engel atılmış. Bayağı bir kusmuş içindekini. İplenilmemenin ağır altında kalmış olmalı ki yardırmış da yardırmış. Kendisi için için içini yerken ben keyfime keyif kattığım için belki de. Zamanında kendisine ben birini sadece bir kez hallederim ondan sonra umurumda olmaz dediğim için belki de. Unutmuş dikkate almamış ama öğrenmiş. Ne yapması ve ne yapmaması gerektiğini öğrenmiş. Öğretmenler günüm kutlu olsun. 😌
12 Yorumla- 1 ay
Vurdu gol olduuuuuu 😜
- 1 ay
Ses var yok gürültü benim kafam rahat 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
- 1 ay
Söyleyeceğim hiçbir şeyi direk söylemem ben, alttan alttan laf sokmayı çok seviyorum. Baktığında hiçbir şey söylemediğim için laf edemiyor. Ama o kadar delirtirim ki söylediklerimle insanları. Ve asla da kendimi tutamıyorum. Aklımdakini söylemezsem içim sıkılıyor.
10 Yorumla - 1 ay
Bazen ben bile bana hakim olamıyorum işte ozaman bişiy oluyor ve sonrası zor bende yanıyorum karşımdakide hiç bişiy eskisi gibi olmuyor bu huyum bazen beni korkutuyor
10 Yorumla - 1 ay
Küfür etmem ama zamanında birbir susup anlamadığımı sandıkları şeyi, manipülasyonlarini yüzüne vurup artık orada bitirici bir konuşma yaparım
10 Yorumla - 1 ay
Umursamam kinciyim herşeye inat gülerim kimse beni üzdügünü sanamaz yanılır sivriyim asla unutmam mutlaka o yaşattıgını yaşarken bulur kendini
10 Yorumla - 1 ay
Net olmam.
Mükemmeliyetçi yapıpla birleşmesi.
İnsanlara rahatsızlık veriyor.10 Yorumla dilimin çok sert olması ya... sinirlendiğimde küfür etmem belki ama küfür etkisi bırakacak cümleler kurarım... hatta öyle ki bir iki kelimem bile bir insana ağır gelebilir
10 Yorumla- 1 ay
yakıcı hiç bir etkim yok
10 Yorumla - 1 ay
Her doğruyu her yerde söylemem ve inatçılığım
10 Yorumla - 1 ay
Bitirirsem dönüşü olmaz
20 Yorumla - 1 ay
Sakinliğimle delirtmek djdj
10 Yorumla - 1 ay
Yakıp yıkan bir özelliğim yok.
10 Yorumla - 1 ay
Her huyum pis aga hepsi yakiyi
10 Yorumla - 1 ay
İstediğim anda gamsız biri olabilmek
10 Yorumla - 1 ay
Küllerimden yeniden doğmak
10 Yorumla - m1 ay
Safa yatmak bayılıyorum ya buna 😂
10 Yorumla - 1 ay
Bu konuda hiç düşünmedim 😄
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 5,5b cevap paylaştı. Kimse beni üzemez artık
10 YorumlaYere bakan yürek yakan..
10 Yorumla- 1 ay
Hiç umursamamak ve kahkaha atmak😎
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 10b cevap paylaştı. yok galiba
10 Yorumla- 1 ay
Konuşma tarzım
10 Yorumla - 1 ay
Cool olmak
10 Yorumla İnadım
10 Yorumla- 1 ay
Miklememek
10 Yorumla