Hayvan sevmeyen birinin merhameti olduğunu da düşünmüyorum
![Hayvanları sevmeyen biri, insanları sevebilir mi?](https://cf.kizlarsoruyor.com/q23788691/6649f2b9-ee7a-4459-bde3-e465430d3a27.jpg)
Hayvan sevmeyen birinin merhameti olduğunu da düşünmüyorum
Bu durumlar farklı. Hayvan sevip insan öldürenler de var. Hayvan sevmeyen kişiler de var ve insanlarla iletişimi gayet iyi. Bu içten gelen bir şey önemli olan zarar vermemek. İnsanı kötü yapan da budur.
Hayvan seviyorum ama insan sevmiyorum. Ayrıca buna kesinlikle katılıyorum ve çokça bunu kanıtlayacak duruma da denk geldim. Bir insan neden hayvanları sevmez anlayamadım hiç bir zaman tamam korku olur daha önce yasadığı bir olay vs olur ama hepsinden korkmak çekinmek sevmemek nedir anlayamıyorum.
Cevap
26Cevap
Hayvan sevmeyen insandan ürkerim. Mesafe koyarım, engellerim, uzak dururum. Hayvan sevmemek hiçbir insanda hoş görülemez.
Hayvan sevmeyip insan seven rol yapıyordur
benim fikrim hayvanları sevmeyip onlara iyi davranıyorsa insan sever ama hayvanları sevmeyip kötü davranan birisi insanlarada aynı davranır
Merhametin kimde oldugunu bilemezsin. Hayvan seven adama tutup bu merhametlidir diye kesin bir yargıya da varılamaz
Heee tabi gel evdeki canavara söyle bunu , geceleri öpecek diye beklerken ısırıyor, kedi diye aldım zebani çıktı
Korkuyordur fobisi vardır bir şey demiyorum ama sevmeyen zarar veren net oevladıdır
net
Çok zor. Sevse bile ben onun sevgisine inanmakta zorlanırım
İnsanları bence sevmese de olur hayvanları sevsin yeterli
Hayır sevemez öyle insanlar da gram merhamet duygusu yoktur
Hayvanlar daha masum ki insanlardan. Bence insanı sevebilen yilani bile sevebilir.
Hayvan sevmeyenin merhameti yoktur. İnsan da sevmez o kanka...
Hayır sevemez merhamet sevgı duygusu olmaz öyle kişilerde
Her canlıya yapılan iyilikte sevap vardır Hazreti Muhammed Mustafa sallallahu teala aleyhi ve sellem
İnsanlardan uzak duruyorum mümkün olduğunca.
hayvanları da sevmem insanları da sevmem. benim anlamadıgım insanları sevmemek ayıp mı veya cok anlasılmaz bir şey mi de bunu inanılmaz bir olay gibi vurgulayarak dile getiriyorsunuz?
sevemez tabi ki de..
Korktuğum hayvanlar var evet ama zarar vermiyorum... korkmadığım hayvanlara ise temas edebiliyorum. Hayvan sevmeyen biri insan sevemez.
Hayvanlar yapısal olarak bebekler gibiler bence o yüzden vicdanen sevemeyen taş kalplidir
Insanlik tarih boyu sevmeyi saygi duymayi ogrenemedi
Katılıyorum sana...
Hayır düşünmüyorum insan sevemezki
Hayvan sevmeyen insandan olmaz
Hayvanları seviyorum insan sevmiyorum
Evet sevebilir ne alakası var 🤣
İnsandan çok severim hayvanları.
Hayvanları insanlardan çok seviyorum
Sevebilir her duygu herkese açık değildir
Hayır egoist oluyorlar genelde hem
Sevemez
sevebilir