Kişilik & Karakter Yaşınıza uygun mu davranırsınız yoksa ruh yaşınıza göre mi? Askozade Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Çeyrek altın mı alsam zara mont mu alsam savaşını kim kazandı tahmin edin Yaşınıza uygun mu davranırsınız yoksa ruh yaşınıza göre mi? Cevapla Mont Soruları Zara Hakkında Sorular Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 1 yıl Uygun davranıyorum sinirim var bir tek olumsuz olarak 0 0 Yorumla
Assoly340 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 762 cevap paylaştı. Yaşımın ötesinde bir olgunluğa sahibim, ruhsal olarak çok daha derin ve olgun hissediyorum.★ƪ (˘⌣˘) ʃ 1 0 Yorumla
u Cendere1910 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Herkesin bir duruşu vardır ona göre davranır 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Her yaşa uygun davranıyorum 0 0 Yorumla
Yaleleyyalelee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. O hiç belli olmuyor 0 0 Yorumla
Gizemlikadinn8 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 305 cevap paylaştı. Olgun davrandığımı söylerler genelde 0 0 Yorumla
finjuss Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 482 cevap paylaştı. Yaşıma uygun değil ruh yaşım 80 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41,1b cevap paylaştı. Ruh halime göre değişir =) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Uygun davranıyorum sinirim var bir tek olumsuz olarak
Yaşımın ötesinde bir olgunluğa sahibim, ruhsal olarak çok daha derin ve olgun hissediyorum.★ƪ (˘⌣˘) ʃ
Herkesin bir duruşu vardır ona göre davranır
Her yaşa uygun davranıyorum
O hiç belli olmuyor
Olgun davrandığımı söylerler genelde
Yaşımdan daha olgun davranırım
Yaşıma uygun değil ruh yaşım 80
ruh yaşıma göre... eli mahkum
Ruh yaşına göre
torunlarım varmış gibiyim diyeyim
Ruh halime göre değişir =)
Ruh yaşıma göre