..
Buna asla izin vermeyin. İzin verdiğiniz an, öz güveninizi komple kaybedersiniz..
Gecenin sözü: Besle kargayı oysun gözünü.

Geceyarısı yarısı kararnamesi ile bütün engelleri kaldırıyorum. Aynı hataya düşülmemesi kaydı ile..
..
Buna asla izin vermeyin. İzin verdiğiniz an, öz güveninizi komple kaybedersiniz..
Gecenin sözü: Besle kargayı oysun gözünü.

Geceyarısı yarısı kararnamesi ile bütün engelleri kaldırıyorum. Aynı hataya düşülmemesi kaydı ile..
Kendine olan saygıyı kaybetmek... Aşkın ağır bedellerinden biri bu belki de. Sevdiğin biri için taviz vermek, önceliklerini ertelemek, hatta bazen kendi değerlerini unutmak. Fakat bu süreçte fark ediyorsun ki, asıl kayıp karşındakinin seni değil, senin kendini unuttuğun yerde başlıyor.
Aşk, seni büyütmeli; küçültmemeli. Kendine olan saygını kaybettiğin yerde sevgi filizlenmez, sadece bir yanılsama olur. Ve belki de o yanılsama bittiğinde, içindeki boşluğu hissedersin. Bu farkındalık sancılıdır, ama aynı zamanda iyileştiricidir. Çünkü o an anlarsın ki, aşk kendini yok etmek değil, kendini bulmak olmalı.
Kendine saygı duymadığın bir aşk, yalnızca bir hayaldir. Ve hayaller, gerçeğe uyanmak için vardır.
Evet oldu onun yüzünden bir çok kere hemde sagolsun ne ozguven bıraktı ne birsey arkasında koca bir enkazla çekti gitti ardına bile bakmadan şimdi diyorum ki meğer değmezmiş bir hiç uğruna nelerden vazgeçtim en önemlisi de kendime olan saygımdan ama inanıyorum yeniden toparlicam ve bu sefer önce kendimi sevicem önce kendim dicem saygımdan asla vazgecmicem..
En çok kendini sev, sonra diğerlerini seversin. her şey sırayla olmalı. 👍
Evet öyle en çok kendim demeliymis insan geçte olsa öğrendim bunu
Öyle akılda kalan kendime saygımı kaybetmelerim olmadı ve birisi için gerçekten de değmiyor. O insan hayatımızdan çekip gidince ilk hatırlamadığıda bizzat kendimiz oluyoruz. Ederi kadar değer vermek gerek. Bir günde hayatımızdan çıkabilir gözüyle bakmak o insana daha az üzer.
You are great!
🙏🏻🙏🏻
Ahahaha acemi modlar imladan kaldırmasın😂
Harikasın diyelim biz😂😂
Küfür diye okurlarsa bilemem:))
Haahah beklenir😂😂
Bazen olur. İlk başta rüya gibi olan bir his sonradan kabusa dönüşür. Uyandığında öz saygının daha önemli bişey olduğunu anlarsın. Bence hiç bişey için insanın kendine olan saygısını yitirmemesi gerekir
Kesinlikle böyle güzel cevap veren neden gizleniyor
:)
Cevap
7Cevap
Hayır kendime olan saygımı aşk yüzünden kaybetmem
Hmm aşk demeyelimde sevgi olsun zamanın da o kişinin sevmesi için çok uğraşmıştım gururumu bile hiçe saymıştım ama şimdi.. devir değişti artık o konularda hiç eskisi gibi saf sevemiyorum keşke olmasaymış.
Hangimiz düşmedik kara sevdaya hangimiz sevmedik cilginlar gibiii... öyle işte,))😄
Şarkıyı bırakta dinleyelim bari.
Yıllardır bunu yaşıyorum. Sosyal fobim bbile var artık. yatacak yerleri yok...
Yeniden kalkabilmek için neyin eksik. Dön bak kendine.. Layık gördüğün bu ise kendine, devam et.
Deli gibi sevsem, askindan yanip tutuşsam da hicbir zmn gozum o kadar kör olmadi, hep bi tarafim yere saglam basti
Herkes gider, insan kendiyle kalır baş başa. Kendine karşı mahcup olmamak için, bu hataya düşülmemeli.
Kimseyi bu kadar sevmedim. Bundan eksik kaldım şükür
Zamanında çok oldu. Artık akıllandım.
Kimse için kendimi üzmüyorum.
Aşkı çok derin yaşadım ama hiç kendime saygımı yitirecek konuma düşmedim. Zaten o duruma düşürecek birine de aşık olmazdım muhtemelen.
Oldu, bir daha olmaz
Evet herkesin olmuştur. Ondan sonra daha hiç iliski yapmadım, yaşımın büyümesi gerektiğini düşündüm hakliymisim. 25 barajını geçince zaten karakter oturuyor daha yemiyorsun
Olmuştu çokta pişman olmuştum oysaki hiç aşık bile olmamışım
Olmadı da, aşk insana ne saçmalıklar yaptırır. Oladabilir yani
Hayır kendime saygım daha önemli.
Kendimden ödün vermiyorum artık
Olmuştu ama toparladım
Hayır olmadı ama inancımı kaybettiğim çok oldu
Evet olmuştu
Oldu
Hayır olmadı
Olmadı
Olmaz mı ula
Hayır olmadı