Aile & Toplum konusunda 904 cevap paylaştı. Benim de üslubum değildir ama bir kez dslginlikla söyledim, o da hayat kurtardı. Kız arkadaşımla tartışıyoruz, baya siddetli bir kavga, l*n dememden de hazzetmez, bir anda l*n dememek için kendimi tutarken şaşırıp "ay yeter artık be yeter " diye kukredim. Çok güldü. Sinirler falan laçkalaştı falan. Sonra sakin konuşmaya başladık. Yoksa o iş orda biterdi sanırım, yardan aşağı gidiyorduk çünkü.
22 Yorumla
En İyi Cevaplar
o tipler genelde ailesi sosyete tiplerden çıkar hatta o erkeğin annesini örnek aldığına emin olabilirsiniz. ayrıca bir erkeğe yakışmayacak kadar yumuşaktırlar. vardı öyle bir tanıdığım konuşmaya başlayınca bu nasıl erkek l*n diye içimden geçirdiğim o konuşurken benim utandığım olmuştur
31 Yorumla
ay nedir ya fazlaca itici birde bebek taklidi falan yapanlar var yok böyle bir şey erkek dediğin ağır olur biraz
21 Yorumla
Ay diyen erkeğe bende Iy diyorum.
21 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
133Cevap
+1 yıluzay bilimi ile ilgileniyor olabilir. ay yani sonuçta. hem zaten çoğu erkek bir zamanlar ay demiştir. sonuçta dünya'nın uydusu.:/
91 YorumlaYorumlara baktım da hemcinslerim hep erkekliğini vurgulamış adamlık göremedim Ayy demek bir tepki çeşididir kullanan olur kullanmayan olur bu da onun konuşma şeklidir kimse y. rrak kürek yorum yapmasın
74 Yorumlal*n diyen küfür eden kız ne kadar sempatikse o da o kadar sempatiktir. Seven insan sempatik gözükür ama öyle karı gibi ay, uy, aşgum falan diyorsa ağzına bir tane yapıştırılmalı.
24 YorumlaBilmem Oğuzhan Koç söyleyince hiç itici gelmedi nedense:D Aklıma şarkısı geldi:) Hoşlanmam öyle demesinden.
21 YorumlaAy, ayy tarzı şeyler kızlara yakışır genelde. Ama ara sıra erkeklerden de duymamızda sakınca yok, feminenleşmediği sürece. Kızlar da ara sıra l🍙n der mesela :)
41 Yorumla
+1 yıl21 Yorumla
+1 yılGezegen manasında diyorsa tamam. Fakat bunu zırt bırt kız gibi kullanıyorsa döver gönderirim yanımdan :)
11 Yorumla4 veye 5 tane ablaya sahip olması muhtemel olan erkektir.:)
45 Yorumla
+1 yılÖyle erkek kendini güldürebilen erkeklerden hoşlanıyordur diye düşünürüm.
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanırım şu 26 saniye durumu özetleyecektir.
https://www.youtube.com/watch?v=tdbt-sx5MDc22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:))
sadece ay kelimesi değil daha bir sürü kelimeleri itici geliyor
23 Yorumla- https://www.youtube.com/watch?v=ykIOJM3R90Y
ay hoşt ulan...11 Yorumla
+1 yıl11 YorumlaAyy Bana da ota b. ka karışan kızlar çok itici geliyor
22 YorumlaHakan Akkaya ve Cemil İpekçiden hallice. kızların yakın kankası olabilir.
11 Yorumla
+1 yılay diyen erkek harbi biraz baska taraflara meyili gibi :)
13 Yorumla- +1 yıl
ahahaha yok yollu değilde top mu desem nonoş mu desem..
+1 yılErkek değil ılıktır o (cinsel tercihlere gönderme yoktur yanlış anlaşılmasın)
11 Yorumla
+1 yılNeye dediğine bağlı, korkarken felan "Ay korktum" derse biraz itici olur evet, ama bir babanın kız cocuğuna" ayy ayy prensesim" benim demesi tatli gelebilir.
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
- https://www.youtube.com/watch?v=00INPNCWMAU
Şarkıdan nefret ediyor olmalısınız :))11 Yorumla Yumuşaktır, Gülerken de Güldürme Ayol Falan Der :D
https://i.hizliresim.com/BRGggD.gif11 YorumlaAile & Toplum konusunda 555 cevap paylaştı. Aya baktim seni gordum sana baktim ayi gordum derim.
21 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 606 cevap paylaştı.
+1 yılNe olacak sanki AY :) O bu degilde kufur eden kiz kadar igrenc birini yoktur bence. Nasil ahlak edep terbiye aliyorlar analari babalari yok mu diyorum bazen. O kufurleri duyunca ben utaniyorum yani.
14 Yorumla- +1 yıl
bir bayanin la. n demesi bile beni uzaklastirir o ortamdan bir anda. Bayan zariftir ince dir yani birak kufur la. n lunlu bile konusmamali m
- +1 yıl
Tabiki oyle.
+1 yılbir anlık tepki olarak 'ay' diyebilir ama ayyyy diye uzatmasınlar bak işte o çok itici skadd
31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAy deme, dağıtırım ağzını yüzünü derim. Nasıl davranması gerektiğini öğretirim.
