Sol elde çatal sağ elde bıçak olayını keseceğim şeyi kestikten sonra çatalı sağ elime almak.
Soru goy goy amaçlıdır :)
Soru goy goy amaçlıdır :)

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
😂😂😂 bunu bende yapıyorum. Tam köylü olmuşum.
Valla memlekete gittiğimde her şeyi unuturum. Oranın havasına ayak uyduruk. Hayvan da giderim, bostana gider çapa da yaparım, daha gider ağaç keser doğrar getiririm. Açıkçası toprak korkarım. Bu yönümü çok seviyorum.
kusura bakmayin görüşümü belirtmek isterim ki köylü veya bizim dini inancla veya batıl inancla yaptığımız seyleri sadece koyluler yapmıyor. Kesinlikle bu kötü bir tabir. Bence insanlar nerden geldigini unutuyor ki köylü tabirini kullanıyor. Hepimizin ailesi annesi babası vs... Beton dairelerde yaşamadı. Gelenek gorenek ve inançlarımız dahilinde büyüdük. Bana gore sorduğunuz soru cok yanlış tabi herkesin kendi fikrine saygi duyarim ama unutmayin ki köylü insanin efendisidir.
Rahatsızlık duyuldu karşılıklı soru silme durumum olmadığı için ya da varsa bilmediğim için öyle bir şey yaptım kişisel bir problem değil
@MustiEmre ne yaptıysam ne hissettiysem onu derim emin olun. eksik ya da yanlış anlaşılmak istemem
Hepimiz koyluyuz yaa ortak tastan hoşaf içmedik mi hiçbirimiz? Hatirlayiniz eeyy Türk milleti 😄😄
😂😂😂😂😂😂
İeg vermiyorum uzun zamandır ama bu cevap hak etti ;)
Selam gadası 🙃
Et balık kelle bunlar yenilir elle tabirine her zaman uyan bir insanımdır. Öyle eti tavuğu bıçakla kesip yeme huyum yoktur. En lüks mekanda dahi olsam elle yenecek bir yemeği çatalla ya da bıçakla ziyan etmem.
Cevap
43Cevap
Kafaya dikmek eskiden yapardım
köylü özelliğim yok
Amaç goy goy ise 😇
ne yapıp durun 😂
Yol yordam bilmem pek. Bazı ortamlarda/durumlarda nasıl davranmam, neyi nasıl yapmam gerektiği konusunda bilgisizim ya da tecrübesizim diyebilirim.
kafede kalan yemeği paketleyip yanımda götürürüm israfa hayır 😂 is yerine yemeğimi yanımda gotururum kahvemi de
👏👏👏 doğru yoldasın;)
Gece yarısı uyanıp su içmeye gittigimde Kimse yoksa surahiyi tepeme dikmek 😄
😂😂😂😂
Afiyet olsun
Sır çıkmaz 🤐🤐
Detaydaki olayın aynısını yaşıyorum ya 😅 ortamından dolayı istemsizce ege şivesine bağladığım zamanlar tam egeli köylü oluyorum ama tamamen istemsizce gelişiyor.
Off çok utanıyorum bundan ama ara sıra konuşmalarımın sonuna ya da başına "kız" ekliyorum. Eskiye göre baya azalttım ama arafa oluyor😂
Benim ki biraz alakasız olabilir ama lüks lokantaların yemeklerini değilde yaşlı amcaların teyzelerin gittiği küçük ev yemekleri falan yapan esnaf lokantalarının yemeklerini daha çok seviyorum 😅
Bu dediğini bende yapıyorum ya sjdmdm
Bir de şey var mesela insanlar eliyle ekmek banıyorya, ben çatala takıp banardım eskiden jdjf
Elini yemeğin içine gömenlerden iğrenirimde.
wc sigara ile girmek.( aw pavlovun köpekleri gibi oldum , sigara olmayınca aksiyonda olmuyo gibime geliyor )
elle yemeyi seviyorum
kebap türünü:)
:) :)
Esnaf lokantası sevdiğimiz doğrudur sjjs bir diğeri ise sanırım sokak lezzetlerini seviyor olmam, kokoreç falan gömüyorum
Asırı meraklılık. Milletin her şeyini merak ediyorum. Daha koylu ve bunamıs bi ozellik olamazdı asfsds
15 yaşına kadar köyde büyüdüm zaten sanırım hayvanlarla iyi anlaşmak ağaç bakımın dan anlamak köyde kazandığım özelliklerden.
