Kişilik & Karakter 1 ay Çok sevdiğiniz halde sizi zorlayan hobileriniz var mı? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Soğukta gidilen pilates 3 kat enerji yakıyor dediler. Çok sevdiğiniz halde sizi zorlayan hobileriniz var mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 9,3b cevap paylaştı. Var evet soğuk havada yürüyüş yapmak ve bisiklet kullanmak. 1 0 Yorumla
u OurangMedan Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Hava soğukluğu yağ bağlatır insana. Sffg 1 2 Yorumla Soran 1 ay O yüzden yollardayızz Yorumla u OurangMedan 1 ay Sen yoldasın ben daha girmedim. Djjd Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Bende başlamayı düşünüyorum. 1 2 Yorumla Soran 1 ay Ne olarak süper kitty mi ahsj Yorumla guapomorena 1 ay Pembe yakışıyor Yorumla
Alfa_Tuğ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 ay Hiç bişi. Kız kaysiye gözümün altında bir anda bi çizgi oluştu 🥴hani şu göz altı için olan serumun adı neydi 1 7 Yorumla Soran 1 ay Buydu tuciş Yorumla Alfa_Tuğ 1 ay Kırışıklığa iyi gelir mi acep. Sen memnun musun kaysiyee Yorumla Soran 1 ay Ben çok memnunum Yorumla Alfa_Tuğ 1 ay Nerden alıyorsun Trendyoldan mi Yorumla Soran 1 ay Hepsiburada dan almıştım Yorumla Alfa_Tuğ 1 ay Piki tişikkirler kaysiye😌 Yorumla Soran 1 ay Rica ederim tucişş Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 37 , eic 97% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Kitap okumak. İstiyorum ama okuyamıyorum bana uzaktan uzaktan göz kırpıp duruyorlar, sinirim bozuluyor 😂 1 6 Yorumla Soran 1 ay Onları bi de hevesle alıp diziyo insan 😂 Esrihbaenl 1 ay Sorma ya, geçen gün aynı kitaptan tekrar almışım. Alıp alıp okuyamamın cezası 🤣 Soran 1 ay Ahaha bana da şey olmuştu geçen fuarda herkes bi kitabın önünde kuyruk olmuş, aaa dedim bu kitabı ben almıştım zaten 😂 ama okudum mu hayır Esrihbaenl 1 ay 🤣🤣 kuyruktan kurtulmuşsun, iyi tarafı 🤣 Soran 1 ay Evet bi rahatlama huzur geldi 😂 Esrihbaenl 1 ay 🤣
u tenedos Takip Et Master Yaş: 36 , eic 89% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. soğukta yenen patates niye 3 kat elektrik yaksın yaf 1 2 Yorumla Soran 1 ay Elektrik direğinden mesajı kapmışsın tebrikler Yorumla u tenedos 1 ay meşazını aldım evet diyorum Yorumla
_Melioraa_ Takip Et Yoda Yaş: 105 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sıkı giyin terli terli çıkma Cassie'm 🤗Hayır beni zorlayan bi hobim yok. 1 2 Yorumla Soran 1 ay 3 kat giydim salonda çıkarıcam Meliora'm 🥰 Yorumla _Melioraa_ 1 ay İyi yapmışsın, güzel geçsin 🥰 Yorumla
ruhumunışığı Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Resim. Uzun zaman geçtiği için aradan eski hevesim yok yeteneğim de benimle saklambaç oynuyor sanki 1 0 Yorumla
GGƏĆƏ Takip Et Bilge Yaş: 124 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 838 cevap paylaştı. Kitap okumak ve resim yapmak.. Uzun süre sabit kalmak beni bir suredir rahatsız ediyor , konsantrasyon sorunum var o sebeple hiç baslamiyorum bile. 1 0 Yorumla
slay_queen_35 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% 1 ay Portre çizmeyi çok seviyorum ama bitirene kadar çok sıkıldığım da oluyor. Sonucu görmek herşeye değer 😌 1 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ekipçe yaptığımız şehirler arası bisiklet turu. Çok zevkli ama bir o kadar da zorlayıcı her açıdan. 1 0 Yorumla
Princessax Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Soğuk havada koşuyorum. Ama zevk alıyorum zorlanmak yerine. 😄😁 1 0 Yorumla
s Boavistaa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 10b cevap paylaştı. fitness beni zorluyordu işten sonra gidiyordum bir de ona gidince ölüyordum 1 0 Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Hobi sevildiği için yapılır beni zorlarsa fobim olur djsjsj 1 0 Yorumla
m Adeliina Takip Et Guru Yaş: 108 , eic 100% 1 ay Aşkım fazlasıyla üşengeç olduğum için beni her şey zorluyor sjdgff 1 0 Yorumla
Okantas_34 Takip Et Xper 3 Yaş: 35 1 ay 10 yıldır aktif Spor yapıyorum ilk kez duyuyorum 1 4 Yorumla Soran 1 ay Neyi Yorumla Okantas_34 1 ay Soğuk Havada Gidilen Platesin daha çok enerji yaktırdığını Yorumla Soran 1 ay O şaka yahu ben uydurdum Yorumla Okantas_34 1 ay uydurmayı Burada ciddi anlayacaklar var Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 17,4b cevap paylaştı. Evet var araçla drift 1 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. Akvaryum artık çok pahalı. Maddi açıdan zorluyor. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 156,3b cevap paylaştı. hayır yok. 1 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yok öyle zorlandığım ya 1 0 Yorumla
xqyssss Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 474 cevap paylaştı. Kaymak istiyorum ama korktuğum için kayamiyorum 1 0 Yorumla
blnmyorkim Takip Et Master Yaş: 18 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Var maalesef 1 3 Yorumla blnmyorkim 1 ay Elektrik direğini anlamadım 😅 Yorumla Soran 1 ay Görselsiz kalmasın dedim Yorumla blnmyorkim 1 ay Anladım Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 26 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Zorlanmadığım tek şey uyumak 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 86% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 7,9b cevap paylaştı. Hayır yok 1 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 40% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Var arabayla gezmek 1 0 Yorumla
Sky_Walker Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 88% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Bir iki tane var 1 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Hayır yok 1 0 Yorumla
Gizemnurr9 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 96% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Resim 1 0 Yorumla
MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Yokkk 1 0 Yorumla
LostThrones Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Balık avlamak. 1 0 Yorumla
ağırerkekistanbul Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 663 cevap paylaştı. Sevmem ya 1 0 Yorumla
1234567yemezler Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet kesinlikle var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Var evet soğuk havada yürüyüş yapmak ve bisiklet kullanmak.
