Bazı insanlar yaş almakla olgunlaşmayı karıştırıyor. Yıllar geçiyor ama kafa hala ilkokul sıralarında kalmış. 😄

Bazı insanlar yaş almakla olgunlaşmayı karıştırıyor. Yıllar geçiyor ama kafa hala ilkokul sıralarında kalmış. 😄

Kime göre neye göre. Bana kalırsa nerede ne yapması gerektiğini bilen biriyim. Deli dolu tarafım da oldukça baskın ama dominant yanım da her zaman gerektiği yerde gün yüzüne çıkıyor.
Evet yaşıma uygun davranışlar sergiliyorum. Keşke her insan da bunu yapabilse değil mi Aşkozade?
Bir insana güvenip bir şeyimizi anlatıyoruz, gidip arkamızdan kuyumuzu kazıyorlar, kim kaç yaşında olursa olsun bunun normal bir açıklaması yoktur. Her ne olursa olsun sana güvenen birisinin arkasından konuşamazsın. Garip insanlar var dostum.
İyi ki seninle arkadaşız da, birbirimizi satmıyoruz hiç. Seni iyi ki tanımışımm.
🌸
Herkesin kendine göre haklı sebepleri vardır, takılma 🌸
Sebepleri olabilir herkesin tabii ki, saygı duymak gerek ama insanları birbirine kırdırmak saçmalık.
Cevap
15Cevap
evet hatta yaşımdan daha olgun davranışlar sergiliyorum bu yüzden de zaten olgun insanlarla daha iyi anlaşıyorum hayatımda
Bazen yaşıma göre davranıyorum bazen şımarıyorum.😃
Fazla enerjik hissettiğim zaman gençleşiyorum. Haha
Ömmm yioo, yaşıma göre davranmıyorum, varsın ilkokul çocuğu gibi desinler
Cok uygun davranışlarda bulunurum
Düşünmüyoruz, yaşımızın ötesinde davranışlar sergiliyoruz. 70'li yaşlardayım
Tam olması gerektiği gibi.
Hayat ve neşe doluyum. Aksini düşünmek beni ürkütüyor. Hayat devam ediyor 😀.))
Yok hiç düşünmüyorum Annem hep yaşına göre davran artık olgunlaş diyor
Yaş 19 akıl yaşı 36 ama araba sürersem ayrı
Her zaman değil, bazen kendime kızıyorum, yeterince olgun değilim, büyü diyorum bazen kendime.
Her insanın içinde çocuksu bir ruh olmalı diye düşünüyorum. Yaşıma uygun davranışlar sergiliyorum.
Düşünmüyorum. Sanırım biraz uçlardayım
Yaşımdan galiba bir tık büyük.
Bazen zıvanadan çıkıyorum..
Elbette.
Bazen sergilemediğim oluyor ya aramızda kalsın 😂
Düşünmüyorum, dengesizin tekiyim.
Daha olgun olduğumu düşünüyorum
Evet düşünüyorum elbette
Yaşımdan daha olgun davranışlar sergiliyorum.
Herzaman ağır olgunum👍🏼😏
Evet
Genel itibariyle evet
Evet.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?