Hiç aklıma gelmedi desem :D
Şehirli olmuşuz iyice
Ne kadar şehirde otursam da köylüyüm sonuçta yeri geldiğinde elimlede yiyorum
Ekmek bana bana yemeyi seviyorum Bu arada köylü milletin efendisidir
Her türlü dolmayı, sarmayi ekmek arası koyup yerim 😂😂😂
Yer sofrasında oturup yemek yemeği sevmem olabilir 😊
Köy ekmeği yapıyorum tandır ekmeği. köye gidesim geldi 😳
Detaydakini yapıyorum balığı elimle yiyorum
E detay tam ben? 😂
Şey geldi aklıma, yemek yaparken karnını doyurmak ahshshs.
Pilavın yanında bakliyat varsa soğanı kırar yerim yanında
Sandalyede bile bağdaş kurarak oturmayı seviyorum (kimse yoksa 😉)
bilmem ana öğün yerine peynir ekmek yemek olabilir 🤣
İçlik giyerim mesela, demir jilet kullanırım, ayakkabıma cila sürerim vb
Aynı hareketi ben de yaparım, bi deli kural koydu diye ona uyacak halim yok, kendi kurallarım ve rahatım var
Toprak ve toprak işleri. İstersem beyaz giyeyim yine tarlada bie bitki görsem ve bakıma ihtiyacı varsa gider yaparım 😁
Bunu sadece ben yapıyorum sanıyordum ayrıca köylü özelliği olduğunu da yeni öğrendim 😂
sulu yemek yemişsem yemeği bitirince ekmekle tabağı sıyırmak
Senle bekar evine çıkalım mı bulaşık derdimiz olmaz
Bende öyle yapıyorum sağ el bıçak sol çatal sonrasında sadece çatalı sağ elle kullanıyorum
Sanırım çiftlikte hayvanlar ve doğa ile başbaşa olmam
Hayatım da asla köye gitmedim ama arkadaşlarım sayesin de arada köy ağzına giriyorum
Dediğin köylülükle Alakası yok dini inanç gereği sağ elle yenir bilmeden sallamasanız olmaz
Köylü milletin efendisidir.
Çalışmaya aşık olmak koyde kimsenin boş zamanı olmazki pek herkes birseylerle uğraşır organik ve güzel insanlara selam olsun.
Bir insan sağlaksa niye zoraki sol elle kullansın ki çatalı. İnsanların kendi kendine koyduğu bir amaca hizmet etmeyen saçma kuralları ciddiye almamak lazım bence.
sinirlendiğimde şive yapıyorum :)
Nerelisin ki şive yapıyorsun:)
Rize..
Şimdi anladım :)
Soru her ne kadar goy goy amaçlı olsada islami olarak yemek sağ elle yenmeli sol elle değil.😁
O yüzden sağ ele alıyorum ya zaten:)
😂😂 işte doğru olanını yapıyorsunuz. ben mağaradan fırladım. bıcak kullanmayı sevmem ama elle yemek güzell dolma mesela , börek , içli köfte çatal bıcak iptallll 😁😁
Böyle yazdığım gonuşuyom
Evde paçali donla gezmek
Çorbama bazen ekmek atıyorum 😂
Şehirlilerden daha şehirli olmak
Minderde yatmayı seviyorum😄
Tamamiyle köylüyüm
Olur olmadık yerlerde maraba gibi oturuyorum
Bende öyleyimdir köylüyüm sanırım
Tweet çalmak yine de hoş değil
Kuru pilavın yanında çiğ soğan yiyorum
Balığı elim ile temizleyerek elde yemeyi seviyorum
detaydakini ben de yapıyorum ffejfnelwk