Küçükken pilot olmak isterdim devamlı uçmak o kocaman uçağı kullanmak çok havalı gelirdi sonra hedeflerim farklı şekillendi ama yine de mutluyum:)

Küçükken pilot olmak isterdim devamlı uçmak o kocaman uçağı kullanmak çok havalı gelirdi sonra hedeflerim farklı şekillendi ama yine de mutluyum:)
Küçüklükken hayal kurduğumu çok hatırlamıyorum ki sokakta olunuyorduk arkadaşlarla hiçbir şey düşünmüyordum ama babaannemin hep bizimle yaşamasını isterdim maalesef erken yaşta kaybettik. Şimdi arabamın olmasını çok istiyorum birde kimseye muhtaç olmak istemiyorum bu hayatta.
ben kucukken hicbir sey olmak istemiyordum, oyun oynayip fildir fildir gezip suslenip puslenip tutulu eteklerimin ucundan tutup sikir sikir dolasiyodum. bazen evde annemle yemek yapiyodum cok hosuma gidiyodu, hep cocuk kalmak istiyomusum demek ki. keske kalsaydim, buyumek hos degil ama kucukken oldugum cocuk olarak kendimi hatirladikca bile mutlu oluyorum bu yeterr
bence hâlâ prensesim (oyle hissetmek istiyorum caktirmayin) ama evet kucukken daha bi cazipti tabi ahshaahhsa
Planladığım gibi olmadı çünkü hedefim yoktu hâlâ da yok hangi mesleği yapacağıma karar veremedim 22 yaşındayım ama bu yaşları evde oturarak hayal etmemiştim
4 yıllık okusam 26 27 yaşında mezun olacağım belki 2 yıllık sağlık okurum bilmiyorum belki de kendi işimi yaparım bir şekilde bir yol çizicem
Cevap
3Cevap
Hayır maalesef çok fark var
Örtüşüyor, küçük hedefler belirliyorum hep ve çok şükür ulaşıyorum
Antalya güzelliği
Sayılır az bişi kaldı onuda halledecem
Öğretmen olmak istedim oldum
Geziyordum 🥲
Sen neler yapıyorsun?
Bir ton soru var ama toparlayıp sormaya üşeniyorum 😅 sizlerde de öyle mi?
🤭🤭 Sen beni pek sevmezdiniz, yokluğumu nasıl anladınız?
Hadi bakalım öyle olsun🌸
cok uzak cerrah olurum saniyodum hep
bari lisans mezunu olayim dedim isletme okudum peh gerci biraz daha aklim basimda olsa iyi biseyler olurduda aklim bi karis havadaydim hep
aynen
senin ne
güzelmis tebrik ederim😊
Sana kaldıraç yakısır ama heee sakın jıgolo oldum deme ama😟😢
He okduysan gecelik 6K ya gel dicektim bana
Uçur beni
Tam değil ama evet dicem buna
Evet birkaç değişiklikle uyuşuyor 🐣
Hayır hiç
hayır..
Hayaller gerçekler
Örtüşmüyor