21 Yorumla
+1 yılayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
didim güneş didim11 Yorumla
+1 yılAstronotluğa merakı vardır belki? Ay sizde çok önyargılısınız..
11 Yorumla
+1 yıl1 kere demişse hadi neyse sürekli diyorsa sizden farkı yoktur
11 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 628 cevap paylaştı.
+1 yılgülümserim sevimli gelir ama arkadaştan ötesi olamaz :)
21 Yorumla
+1 yılÇocukluk yıllarını güne gelen komşularla koyu dedikolara dalmış bir zat olarak nitelendiriyorum ;)
12 Yorumla- +1 yıl
Kadınlara bir getirisi oluyor ama erkeklerde gerçekten çok şey götürüyor:d hele ki şu ayol culardan hiç bahsetmiyorum ;)
ya hadi ordan falan derimde ay demem ya diyenide tuaf karşılarım ayy nedir l*n :D
14 YorumlaAy diyen erkeğin ohhh diyen kadindan bir farkı kalmadigini dusunuyorum bende bu duruma tühhhh diye yanit veririm :D
32 Yorumlaispanyol olsa ayayayayayaya deyip gitar çalsa fena olmaz ama dimi asdfhh
11 Yorumlao erkek kendini güldüren erkeklerden hoşlanıyodur net
11 YorumlaAgiz aliskanligidir ya da az kufur ediyodur. Cok kufur cikan agizdan ay degil mk. Cikar cunku
11 Yorumla
+1 yılŞahsen kızların ne anlamda kullandığını da anlamış değilim ;)
12 Yorumla- +1 yıl
Ben hala yadırgıyorum ;)
+1 yıltop derım yumsak derım kız derım adam mısın l*n derım topitop derım
12 Yorumla- +1 yıl
afetmem hımana :)
+1 yılCok tatli ya kardesim diyor surekli hosuma gidiyor bu aralar
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen ya
1 ay kadar kahveye takılsın duzelır. her lafından bırı kufur bıle olur. o kadar yani. ay :)
11 YorumlaÇok normal diyoruz tabi bu ay ayol gibi söylenmesini sürece
11 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılkendime baktım. ay dediğimi düşündüm. itici demek az kalır :)
11 Yorumla Vay anasını yaa diyorum. Hakkımda kötü düşünürsen vururum :)
12 Yorumlane var bnde diorum demeyide seviorum ara sıra yani. her zamasn diiil. hoşuma gidio.
11 Yorumla
+1 yılHem erkek hem ay diyor. Yok senin yanlışın var o erkek değildir
13 Yorumla- +1 yıl
E yani hele sevgili falansa dikkat et lezbiyen sanarlar seni
Ben ay ya napiyorsuna napiyosun diyen erkege erkek demiyorum ay ne l*n
12 Yorumla
+1 yılnonoş erkek... erkek değiğin höt dedimi oturtun şeyinin üstüne..
11 YorumlaOnların Hormonel fonksiyonlarında kinetik baş dönmesi sonucu patolojik kıl dönmesi var diyorum ben :)
11 YorumlaL. an diyen kız ile aynı kefeye koyuyoruz
275 Yorumla- +1 yıl
l*n diyen kız candır aynı kefeye koyulamaz :)
- +1 yıl
Adam hakli, en iyi cevap secip dagilin 😎
+1 yılErkek hiç ay der mi ya gördüğüm an kavga çıkabilir. Kızlara yakışıyor sadece
12 Yorumla- +1 yıl
Umarım görmem :)
+1 yılDiyenlerin dillerini teyellemek gözlerini dağlamak varsa dimağlarını dingildetmek taraftarıyım.
Erkek adam ay der mi yahu!01 YorumlaBen kullaniyorum bence cogu cumlenin basina cuk diye oturuyor :) ay diyen erken cok tatlidir yani :)
21 Yorumlaay diyen bir erkek hakkında bişey düşünmem erkek değildir derim zaten
11 Yorumla
+1 yılBabasına üzülürüm doğduğunda oğlum oldu diye sevinmiştir
11 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılOysa ki DolunAy romantiktir.
https://i.hizliresim.com/89zaLk.gif00 Yorumla Buda bir bakis acisi. Allah bana "ay" demeyi nasip etmesin ama.
11 YorumlaAile & Toplum konusunda 366 cevap paylaştı. Kız kardeşleri olan bir evde büyümüş olabilir. Ay demek farklı ayyyyy demek farklı tabi.
31 YorumlaAile & Toplum konusunda 763 cevap paylaştı. l*n diyen erkekten daha cok severim.
51 Yorumla
+1 yılBüyük ihtimal vurduruyodur
22 Yorumla- +1 yıl
Bizim okulda var öyle bir zina dölü :D
+1 yılYerim onu ben =) sevdiceym de diyor ağzını yediğim
21 YorumlaAyy öyle deme kızz :S :S
21 Yorumla
+1 yılbende kendi abisi dışındakilere 'abi' diyen hatunlara ayar oluyorum. çok kezbanca.
00 Yorumla- Devamını Gör (123)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat