Kişilik & Karakter Geçmişe duyduğunuz özlem mi fazla yoksa geleceğe dair kurduğunuz hayaller mi? ouzinyo Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Geçmişten pişmanlık, gelecekten kaygı doğar. En güzeli anı yaşamak.. Geçmişe duyduğunuz özlem mi fazla yoksa geleceğe dair kurduğunuz hayaller mi? Cevapla En Güzel Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 205,2b cevap paylaştı. İkisi de yok bende artık. 0 0 Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Hayal kurmayı bırakalı çok oldu. Geçmişe, çocukluğuma duyduğum özlem daha çok, o günler de geringelemeyeceği için güzel günler görürüz İnşaAllah diye dua ediyorum. 1 1 Yorumla Neyapacaksınkiiiiii +1 yıl Geri gelemeyeceği* Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Geçmişin özlemi..Zira gelecek adına umut verici çok az işaret var.. 0 0 Yorumla
kimleraldı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Özlem var ama geleceğimi etkilemez , geri gelmesi mümkün olmayanlar için hisler devam eder , geleceğim her zaman daha önemlidir , 0 1 Yorumla kimleraldı +1 yıl Hayal kurmaktansa gerçekleştirmeyi tercih ederim Yorumla
Mrs_Agatha Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Geçmiş artık geçti, değişteremeyiz. Ancak anda kalırsak, karşımıza çıkan fırsatları doğru şekilde değerlendirirsek geleceğimize yatırım yapabiliriz. 0 0 Yorumla
ömürmügelmişş Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl hayal kurmam gecmisi de dusunmem. ani yasamak en iyisi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben de pişmanlık da çok kaygı da umarım en kısa zamanda toparlarım 🤲🏻 hayal mi o artık hiç yok 😔 0 0 Yorumla
_Angela_Of_Death_ Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Eskiden daha akıllı ve daha iyi bir insandım eski halimi özlüyorum 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,6b cevap paylaştı. Olmayacak hayaller kurmayı daha çok seviyorum 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,8b cevap paylaştı. Geçmiş 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İkisi de yok bende artık.
Hayal kurmayı bırakalı çok oldu. Geçmişe, çocukluğuma duyduğum özlem daha çok, o günler de geringelemeyeceği için güzel günler görürüz İnşaAllah diye dua ediyorum.
Geri gelemeyeceği*
Geçmişin özlemi..
Zira gelecek adına umut verici çok az işaret var..
Özlem var ama geleceğimi etkilemez , geri gelmesi mümkün olmayanlar için hisler devam eder , geleceğim her zaman daha önemlidir ,
Hayal kurmaktansa gerçekleştirmeyi tercih ederim
Geçmiş artık geçti, değişteremeyiz. Ancak anda kalırsak, karşımıza çıkan fırsatları doğru şekilde değerlendirirsek geleceğimize yatırım yapabiliriz.
hayal kurmam gecmisi de dusunmem. ani yasamak en iyisi
Ben de pişmanlık da çok kaygı da umarım en kısa zamanda toparlarım 🤲🏻 hayal mi o artık hiç yok 😔
Eskiden daha akıllı ve daha iyi bir insandım eski halimi özlüyorum
Olmayacak hayaller kurmayı daha çok seviyorum
Hayallerim ve incelemeleri en fazla.
Geçmişimi çok özlüyorum
İkisi de baş başa gidiyor şu sıralar
Geçmiş