Kişilik & Karakter 1 ay Hayatınızda "yenilik" olarak söyleyebileceğiniz en son şey nedir? Kırıkkahveçekirdeği Takip Et FenomenYoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Büyük ya da küçük en son ne değişti ya da ne eklendi hayatınıza? Hayatınızda "yenilik" olarak söyleyebileceğiniz en son şey nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) 1 ay Stabil, oluyordur illaki de umurumda değil.Boşvermişlik geldi üzerime bir bu sayılıyor mu? 1 2 Yorumla Kırıkkahveçekirdeği 1 ay Sayarız. Yorumla Cevap sahibi 1 ay Sağolunuz... Yorumla
Meviald Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 95% 1 ay Sağı bırakıp Sol elimle bağ kurmaya başladım 1 0 Yorumla
Cesurby Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 471 cevap paylaştı. Yeni olan tek şey dünkü acılara alışmak.. Onun haricinde yeni hiçbir şey olmadı :D 1 0 Yorumla
Selinn_mi Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 ay Kararsız kaldığım her şeyi hayatımdan çıkardım)) 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay Dostumla kötü bir ayrılık yaşadık sildik birimizi Evleneceğim adamla da ayrıldık Gidişler oldu hep gelişler gelir elbet 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 156,5b cevap paylaştı. yeni filmler izledim. 1 0 Yorumla
Wantutriforooo Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% 1 ay Kendi gibi kalbi güzel biriyle tanıştım 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 86% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 7,9b cevap paylaştı. Farklı bir ortama geçtim 1 0 Yorumla
1234567yemezler Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Uzun zamandır karar almadım bekliyorum 1 0 Yorumla
Perikızı0007 Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 556 cevap paylaştı. Yok öyle bir şey 1 0 Yorumla
_-_NobodyYs_-_ Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. En son Düzce de kaldım bir süre, o 1 0 Yorumla
aliali1926 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 492 cevap paylaştı. Olumsuz yönde var bi tane 1 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 32 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. olgunlaşıyorum 1 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 30 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 10,1b cevap paylaştı. Ne kadar zayıflamışsın kız 1 0 Yorumla
Afacan_37 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Borçlarım arttı. 0 0 Yorumla
bilinmeyeninsonu Takip Et Xper 4 Yaş: 24 1 ay O şahıs gitti hayatıma bir şey eklenmedi eksildi 1 0 Yorumla
yarahminbashi313131 Takip Et Xper 1 Yaş: 34 1 ay Spora başladım özgüvenli birisi olmaya çalışıyorum 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Master Yaş: 27 , eic 70% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 12,8b cevap paylaştı. Artık gamsız biriym 1 0 Yorumla
ahfiya61 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 534 cevap paylaştı. İnstagram yok artık 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 26 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Hayatım stabil 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Stabil, oluyordur illaki de umurumda değil.
Boşvermişlik geldi üzerime bir bu sayılıyor mu?
Sayarız.
Sağolunuz...
Sağı bırakıp Sol elimle bağ kurmaya başladım
Yeni olan tek şey dünkü acılara alışmak.. Onun haricinde yeni hiçbir şey olmadı :D
Kararsız kaldığım her şeyi hayatımdan çıkardım))
Dostumla kötü bir ayrılık yaşadık sildik birimizi
Evleneceğim adamla da ayrıldık
Gidişler oldu hep gelişler gelir elbet
yeni filmler izledim.
Kendi gibi kalbi güzel biriyle tanıştım
Farklı bir ortama geçtim
Uzun zamandır karar almadım bekliyorum
Yok öyle bir şey
En son Düzce de kaldım bir süre, o
Sıradan hiçbir yenilik yok
Olumsuz yönde var bi tane
olgunlaşıyorum