Bazen birşeyler bizi ayakta tutar.. bazen bir kişi bazen bir olay bazen başka bir şey sizin zor anlarınızda sizi ayakta tutan en büyük etken nedir?

Bazen birşeyler bizi ayakta tutar.. bazen bir kişi bazen bir olay bazen başka bir şey sizin zor anlarınızda sizi ayakta tutan en büyük etken nedir?
Sadece ve sadece kendime olan inancım ve güvenimdir. Yaşarken hayatınızın merkezine koyduğunuz sevgili, eş, dost, arkadaş, iş arkadaşı, kardeş, sokaktaki vatandaş, okul, iş, başarı, diploma, hırs vs hepsi ama hepsi sadece hayatın belli dönemlerinde karşınıza çıkan ve olumlu/olumsuz katkı veren detaylardır. Hepsi gelip geçer hayatınızdan, kimi görünüp gider, kimi uzun süre kalır ama sonunda muhakkak gider ve siz kendinizle başbaşa kalırsınız. O yüzdendir ki enerjinizi kendinize harcayın. Ne varsa sizde var.
Kolay bir zaman yaşamamış bir insan olarak bu soruya kendim diyerek cevap vermek istiyorum, ayakta durmak zorundaydım herşeye ve herkese rağmen, hayatı ciddiye almıyorum aslında insanların gündelik hırsları komik geliyor bana beni ayakta tutan şey içimde yaşayan yaramaz çocuk o bana doğru yolu gösteriyor.
İçimdeki umut ışığı ayakta tutar. Sevdiklerim, hayallerim ve başarılarım da beni ayakta tutan diğer nedenler. Geçmişteki başarılarım geleceğe dair umutlarımı yeşertiyor
Rica ederim 🦋
Bana iyi gelen şeyler yapmak. Bu en kolayından sevdiğim bir çikolatayı sindirerek yemek, bir müzik, bir filmle o zor zamanların kasvetini üstümden atmak gibi.
Teşekkürler eig için🩷
Ne demek biscom❤️
Cevap
23Cevap
tabi ki de umudum ve güzel şeylerin huzurlu şeylerin olacağına dair inancım
Sağ ve sol Roberto Carlos bacaklarım
İki tane ayağım gadası 🙃
Rabbime olan inancım ve yiğenlerimin o masum kokusu hep bir umut çare vardır sözü gelir aklıma😂🥰😇❤
Çözüm odaklı oluşum ve mücadeleci inadım bir de sonsuz inancım ❤️✌️
Zor da olsa imkansız da olsa bir gün onun beni sevme ihtimali bir ihtimal belki. Zor zamanla güçlü Ferhat'ları ortaya çıkarır. Ama inatçılık beni ayakta tutar
İlk önce dua.. Sonra da kendi içimdeki herşeye rağmen sönmeyen umudum ve gözlerine baktığımda sevgi enerjisi aldığım ailem, minik yüreklerim ve arkadaşlarım..
Her gün yeni olasılıklarla hayata yeniden başlıyorum, bu düşünce beni ayakta tutuyor.. Nitekim de öyle zaten, yarının mükemmel bir gün olmaması için bir sebep yok..
Ayaklarım…
Şaka şaka
Karakterim iradem ve sabrım
Ayakta kalmak zorunda olduğum düşüncesi beni ayakta tutuyor. Ayakta kalmam lazım.
Oğluşum… O gülünce dünya duruyor her şey mükemmel oluyor…
Sevdiğim, değer verdiğim insanların sağlıklı ve mutlu olması dayanma gücü verir. Ne kadar zor olursa olsun dünyada yalnız değiliz, rahman ve rahim olan Allah bizi hiç bir zaman yalnız bırakmaz.
Sanırım kendim. Krizi fırsata çeviririm her zaman. 😌
Anam ile ninemin duaları ve Allah'ın yardımı
kendi kendime güc veriyorum
Gücüm herşeye rağmen dimdik ayakta tutan şeydir
Değerli hissettiğim ortam kişiler
Devrilecek bir yere sahip olmamak 🤗
Kendi kendime her şey iyi olacak diyorum
Zorundalık zorunda olmak zorundayım
Kendime tekrarladığım bir kelime.
Kendim tutarım
Ayaklarım bacaklarım..
Yere düşersem uyuyacak oluşum
Kendime ve Allah’a olan inancım
Zor zaman çok ama ayakta duramıyorum
Dua elhamdüllilah ve cok sükür
Zor zamanlar çok bu devirde, sorun yapmamak gerek.
İntihar edenler cennete giremez sözü
Besiktas tutamiyor artik
Sabrım ve umudum
Pandora'nın kutusundaki umut...
Mecburiyet.
Deliliğim.
Sevgilimm o herşeyim ve her kosulda yanımda
İnanç
Sevdiklerimin yanimda olmalari.
Bağışıklık. d
Ailem
Bir bardak çay