Kişilik & Karakter Erkekler neden bu kadar yıkık? sahibelanız Takip Et Xper 1 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl bö diyorum yere yatıyorlar Güncellemeler1 yıl ayaklarıma kapanın köleler Erkekler neden bu kadar yıkık? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 1 yıl yıkmışlar erkekleri napsınlarsağolsun hemcinslerin pek acımasızlar:) 0 0 Yorumla
babacimdiyorum Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 494 cevap paylaştı. Güreş tuttun da yıkıldılar mı :D 0 0 Yorumla
Kani666 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Seninkiler öyledir 1 2 Yorumla Denizlemartilar 1 yıl Güzel laf ) katiliyorum kadin erkek fark etmeksizin toplumda genel olarak *bazı yikiklar vardir fakat bunun cinsiyyetle alakasi yok arkadas bunu idrak edememis herhal Yorumla Kani666 1 yıl @Denizlemartilar belkide Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
yıkmışlar erkekleri napsınlar
sağolsun hemcinslerin pek acımasızlar:)
Köle ruhlu olmaları nedeni ile dominant sahibelere.
Güreş tuttun da yıkıldılar mı :D
Erkekler mi yıkıkmış jsksksk
Yıkık değilim diğerlerini bilmiyorum
Sende hepsını nıye denedın
Seninkiler öyledir
Güzel laf ) katiliyorum kadin erkek fark etmeksizin toplumda genel olarak *bazı yikiklar vardir fakat bunun cinsiyyetle alakasi yok arkadas bunu idrak edememis herhal
@Denizlemartilar belkide
Para yok
Asıl kızlar yıkık
Sizin yüzünüzden
Yıkık derkenn