Kişilik & Karakter 1 ay Bir suçtan yargılanacak olsaydınız bu ne olurdu? ᴅᴇʟiʙᴀʟıɴᴢᴇʜʀi Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 46 En son söylicem. dmfmdmd Bir suçtan yargılanacak olsaydınız bu ne olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 156,5b cevap paylaştı. seni merak ettim sdjsj iyilik yapmak olabilir 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 17,4b cevap paylaştı. 2 gün sonra söylicemm 1 2 Yorumla ᴅᴇʟiʙᴀʟıɴᴢᴇʜʀi 1 ay Olmadı bu Yorumla MadagaskarAslanı 1 ay Oldu oldu bence Yorumla
Uyanannn_Güzel Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% 1 ay gıcık etmekten ve saçmalamada sınır tanımamaktan🤪 1 0 Yorumla
Subarusti Takip Et Master Yaş: 28 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Hiç aklıma gelmedi valla öyle bir durumun içinde hayal edemedim kendimi şimdi 😄 1 0 Yorumla
m kübrl Takip Et FenomenGuru Yaş: 18 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Beyin yakmak lsmxlsmfslmf 1 0 Yorumla
Kompetankedi06 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 69% 1 ay Muhtemelen cinayet işkence adam kaçırma mala zarar verme vesaire 0 0 Yorumla
beyzbolsopası Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 520 cevap paylaştı. Kesin hakaret ve küfür 1 0 Yorumla
Fatma911 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 94% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hırsızlıktan olurdu 1 0 Yorumla
1234567yemezler Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. 5 dk ordayım diyip geç kalmaktan djdh 1 0 Yorumla
m Redamancy-4 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 21,2b cevap paylaştı. Kesin para filan çalmışımdır 1 0 Yorumla
Sky_Walker Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 88% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Satıcılık değil içicilik 😃 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. Öldürme suçundan olabilir 1 0 Yorumla
_Maidetta_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ne olurdu 1 0 Yorumla
ben_melodi Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eic 95% 1 ay Etrafa yargılayıcı bakışlar fırlatmak🤝ben 1 0 Yorumla
MagarsuS Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. kalp hırsızlığı hahaha 😂😂😂 1 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bilgisayar korsanlığı. 1 0 Yorumla
Simaaallll Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 1 ay sinirden birilerini boğmak olurdu sanırım 0 0 Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ş*refsizlik fitne fesat 0 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 40% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kesin borclar ve kavga olurdu 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 12,8b cevap paylaştı. çam devirme olur 1 0 Yorumla
nuluad0909 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 101% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 513 cevap paylaştı. Bıyır bas savcim 1 0 Yorumla
Salkım_23 Takip Et Xper 2 Yaş: 34 1 ay Güzel olmak 😂 2 8 Yorumla ᴅᴇʟiʙᴀʟıɴᴢᴇʜʀi 1 ay Kahretsin çok güzelim diyon mu Yorumla Salkım_23 1 ay Yok ama eyvah bir gün kaciracaklar beni diyorum😂 Yorumla ᴅᴇʟiʙᴀʟıɴᴢᴇʜʀi 1 ay Djdgdf Yorumla MagarsuS 1 ay bi konum atarsan geleyim kaçırmaya 😂😂 @Salkım_23 Yorumla Salkım_23 1 ay @MagarsuS tm😂 Yorumla MagarsuS 1 ay konumu özelden yazabilirsin çiçeğim bekliyorum 😂😂 @Salkım_23 Yorumla Salkım_23 1 ay @MagarsuS yok kalsın 😅 Yorumla MagarsuS 1 ay 😏 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 26 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Manipülasyon 1 0 Yorumla
laydbirdmira Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 620 cevap paylaştı. Kalp çalmak olurdu 0 0 Yorumla
MinikCenavarx Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 529 cevap paylaştı. Cinayet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
seni merak ettim sdjsj iyilik yapmak olabilir
2 gün sonra söylicemm
Olmadı bu
Oldu oldu bence
gıcık etmekten ve saçmalamada sınır tanımamaktan🤪
Hiç aklıma gelmedi valla öyle bir durumun içinde hayal edemedim kendimi şimdi 😄
Beyin yakmak lsmxlsmfslmf
Muhtemelen cinayet işkence adam kaçırma mala zarar verme vesaire
Kızıma sebebsiz yere trip atmak😅