- 1 ay
Müziğin beni yavaşlattığını fark ettim. Ağırkanlı, yavaş ve uyuşuk biri olmam da etkili olduğunu keşfettim ve bunu anladığım gibi de müzik listemi sıfırladım. Yerini piyanoya, şiire, ayetlere ve birkaç tarih dersine ayırdım. En azından yolda geçen vaktim boşa gitmesin, kulağım boş kalmasın diye dinlerken zihnim ve kalbim yeşersin. Piyano çalabileceğimi, değişip hep imrendiğim o kültürlü, elit insanlar gibi sakin verimli bir hayatım olabileceğini keşfettim. Aslında buna o kadar da uzak olmadığımı..
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 ay
Bu yıl kesinlikle eski seven ben öldü. Birini severken onu kaybetmemek için çabalayan, kırıldığında bile belli etmeyip hemen affeden ama içinde hep "keşke o benim için uğraşsaydı" diyen ben öldü. Tek hatalarında insanları silmeyi öğrendim. Ben her şey den önemliyim, ben önce kendimi sevip sayıca ki insanlar da öyle yapsın. Ben bunu keşfettim.
10 Yorumla
- u1 ay
Yalnızlığı daha çok sever oldum
İnsanlarla uğraşılmazmış, en iyisini onlar bilirlermiş onu öğrendim.. Ben kendi doğrularımla, hatalarımla ve yanlışlarımla da mutlu olabilirmişim..12 Yorumla- 1 ay
Teşekkür ederim 💮
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
- 1 ay
Yeni uygulamalar, yeni aburcuburlar, yeni kitaplar, yeni şarkılar, insanların çoğunun güvenilmez ve karaktersiz olduklarını bir de, keşfettim, evet.
10 Yorumla - 1 ay
Kendime ayırdığım zamandan daha tatlı bir şey olmadığını anladığım bir seneydi..
20 Yorumla - u1 ay
Yeni bir şey yok maalesef keşfettiğim. sadece güzel şarkılar keşfettim bu yıl.. ✨
10 Yorumla - 1 ay
evet var farklı birini keşfettim bu sayılır mı 😂😂
12 Yorumla- 1 ay
İyi bari 😂
- 1 ay
Evet dünyanın gerçekleri. İnsanların vahşiliği. 18 yaşındaki o kızın aklında kurduğu o dünyanın olmadığını keşfettim. Artık hiç bir şeye bu kadar saflıkla gülüp sevemeyeceğim. Hiç. Bir. Şey.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. 'bugün sana pahalı gelen yarın ucuz gelir' onun için pahalı diye düşünme al kredi çek borçlan borç batağına gir yarın o para çerez parası olacak
10 Yorumla- 1 ay
Bu yıl keşfettiğim birsey ve test ettiğim birsey kimseye fazla değer verip kendini küçük dusurmeyeceksin ben bunu keşfettim test ederek
10 Yorumla - 1 ay
Hayatı seviyorum hergün birşeyler uydururum kendime, en son lise yıllarımda dinlediğim şarkıyı yeniden keşfettim çok mutlu oldum.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Daha çok huzur ister oldum daha çok yalnız kalıp kendimi keşfettim diyebilirim
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. İnsanların insanlığını tamamen yitirmiş olmaları dışında yok acı ama gerçekler maalesef..
20 Yorumla- 1 ay
Birsey kesfetmedim ama hayatımı çok kötü bulurken öyle olmadığını anladım.
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 8,7b cevap paylaştı. Yapay zeka insan hayatını iyicevkolaylastiracak
10 Yorumla- 1 ay
Güzel bir koy keşfettik orada denize girdik bu yaz. Gayet güzel bilen insan çok değil
10 Yorumla - 1 ay
Sanırım yok. Önceki yıllarda yaşamayıp bu yıl yaşadığım yeni bir durum olmadı.
10 Yorumla - 1 ay
Sen evrene ne verirsen onun karşılığını alıyorsun
10 Yorumla - 1 ay
Kendimle alakalı evet
10 Yorumla - 1 ay
Keşif mi bilmiyorum ama imtihanı çok güzel bir şekilde yaşadım yaşamayada devam ediyorum
23 Yorumla- 1 ay
Bu imtihan iyi mi kötü mü senin için?
- 1 ay
Kötü çok kötü
- 1 ay
Konuşmak ister misin
Kimse kendimden değerli değilmiş, tabi geç anladım bunu ama olsundu😄
10 Yorumla- u1 ay
Her yılın bir önceki yılla aynı olduğu :D
21 Yorumla- 1 ay
aha yakaladım 😀
Kişilik & Karakter konusunda 339 cevap paylaştı. Evet var ama çok soyut.
20 Yorumla- 1 ay
Bu yıl keşfettiğim en önemli şey kendimim.🫠
20 Yorumla - 1 ay
Evet hamurişi olmasa da yaşayabiliyormuşum dhdh
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 5,5b cevap paylaştı. Yapay zeka yazılımı 😂
10 Yorumla- 1 ay
Soğan ve yoğurdu karıştırıp yemek
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Hatırlamıyorum
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 411 cevap paylaştı. Saymakla bitmez
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Göz kamaştıran birini
10 Yorumla- 1 ay
Yok kimseyi keşifte etmedik 😀
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Sevilmeyi keşfettik, sağolsun.
10 Yorumla - 1 ay
bisi kesfetmedim
20 Yorumla - 1 ay
Kendimde oldu
10 Yorumla - 1 ay
Var.
10 Yorumla Erkeklerden adam olmayacağı
10 Yorumla- 1 ay