AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
125Cevap
Benim çocukluğum varlık içinde yoklukla geçti babam tam varyemez bir adamdı sonra hastalandı ve iş güç her şey bana kaldı 22 yaşından sonra zengin oldum :)
Zenginligide gordum fakirligide. Onemli olan saglik. Paran mi yok cik dışarı limon sat. Her türlü para girer cebine.
Ailem varlıklı yani zorluk çekmedim hiç maddi açıdan ama her şey para değil bunu gerçekten çok içten söylüyorum
çoğu şeye güle biliyorum bence ağzımın içinde sadece bana ait paha biçilmez inci taşıyorum allahın hediyesi :)
Çok şükür. Allah olmayanlarada versin. Olanlarında bugünlerini aratmasın.
Hic mütevazide olmuyor şuna bak :)
😃😃
Kardesim ben şu hayatıma kadar zengin olupta mutlu olan görmedim Allah bazisina mal mülk vermiş mutlu etmememis bazilarinada mal mülk vermemiş mutlu etmiş
Bak bu soru ardından kızların cevaplarına baktım iyi kızlarda varmış :)
Herşey mükemmel olmasa da orta direk şaban olayını yaşıyoruz. Kendimiz çalışıyoruz. Kendimiz yiyoruz :)
Ahirete çalışıyorum dünya hayatı gelip geçici nede olsa.
Çok şükür bir yokluğumuz olmadı, Allah olmayana yardım etsin
Arkadasim da dedigin gibi bir araba markasinin ortaklarindan. Sanirim ondan bahsediyorsun. Pek gelecek kaygisi yok. Evlenip gitmek istiyor. Ama kendi cevrelerinden bilindik insanlardan biriyle
Hiç yokluk çekmedim çok şükür , 2 evimiz bir tarlamız bir arabamız 1 de kahvemiz var. Allaha şüküt her türlü yetti bu zamana kadar
O senin güncellemede söylediğin mercedesin sahibinin oğlu
zengin değilim olmayı da istemezdim basa bela olur o kadar para ben halimden memnunum :D
A:Para ile herşeyi satın almamazsın!
B: tabi ki de alırısın bu söz fakirler isyan etmemesi için söylenmiş bir yalan.( film den replikler) :D
Varsa bile dile getirilmesi taraftarı değilim kesinlikle. Verende alanda Allah birden alır birden verir. Orta halliyiz çok şükür ve içimde kalan birşeyde yok önemli olan paran olunca yoksul insanları görebilmen
Ben öyleyim ve mutluyum yani ne bileyim insanlar bence üzülmek için kendi kendine sebepler üretiyor
aynen, bende oyleyim ve cok mutluyum.. sana katiliyorum birtanrica
20000 lira verebilir misin bana kredi borcum var avukatada tahaut imzaladim odeyemezsem hapise girecegim 2 haftaya kadar daha önce hiç hapse girmedim yardim edermisin bana?
Yokluk çekmedim ama zengin degildik :) simdi durumumuz guzel ama
Ben zenginim. Holdinglerimiz yok ama şirketlerimiz evlerimiz ve fabrika var
Biz zengin koca arayan kizlar da cok merak ediyoruz acaba var mi?
Ben dogdugumuzda zengindik buyudukce eritti peder simdi bisey kalmadi o kadar maldan mulkten. Benjamin Buttonunkinden daha tuhaf hikayemiz.
Namaz kılıyor sa en fakiridir dünyanın. Namaz kılıyor sa ondan ala zenginlik mi olur
Çevremdekilere nazaran bir tık üsteyim. Hem mutlu hem de huzurluyum. Ama bu bir anda olmadı. Tamamen doğuştan değildi benimki.
Öyle kişiler elindekinin değerini bilmez bence. Yani istediğini her an alabildiği için değerli olmaz yani bence
birde varlık içinde yokluk çekenlere ne demeli,
kendi ayakları üstünde durmadan evlenip yuva kuracağını sananlara
vah vah vahki ne vah!
allah büyük sabır versin onlara.
şükürler olsun rabbime.
