Böyle maçoluğu abartan kısıtlayıcı bir erkek görüyorum. Ciddi duruyorsun. Onun dışında da bilmiyorum bu konuda pek iyi değilim. Shhahaha bir de gülsen böyle durmazsın belki ama sert duruyorsun
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Maçoluğu abartmam da gelenekselci olduğum doğrudur, Öyle sert de değilim gülseniz gülümserim Gidip bu şarkıyı dinleyeyim en iyisi aklıma gelmişken : )
Bir anda parlayan bir anda sınırı geçen kurallari olan kuralcı sınırlı bir adam. Sevgi gördüğü yere masum kedi görmediği yerde aslan. Anneci bir tip. Yakın zamandada bı şey yaşamış aşktan yana ihanet vb bilmiyorum ama belli. acısını kimseye belli etmeden içinde yaşayan.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
İnsanları dış görünüşleriyle az çok anlayabildiğinizi düşünüyorum güzel bir analiz olmuş ve bence gerçeğe çok yakın bunlarla alakalı kitaplar mı okudunuz?
bilgisayardan giriyorum boynum kırıldı bakacam diye düz çevireydin ya. bu zahmette bile bulunmamıssın demekki ince detaylar enin için önemli değil. al sana karakter analizi
Kolay güvenmeyen insanlara yeri geldiğinde sert duran ama saf insanları seven onlara karşı sıcak tarafını gösteren birisi genelde dışarıya sert ve ciddi görünen biri
Forer etkisi (P. T. Barnum'un gözlemlerinden sonra Barnum Etkisi olarak da adlandırılmıştır) bireylerin, özellikle kendileri için hazırlanmış gibi görünen ama aslında büyük çoğunluktaki insanlara uyacak kadar genel ve belirsiz kişilik betimlemelerine yüksek puan verme eğilimlerini anlatan bir gözlemdir.