- 1 ay
Kendimin farkinda olsaydim cok daha kolay olurdu. Cocukken cok sakindim ben.. hata yapmisim :d ortaligin icinden gecmem lazimdi😁
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- u1 ay
Eskiden sağlığımın farkında olsaydım daha çok dikkat ederdim. insan bazı şeyleri kaybedince anlıyor maalesef
12 Yorumla- 1 ay
Teşekkür ederim 🦋
- 1 ay
Rica ederim 🦋
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
- 1 ay
herşeyin farkındaydım ve her şey de zor oldu
hayatım hep zordu
değişen bir şey yok10 Yorumla - 1 ay
"Kendi değerimin farkında olsaydım"
20 Yorumla - 1 ay
Farkında olmam gerekenlerin farkındaydım neyse ki.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 5,9b cevap paylaştı. Keske demeyi sevmiyorum Allah hepimizi pisman olucak seylerden korusun... ve olan'da olmazsi gerektiği gibi olmuştur cünkü vardir bi nedeni... Allah hayat sinavimizi kolaylastirip güzellestirsin... hayat dersi kendimizi olgunlaştırır veya değisime yol acar... Allah bizlere kolaylikla ve güzellikle değisime ve gelistirmeye nasip olsun...
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hep herşeyin farkında bir yapım var doğuştan hayata atılmam sebep olmuş olabilir ama kişinin elindekiler ve hayat çizgisiyle insan yol alabiliyor sen istediğin kadar çırpın yiyeceğin lokma ne kadarsa o bu hayatta.. yaratıcı belirliyor tüm dünyayı kainatı yaratan rabbim..
10 Yorumla- 1 ay
İstesende artık eskiye dönemesin bunun için yalpalanmak yerine kalk ve şu an bazı şeylerin farkına var yoksa hayatın boyunca eskiye gitmenin pişmanlığı içinde yaşarken daha da o boşlukta kaybolursun
10 Yorumla - 1 ay
Yabancı dilin, birikimin ve sessizliğin farkında olsaydım hayatım da kişiliğim de daha başka olurdu.
10 Yorumla - 1 ay
Bu soru bana uyumuyor, hayatımda hiçbir şey kolay olmadı çünkü ve en kötüsüde çocukluğumdan beri herşeyin farkındaydım.
10 Yorumla - 1 ay
Obsesif kompülsif bozukluk bu eskiye takılı kalmak. En kaçılası insan türü az ötede dursun. Öyle biri olmadım olanı da hayatımda tutmam zaten
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Eskiden kadınların bu kadar kıskanç oldugunu bilseydim her şey çok daha kolay olurdu
10 Yorumla- 1 ay
Geçen geçtiiiiiiiiiiii.
-di li geçmiş zaman kullanmaya gerek yok.10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. aşk diye bir şeyin çok eski 1 efsane olduğunun
10 Yorumla- 1 ay
Herkesi kendim gibi bilmeseydim. Kişiliklerin, karakterlerin sahte olabileceğini anlamış olsaydım daha kolay olurdu. Ama tabi bunlar tecrübe oldu.
10 Yorumla - 1 ay
Kendimin değerinin farkında olsaydım, her şey çok daha kolay olurdu.
10 Yorumla Dolmaz orası çok şey var
10 Yorumla- 1 ay
Sağlığın kıymeti.
10 Yorumla - 1 ay
Böyle bir düşüncem hiç olmadı.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 336 cevap paylaştı. Eski eskide kalmıştır benim için önüme bakarım ben
10 Yorumla- 1 ay
Bazı sözleri dinlemem gerektiğinin
10 Yorumla - 1 ay
Eskileri boş ver simdi de yaşa
10 Yorumla - 1 ay
Senin :))
12 Yorumla- 1 ay
:))
- Gizli Üye(45 üstü)1 ay
biz eskilere bakmayiz
10 Yorumla adapazarlı naber
14 YorumlaHatalarımın