Hava soğukluğu yağ bağlatır insana. Sffg
O yüzden yollardayızz
Sen yoldasın ben daha girmedim. Djjd
Bende başlamayı düşünüyorum.
Ne olarak süper kitty mi ahsj
Pembe yakışıyor
Hiç bişi. Kız kaysiye gözümün altında bir anda bi çizgi oluştu 🥴hani şu göz altı için olan serumun adı neydi
Buydu tuciş
Kırışıklığa iyi gelir mi acep. Sen memnun musun kaysiyee
Ben çok memnunum
Nerden alıyorsun Trendyoldan mi
Hepsiburada dan almıştım
Piki tişikkirler kaysiye😌
Rica ederim tucişş
Kitap okumak. İstiyorum ama okuyamıyorum bana uzaktan uzaktan göz kırpıp duruyorlar, sinirim bozuluyor 😂
Onları bi de hevesle alıp diziyo insan 😂
Sorma ya, geçen gün aynı kitaptan tekrar almışım. Alıp alıp okuyamamın cezası 🤣
Ahaha bana da şey olmuştu geçen fuarda herkes bi kitabın önünde kuyruk olmuş, aaa dedim bu kitabı ben almıştım zaten 😂 ama okudum mu hayır
🤣🤣 kuyruktan kurtulmuşsun, iyi tarafı 🤣
Evet bi rahatlama huzur geldi 😂
🤣
soğukta yenen patates niye 3 kat elektrik yaksın yaf
Elektrik direğinden mesajı kapmışsın tebrikler
meşazını aldım evet diyorum
Sıkı giyin terli terli çıkma Cassie'm 🤗
Hayır beni zorlayan bi hobim yok.
3 kat giydim salonda çıkarıcam Meliora'm 🥰
İyi yapmışsın, güzel geçsin 🥰
Resim. Uzun zaman geçtiği için aradan eski hevesim yok yeteneğim de benimle saklambaç oynuyor sanki
Kitap okumak ve resim yapmak.. Uzun süre sabit kalmak beni bir suredir rahatsız ediyor , konsantrasyon sorunum var o sebeple hiç baslamiyorum bile.
Portre çizmeyi çok seviyorum ama bitirene kadar çok sıkıldığım da oluyor. Sonucu görmek herşeye değer 😌
Ekipçe yaptığımız şehirler arası bisiklet turu. Çok zevkli ama bir o kadar da zorlayıcı her açıdan.
Soğuk havada koşuyorum. Ama zevk alıyorum zorlanmak yerine. 😄😁
fitness beni zorluyordu işten sonra gidiyordum bir de ona gidince ölüyordum
Hobi sevildiği için yapılır beni zorlarsa fobim olur djsjsj
Aşkım fazlasıyla üşengeç olduğum için beni her şey zorluyor sjdgff
10 yıldır aktif Spor yapıyorum ilk kez duyuyorum
Neyi
Soğuk Havada Gidilen Platesin daha çok enerji yaktırdığını
O şaka yahu ben uydurdum
uydurmayı Burada ciddi anlayacaklar var
Evet var araçla drift
Akvaryum artık çok pahalı. Maddi açıdan zorluyor.
hayır yok.
Hayır yok zorluyorda bir şey yapmam
Yok öyle zorlandığım ya
Spor yapasım gelmediği günler oluyor
Kaymak istiyorum ama korktuğum için kayamiyorum
Var maalesef
Elektrik direğini anlamadım 😅
Görselsiz kalmasın dedim
Anladım
Zorlanmadığım tek şey uyumak
Hayır yok
Var arabayla gezmek