Kişilik & Karakter En baskın, öne çıkan karakter özelliğin nedir? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 En baskın, ône çıkan karakter ôzelliğin nedir? En baskın, öne çıkan karakter özelliğin nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 33% 11 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. tartışma esnasında susup kabul edip konuyu kapatmak daha sonra sakın kafayla ve nazikçe konuyu tekrardan açmak anlamak.. 2 0 Yorumla
Afacan_37 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 11 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Doğrucu Dâvut olmam, haksızlığa gelememek. Biraz da inatçılığım vardır 1 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 22 , eic 83% 11 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Zeki ve olgun davranmam, ayrıca saygı con önemlidir benim için 1 0 Yorumla
ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% 11 ay Haksızlık karşısında sessiz kalmamak ve elimden geldiğince içimden geçenleri direkt söylemek 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 11 ay Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Sinirli oluşum 1 0 Yorumla
isimsizjargon Takip Et Guru Yaş: 35 11 ay Kişilik & Karakter konusunda 750 cevap paylaştı. Sosyal ve vicdan sahibi olmam 1 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% 11 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Zor.. 1 3 Yorumla BirGaripGörünmezAdam 11 ay Genelde duygularını kontrol eden sakin biri Yorumla Soran 11 ay Duyguları kontrol edebilmekte bir meziyet bana gôre Yorumla BirGaripGörünmezAdam 11 ay Kimseyi incitmemek gerek. Saygılı olmak. Yorumla
Sitemkarım Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 11 ay Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Suskunluğum 1 0 Yorumla
bonfire1 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 93% 11 ay Katatreni 👍👍 0 6 Yorumla Soran 11 ay Ne demek bu Yorumla bonfire1 11 ay Uyurken inliyorum bı de rüya göremiyorum 😭 Yorumla bonfire1 11 ay En baskın bu mu deme cidden kimsenin yanında yatamiyorum Yorumla Soran 11 ay En azından horlamiyosun:) Yorumla bonfire1 11 ay Horlamaktan kötü anam Yorumla bonfire1 11 ay İnsanlar bana mi kerkiniyosun diye uyandırıyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
tartışma esnasında susup kabul edip konuyu kapatmak daha sonra sakın kafayla ve nazikçe konuyu tekrardan açmak anlamak..
Doğrucu Dâvut olmam, haksızlığa gelememek. Biraz da inatçılığım vardır
Zeki ve olgun davranmam, ayrıca saygı con önemlidir benim için
Haksızlık karşısında sessiz kalmamak ve elimden geldiğince içimden geçenleri direkt söylemek
Yüksek egoya sahip olmam
Korkusuz ve cesur oluşum
Sinirli oluşum
Sosyal ve vicdan sahibi olmam
Zor..
Genelde duygularını kontrol eden sakin biri
Duyguları kontrol edebilmekte bir meziyet bana gôre
Kimseyi incitmemek gerek. Saygılı olmak.
Suskunluğum
Katatreni 👍👍
Ne demek bu
Uyurken inliyorum bı de rüya göremiyorum 😭
En baskın bu mu deme cidden kimsenin yanında yatamiyorum
En azından horlamiyosun:)
Horlamaktan kötü anam
İnsanlar bana mi kerkiniyosun diye uyandırıyor
Merhamet
Sabrım