- 1 ay
Kadınlar yüzünden maalesef erkekler belli bir yaşa kadar belli bir karakter üzerinde gelişmiyorlar üzerinde geliştikleri şeyde yapay ve suni şeyler hakikat güneşinin önünde eriyince temelleri çürüyüp gidiyor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 ay
😁😂 foto çok tatlış.
Roller değişti. Kadınlar maço, erkolar barbie oldu.
covid aşısı mı bizim kimyamızı bozdu. Düşünmeden duramıyorum.
yoksa erkoların içlerinde mi kadınsı duygular vardı da biz mi hiç göremedik. Oda bir ihtimal.
13 Yorumla- 1 ay
Teşekkürler barbie kız ken’i çok yakında bulmak lazım. 🤪
- s1 ay
Kadınlar maddi ve manevi bağımsızlıklarını gösterebildikçe toplumun erkeğe atfettiği eril güç üzerinden adeta yük gibi kalktı. Sonrasında gevşediler, rahatladılar ve çıtkırıldım hale geldiler.
52 Yorumla- 1 ay
Teşekkürler eig için çiçeğim💓
- 1 ay
Rica ederim bebişm 🌸💕
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
- 1 ay
Bir savaş çıksa düşmana ne diycezzz biz 😂😂
33 Yorumla- 1 ay
Allah'ım sana geliyorum 🤣 gidişatımız heçç eyiii değell sonumuz nolacasa artık 🤣
- 1 ay
Hiç sorma etraf babasının prensesleri ile dolmuş
10 Yorumla Bence bunun tek bir sebebi yok. Günümüz şartları, yediğimiz hormonlu ürünler vs.. Hepsi bunlarda etken oluyor. Yediğimiz tavuklar mesela. Hormon basılarak 2 3 ayda bir tavuğu büyütüp kesiyorlar. O kasaplarda görülen kırık beyaz renkli tavukların hiçbiri sağlıklı değil. Erkeklerde meme büyümesi yapmasından tutunda hormonal dengesizliklere kadar her şeyi yapıyor.
Bunun yanında toplumsal etkileri de var. Erkekler eskiden tek başına çalışır eve bakabilirdi. Şimdi kadınların da iş hayatına girmeleri bazı erkeklerde zayıflık hissine girmesine sebep olabiliyor. Artık tekstil sektörü bile uniseks oldu. Kadın erkek kıyafetleri birbirine girdi. Eşcinsellik her zamandan olduğundan daha fazla gözler önünde yaşanmaya başladı. Daha pek çok şey sayılabilir bu konuda.
Dediğim gibi tek bir sebebi yok.
20 Yorumla- 1 ay
Yine biz kadınlar yaptık bence bunu. Özgürlüğümüz, kendi paramız vs derken onlara bir sorumluluk bırakmadık. Ailelerin herkülü olduk. Onlar da boşluktan ne yapacaklarını şaşırdılar, kendi çıkarlarına da uygun düşünce böyle premses modeller çıktı ortaya 🤷🏻♀️
43 Yorumla- 1 ay
Neredeyse 7 yıldır burdayım gördüğüm en saçma yorum *
- 1 ay
Saçma ise antitez üret, fikrime laf etme.
- 1 ay
Alakasi yok eğer kadinlarin özgürlüğünü eşitleme doğrultusunda kendini değersiz ve ezik hisseden erkek varsa o erkek zaten sorunlu ve özgüvensizdir. Son zamanlarda kadınları potansiyel tehdit olarak gören erkeklerle karşilaşıyorum böyle toksik maskülenlik görmedim yazik diyorum başka sözüm yok kisaca. Ayrica kadın özgürlüğü sonuna kadar desteklenmeli, süreçte de özgüvenli adam gibi adamlara ihtşyacımız var. Ancak onlar eşitliği normal bir ihtiyaç olarak görüyor
Kişilik & Karakter konusunda 828 cevap paylaştı. Biz erkolar kapatılsın diye diye prenses mi yaptık kız...
13 Yorumla- 1 ay
Man dudak balmı bile çıkarmış Nivea gerisini sen düşün 😄
13 Yorumla- 1 ay
Renksiz dudak bakımı yazıyor 😄
Kişilik & Karakter konusunda 10,2b cevap paylaştı. Bu tamamen onların sorunu bizler iyiyiz sağlamız çok şükür
20 Yorumla- 1 ay
valla bilmiyorum. bu zamanki erkeklere inat, maskülen iki erkek yetiştiriyorum :)
40 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Anneler oğlum, paşam dedikçe erkek de çıtkırıldım oldu. Kadınların güçlü olması, erkeğe eyvallah etmemesi maddi. manevi de bunu tetikledi..
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 427 cevap paylaştı. Bu tamamen özenme ve kişisel tercihtir ayrıca Crop etek ve külotlu çorap giyen erkeklere ne demeli 😆
20 Yorumla- 1 ay
Rolleri değiştik tamamen. Ay hallerim geldi rahat bırak diye başlarlar iki güne. Ben o kadar şikayet etmiyorum sana ne oluyor yaa sjsjssjs
10 Yorumla - m1 ay
Erkeklerin yapmalı olduğu şeyleri biz yaptığımız için.
