Az önce bir yazıya denk geldim ve o kadar hak verdim ki... Ruhunuza şifa olan insana denk geldiğinizde, bedeninize de ekstra bir gençlik geliyor otomatik olarak. 🧚♀️
Sizi gençleştiren, ışıl ışıl gösteren nelere sahipsiniz hayatta? ✨️

Az önce bir yazıya denk geldim ve o kadar hak verdim ki... Ruhunuza şifa olan insana denk geldiğinizde, bedeninize de ekstra bir gençlik geliyor otomatik olarak. 🧚♀️
Sizi gençleştiren, ışıl ışıl gösteren nelere sahipsiniz hayatta? ✨️

Beni gençleştiren değil tam tersi zihnimi gittikçe yortan şeylere sahibim sadece :) ama yine de güçlü olmayı deniyorum yani beni güçlendiren şeyler bir gün beni mutlu da edebilir. yani sabretmek gibi vaz geçmemek gibi.
ama gençleştiren bir şey olduğunu düşünmüyorum. sadece spor yapmak cilt bakımı yapmak olabilir ya da işte alkol falan da içmiyorum bunlarda cilde iyi gelen şeyler benim için
Tertemiz iyilik dolu kalbime sahibim. Hayatı, insanları, çocukları, hayvanları, doğayı, yaşamayı seviyorum herşeye güzel bakıp güzel görüyorum kendime de elbette kalbimin güzelliği kendini yüzümde ele veriyor 😄🤭 ee tabi genleride unutmamak lazım..
Çocukla çocuk olmak bence insanı gençleştiriyor.. Bunun için iki nedenim var oyüzden her daim ruhum çocuk kalabilir..
Teşekkür ederim.. 🥰💕
Cevap
6Cevap
Kendime sahibim, kendi kendime prensesler gibi bakıyorum 😃
İçimde sevgiyle beslediğim çocuk var, yeter de artar bile 🌸
Sadece öğrencilerim. Onlarla çocuklaşıyorum. Gözlerimin içi gülüyor onları görünce.
Yaa ne hoşş 🌸
Sadece kendim... Sevdiğim arkadaşlarım vardı eskiden 😔
Sevdiklerim. Hepsi gençleştirmese de gördüğümde neşeme neşe katanlar var ve yetiyor da
Ne gençleştirmesi her gün yaşlandırıyor bu ülke insani
mini bir yüreğe prensese
Hiçbir şeye sahip olmadığımı fark ettim
Daha öylesi birşeye sahip olmadım.
Genlerime.. 😄
Enerjim yeterli olur bence.😬😃
Yok maalesef 🥲
Spora:)
İyi dostlar...
işim sanırım..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?