Kişilik & Karakter En köylü özelliğiniz ne? babacimdiyorum Takip Et Yoda Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben türkü severim mesela Güncellemeler1 yıl Bir baş soğanı kırar yerim ya da yeşil soğan da olabilir Güncellemeler1 yıl Çoğunluk şehirli En köylü özelliğiniz ne? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Doğayı severim mesela 1 0 Yorumla
celebface Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl yufka ekmek, icine yesillik otlar ve peynir doldurup yemeyi cok seviyorum 2 1 Yorumla babacimdiyorum 1 yıl Olsa da yesek Yorumla
vDuhe Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Köy yoğurdu, ayranı, ekmeği, yumurtası vs daha çok severim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Çiçek desenli giysileri çok severim ama bu köylü sayılmaz gibi.Ve türkü sevilmez mi zaten be... 1 0 Yorumla
kutsalornitorenk Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Yok galiba, şimdi farkettim sdlkfsşf 1 0 Yorumla
ekkolataa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 650 cevap paylaştı. Türkü sevmeyen gitsin tedavi olsun 1 0 Yorumla
mertyedek1 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Türkü köylülük mü? 0 1 Yorumla babacimdiyorum 1 yıl Kimine göre evet. Bana göre değil Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Doğayı severim mesela
yufka ekmek, icine yesillik otlar ve peynir doldurup yemeyi cok seviyorum
Olsa da yesek
Köy yoğurdu, ayranı, ekmeği, yumurtası vs daha çok severim
Çiçek desenli giysileri çok severim ama bu köylü sayılmaz gibi.
Ve türkü sevilmez mi zaten be...
Yok galiba, şimdi farkettim sdlkfsşf
Türkü sevmeyen gitsin tedavi olsun
Salçalı ekmek seviyorum
Türkü köylülük mü?
Kimine göre evet. Bana göre değil
Bende türkü severim