gecenin bu saati niye uyanigim ve soru soruyorum bilmiyorum. siz de niye cevaplamaya geleceksiniz mesela cok garip, uyuyo olmamiz lazimdi 🙄
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
gecenin bu saati niye uyanigim ve soru soruyorum bilmiyorum. siz de niye cevaplamaya geleceksiniz mesela cok garip, uyuyo olmamiz lazimdi 🙄
Şimdi ben o saatte aslan gibi uyuyordum he. Valla romantik yanım istersem on numara şekilde ortaya çıkıyor ansızın beklenmedik şeyler yapmayı severim. Ama genelde tercih etmem
25251525162 ruyanda ne gordun o saatlerde?
Hanımın öncelikle günaydın, balkonlardan gelen soğuk hava dalgası nedeni ile o saatlerde üryaamda eskiden kullandığım bir vinç makinasının devrildiğini gördüm. Ekmek almaya gidiyordum yanımdan geçti ve devrildi. İçinden arkadaşım çıktı senin yüzünden oldu dedi. Ben nalaka lan naptın sen dedim senin yüzünden oldu diye tekrarladı. Sonrasında uyandım vallahi 🙄
Hanımefendi olacaktı başlık ağzımdan çıkmamış gerisi 😂
cok guzel bi ruyaymis begendim, ekmek almaya gidiyo olman cok naif bi detay olmus o ara devrilmese iyiydi ahshahaahsha
neyseki benim gibi dev jelibon dinozorlar gormuyosun
Senin rüyan daha iyiymiş ama he kiskandum şu an 🙄
e ne sandin, cok afili ruyalar gorurum 😌
Aman efendim başımıza iş açılmasın Jurassic Park yaşamayalım 😌
yasayalim nolmus aksiyon olur ahahhaha
bi kere de ucan kanatli insan suratli yarasalardan bi grup insan olarak dunyayi kurtarmaya calisiyoduk aaah ah. ne ruyalar goruyorum bilsen, bilim kurguyu bastan insa ediyorum 😌
Bismillahirrahmanirrahim sen şey olabilir misin, dişi quantum tarantula? 🙄
bence olabilirim ahshahhshaha
niye boyle bi bilincaltim oluyor ruyada bilmiyorum, normalde hic aklima gelmez iste ahshahhs
Haha ben de Hadise'nin garsonu olmuştum haha. Bir keresinde de hakkı bulut yanlış şarkı söylüyorum diye beni dövmüştü. İbrahim Tatlısesin şoförüydüm 😂😂😂
yaa ahshahshshahhshs
resmen unluler dunyasinin icine girmissin cok havali ahshahshhs
Tabi ama hakkı bulut dövmeseydi iyiydi sjddjjd
yani evet hakki abimizi ne sebeple sinirlendirdin acaba ahshhaha
Ben onu kıstırırım ama 😂
sen halledersin o isi guveniyorum hahshahs
Halledicem benden kaçmaz sjdjd
Evet, aslında ilişkilerde romantizm benim için oldukça önemli ve duygusal bir yön. Romantik olmak, sevdiğin insana değer verdiğini, onu düşündüğünü ve hayatında özel bir yerinin olduğunu hissettirmektir. Bazen bir çiçek, bazen anlamlı bir mesaj ya da sadece bir bakışla bile duyguları ifade edebilmek çok kıymetli. Romantizm, büyük jestlerden ziyade, küçük ama samimi anlarda gizlidir; birinin yanında olmak, zor zamanlarında ona destek olmak ve birlikte anı paylaşmak bence en güzel romantizmdir.
Romantik olmak, sadece kelimelerle değil, duygusal bir bağ kurarak birini hissetmekle ilgilidir. Bunu gösterirken samimi olmak, hiçbir beklenti olmadan karşındakini mutlu etmek ve ona kendini değerli hissettirmek, romantizmin en gerçek hali bence. Aşkı ve bağlılığı hissetmek, duygusal anlamda derinleşmek, bazen en basit anlarda bile en güzel romantizmi yaratır.
Aha bu onlarca yıl büyüdüğün yuvaya ihanet değildir de nedir. Her kaybediş, böyle vazgeçişlerden başkar gülüm. Feleğin bir suyu var, su değil kezzap gülüm.
askim neyseki gorsel bana ait degil bisi yok ahshahahah
Yoksa dayaklık olduğunu kabul etmek zorundaydın. 🤣
timam timam, yapar miyim oyle seyler hic aa 🙄
Yaparsın. 🤣🤣
yaparim evet ahshahahah
Ben yengec burcuyum 🦀 benim her yerim romantiktir zaten 😂 ben bir tarhana çorbasını bile çok romantik bir şekilde hazırlayıp sunum yapabilirim
Cevap
21Cevap
evet çok var romantik yönüm tabi ki de
cok romantik biriyim hem de, agzim laf yapiyo bu konularda 🥰 erkekleri bizim kadar etkiliyor mu bilmiyorum ama cidden görseldeki gibi durduk yere soyledikleri bir laf bircok hediyeden daha cok mutlu ediyor
bence etkilemiyor hepsini ya ama bazilari cok seviniyo eminim ona 🫠
Bu görselde anlatılmak ıstenen ne? Bir evdir konusu gecmıs ama hıcbısı anlamadım
bos veer
Ok by
Yeri gelince olur jsjf ama odunluk yapmayı tercih ediyorum
(Opsiyonel)
biliyorum biliyorum ahshhaha
farkindayim yani o vibein var anlaminda hahahahah
e senin tercihin tabi ahshahs
timam abi sakin ol ahshahah
Evette artık ilgisiz bomboş biri olmaya karar verdin. İlgilenen erkekle yapamıyorsunuz.
kim neyle yapamiyor ben bilmiyorum alakadar da degilim, dogru kisiyi bulursaniz kendinizi degistirmeye gerek duymazsiniz halo. bir elin bes parmagi da bir degil sonucta
Bakacaaaaz yaren, her seferinde yapamayana denk geldim demek ki 😅. Hayat değiştirir, bazen değişmek gerekiyor.
orasi oyle de, kendin olarak kalmak daha iyii
Senin de doğruluk payın var tabii ki
tisikkur ederiz efenim
Sabah iş var yatın uyuyun hala romantiklik peşindesiniz 🙄
Etkilendi isem çok romantik olabilirim. Ayının içinden resmen bir Don Juan çıkar 😀
Sevdiklerime bayağı romatik olurum ben, istemsiz mutlu etmek isterim 😂
Konuya çok uzaktan bakıyorum sadece tek alakam o
Ne güzel seviliyorsunuz Allah daim etsin ♥️
gorsel maalesef alinti
umarim, tesekkur ederiim 💖
hiç sevgilim olmadı ki herkesi kendiniz gibi şanslı sanmayın.
Bi sürüüü 😅
Evet ama yaşadığım ilişkiyede bağlı
Vardır tabi sevdiğim adama karşı romantik olurum
Aşık mısın
coook inanilmaz derecede. nerden bildin ayol?
Bu saatte sen buralarda olmayı bırak soru dâhil sormazdın ayolll
aa yok kiz, normalde uyumaya calisiyo olurdum bu saatte ama simdi uyumuyorum diye burdayim. ask falan yiook olursa soyluyorum biliyosunuz dilimi tutamam ahshahshsh
Geri kalma hızlıda gitme sjjs
timam ahshahsh
Evet var
Aşırı var maalesef
Hayir dag ayisiyim
Yoktur ben odunum
Var evet
Pek yok
Evet
Var-mış..
Bazen 🥹
yeterince