20 Yorumla - 1 ay
Sorma ya kadınlar erkek gibi erkekler kadın gibi oldu
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. çok iğrenç gerçekten 🤮 kadın gibiler ya hakkatten doğurma imkanı olsa doğurur bence 😵💫
10 Yorumla- 1 ay
Artık her şeyi kadınlar yapıyor çalışmak dahi bu yüzden erkolar rahat ve kuduruyorlar işte
10 Yorumla - 1 ay
Kadınlar neden harbileleşti peki onu sorgulamak lazım bence
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
Niye böyleler bilemem başkaları hakkında diyebileceğim tek şey “demek ki öyle mutlular” Bu oyuncaklar gerçek mi ya 😰
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Önceden ne çok adam vardı değerini bilemedik şu an hepsi karı gbi
20 Yorumla - 1 ay
Tam olarak ne bu prenses meselesi hepiniz aynı şarkıyı mırıldanıp duruyorsunuz.
05 Yorumla- 1 ay
Orasını anladık zaten detaylandır, tam olarak bu adamlarla derdiniz ne?
- 1 ay
Yapın değil yapsınlar!! beni pek bağlamıyor sizin bu saçma kalıplarınız.
- 1 ay
etrafinda bu tipler olmasina uzuldum. ama kafasi calisan erkeklerde bu tiplere rast gelmedim
05 Yorumla- 1 ay
gormussun. etrafinda derken pesinde dolanani kastetmedim. gorduklerin arasinda var demek ki?
- 1 ay
Anladım
Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Her istediklerini veriyorsunuz adama sizin naza çekip onların peşinizden koşması lazım artık yeri geldiğinde kizlar koşuyor
00 YorumlaErkekler dişil kadınlar eril enerjiye sahip olmaya başladı
20 Yorumla- 1 ay
Çünkü erkeklere erkekliğini hissettirecek kadın gibi kadın yok.
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)1 ay
Kadınlar mafya katil ve kriminal olmayan tüm erkeklerden tiksiniyorlar. Bu söylemler de kadınların badboyperestliğini örtbas etmek için uydurulan sahte gündemlerden birisi...
01 Yorumla- 1 ay
Ha bi de abazan olmasın
- 1 ay
9 doğuracaklar.. 😅😅
20 Yorumla - m1 ay
Dünya tersine dönüyor maalesef.
30 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
Çünkü biz kadınlarin hatası onların üstüne binip sömürmek gerek
00 Yorumla - 1 ay
Devir o hale geldi abla o yüzden
10 Yorumla Annelerinin oğulları çünkü onlar 😁
10 Yorumla- 1 ay
İtiraz ediyorum hakim bey iftira bu 😂
10 Yorumla - m1 ay
Her şey GDO lu o yüzden olabilir jdjd
10 Yorumla - 1 ay
Kızlar da bazen ken gibi ondandır.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Süslü erko barbilerin devri artık 🥲
10 Yorumla- u1 ay
Ahahahaha çok güldüm
Cidden öyle10 Yorumla sesli güldüm vallaha :::::)))))))
10 Yorumla- 1 ay
Erkekler kadınlasti iyice
10 Yorumla - 1 ay
kıl almaya başladı yeni nesil
10 Yorumla - 1 ay
Gayet olgun sorumluluk sahibi erkekler de var. Sizin karşınıza çıkmamış demek ki.
11 Yorumla- 1 ay
Hem külotlu çorabımızı giyeriz hemde işimize gücümüze bakarız sorun yok
- 1 ay
Kızlar yaptı bunu erkeğe sürekli ne yapması gerektiğini söyleyen kızlar maskulen yapıyı bozdu
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Barbie olanlar düşünsün
10 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 ay
Kız olmaya merak saldılar
10 Yorumla - 1 ay
Ayı olmalarından iyidir bence
12 Yorumla- 1 ay
Külotlu çorap giyip veya partnerine giydirip ayı gibi yırtanlar da var.
Ben yok gibi ince 5 denye külotlu ve dizaltı
çorabımı giyince yırtılmasın diye azami dikkat gösteriyorum mesela - 1 ay
İşte adamlık
- 1 ay
Bizim yüzümüzden oldular
10 Yorumla - 1 ay
askere biz gidecegiz yakinda
10 Yorumla Sizin yüzünüzden bir de hayatta hedef yok
00 YorumlaYalnız kal o zaman, sevgili yapma sen de
00 Yorumla- 1 ay
LGBT yaygınlaştı maalesef
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Altın takmak da dahil mi
00 Yorumla- 1 ay
Barbie olan erkeklere konuş bana değil
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 347 cevap paylaştı. L. g. b. t. çıktıya 😁
00 Yorumla- 1 ay
Prenses gibi yetiştirildikleri için.
00 Yorumla - 1 ay
Eril güç yerinde , aksi düşünülemez 🫡
00 Yorumla - 1 ay
prenses oldular artik
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
Sizin yüzünüzden oldular
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Regl de oluyorlardir
10 Yorumla - 1 ay
Kadınlar istedi bunu ddfgdf