Eğer öyle biri varsa aranızda Allah belasını versin *
Maddi olarak hayır ama. manevi olarak zenginin o yeter :) çok şükür bu gunume.
para pul gelir geçer önemli olan kalp zenginligi...
Her ne kadar cebim zengin doğmasamda gönlüm zengin birisi olarak doğdum
Bir kalbim var tüm elmaslara bedel. . hemde doğuştan var :)))
yani sanirim ben dostum xengin yetistim dogrudur 😊
Maddi durumumuz iyi sayilir. helikopteri var bizim pederin. saka la saka kendi kendimize kavruluyoruz çok sukur
bence vardır. benim sevgilim öyle mesela. otobüse bir kere bindirdim tuaf geldi. düğmee basıp kapının açıldıgını bile bilmiyo.
şaka mısın
zengin kızlara duyurulur içgüveysi evlenirim, bakirim, kelim, 183 boy ,78 kilo, üniversite mezunuyum :D güzel çirkin farketmez taliplerimi bekliyorum :D
Been ama o kadar umursamam cunku unutma ki her seyin basi INSANIYET
Bizim gönlümüz zengin brom. Anlıyacağın doğuştan zenginizz.
O kadar zenginimki paraya ihtiyacim bile yok... babam annnem kardeslerimmm ve huzurumuz...
Ben doğmadan zengindim yani ben yokkende pederde para varmış
O nasıl soru olm
Var ama ne aillede huzur var ne kendim mutluyum keske huzurlu ve mutlu aillem olsaydida paramiz olmasaydi
Amaan boşverin herkez kendi hayatını yaşar ister parası olsun ister olmasın mutluluğunuza bakın böyle şeyleri kafanıza takmayın :)
Yapılan yorumlar ve konunun özetine göre zengin gene züğürdün çenesini yormuş :)
:D aynen biraz öyle olmuş
parayla sahip olamayacağım nişanlım var param olsa belki onu tanıyamazdım. gönül zenginliğim var çok şükür
Allaha şükür yokluk çekmedim ve böyle bir varlığımda olsun istemezdim.
Ne güzel sukretmesini bilenleri hala görebilmek
Doğuştan beri zenginim. Ama para hiç bir zaman huzur getirmiyor insana..
param olsa istanbulu terk ederdim istedigim bir ömür boyu taşınırıdm :( evet fakirim :(
halimize çok şükür Allah kimseyi gördüğünden geri koymasın
dedem toprak ağası baya tarlaları falan var zengin sayılırmı bilmem
Para biriktirmem dost biriktiririm. Para ederse bozdurur bozdurur HARCARIM :)
Bro benim küvezi 100 dolarlık banknotlarla yapmışlar. Deste deste.
Varlik icinde yokluk cektik
Parasiz hayat mutlu hayattir.
Çok lüks değildi hayatım ama babam annem yemedi içmedi her istediğimi aldı diyebilirim
Yıllık 30 milyar gibi bir para üniversiteye verince kendimi zengin hissediyorum :(
Manyak misin Zengin bir insanin burada ne isi var yapacak daha onemli seyi vardir.
Fas fakirim Netim bitmek üzere bidaha yazamaya bilirim. fakirlik bu yawwwww
doğuştan zenginim sağlık insanın en buyuk zengınlığidir... asıl cevabım hohhhh kokusu geldımı :D
Allaha sukur istedigim herseyim var ama zor bir yasantim var
Sevgi dolu ve merhametliyim çokça da mutlu... Zenginim yani
Hafriyat sirketimiz 2 tane de tas ocagimiz var sayiliyor mu
Sayilmiyor
Fakirik o zaman
20000 lira verebilir misin bana kredi borcum var avukatada tahaut imzaladim odeyemezsem hapise girecegim 2 haftaya kadar daha önce hiç hapse girmedim yardim edermisin bana?
Kardes gir yat uc ay o kadar para odenir mi ya:D
mutlu bir yaşantım var..
bundan daha iyi zenginlik olamaz:D
Harbi varsa o bayanla evlenebilirim valla bak kimligini versn :(
Valla ciddiyim eğer varsa bni engellesin, burjuvaları sevmem