Severek yaptığınız hobilerden sıkıldığınız oluyor mu?
Bu aralar severek yaptığım hobileri yapmakta çok zorlanıyorum. Heves kaybı yaşıyorum galiba. Bu durum size de oluyor mu?
Yazın öyle bir şeyler...
Severek yaptığınız hobilerden sıkıldığınız oluyor mu?
Bu aralar severek yaptığım hobileri yapmakta çok zorlanıyorum. Heves kaybı yaşıyorum galiba. Bu durum size de oluyor mu?
Yazın öyle bir şeyler...
Her gün bal yerseniz baldan nefret edersiniz
Ama değişik şeyleri az az aradan günler geçerek yaparsanız asla sizi sıkmaz
İnsanı yoran rutinlerdir ve ruh üzerindek8 negatif yüklerdir
✧ Zaman zaman oluyor..
Çok sevdiğim bir şeyi bile sürekli yapmak bir noktadan sonra yorucu hale gelebiliyor. İnsan, her ne kadar tutkuyla bağlı olsa da yenilik arıyor, belki de monotonlaşan şeylerden kaçmak istiyor. Bunu hissettiğimde genelde kendime bir süre ara veriyorum ya da yaptığım şeyi başka bir açıdan ele almaya çalışıyorum. Yine de bu bıkkınlık kalıcı olmuyor, çünkü zaman geçtikçe o hobilerimin bana ne kadar iyi geldiğini hatırlıyorum ve tekrar sarılıyorum. Belki de bu döngü, kendimi ve ilgilerimi tazelememi sağlıyor.
Kesinlikle oluyor. İnsan ruh hali sürekli değişiyor ve bazen en sevdiğimiz şeyler bile bizi heyecanlandırmaz hale gelebiliyor.
Bu tür dönemlerde kendimi zorlamadan biraz ara veriyorum, yeni bir şeyler deniyorum ya da tamamen dinleniyorum. Heves kaybı geçici, o yüzden kendine fazla yüklenme.
Cevap
6Cevap
Zaman zaman oluyor ruh halime göre değişir.
evet bazen oluyor.
Şu ana kadar sıkıldığım olmadı ama sıkılma durumum olursa biraz ara veririm, geri özleyip yapmaya başlarım zaten
Bıkmak demeyelim de mecbur hissedince sıkılıyourm.
evet oluyor 😊 ara verdikten sonra yeniden çok özleyerek dönüyorum. iyi ki böyle bi uğraşım var diyorum. bunalınca biraz kenara koymak iyi geliyor
Benim de mola vermem gerek galiba. :d
hangi hobinde zorlanıyorsun?
Genel.
Evet oluyor. Seneler evvel resim çizerdim sonra birden bıkkınlık geldi o günden sonra elime kalem dahi almadım
Bıkmıyorum ama rutine bağlayınca alışkanlık oluyor ara veriyorum
Oluyor tabii insan bir noktada bunalıyor ama o heves hiç yok olmuyor.
Elbette oluyor, herseyin bir süresi var sıkılır insan
Oluyor, öyle anlarda kendimi zorlamıyor ve ara veriyorum.
Evet zaman zaman bazı hobilerimi yapmakta durakladığım olur.
Morelim bozukken hicbir yere sığamıyorum hobi falan kalmıyor.
Zamanında oluyordu
şu an hobim yok
Sürekli yapınca insan bıkar haliyle
Oluyor.
Evet, kimi zaman sıklıkla.
Bıkıyorumsa diğerine geçiyorum
Meditasyondan bıktım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?