Bana bulaşan, arkamdan konuşup yüzüme konuşmaya cesareti olmayanlardan, kalilt ve markası eksik olanlardan şikayetçiyim hakim bey :D
Oku oku yüzün varsa ama. Ben göremiyorum da seni...

#ZorundamıyımEfsane ✌ >>1903<< FoRZ@ te@m
Bana bulaşan, arkamdan konuşup yüzüme konuşmaya cesareti olmayanlardan, kalilt ve markası eksik olanlardan şikayetçiyim hakim bey :D
Oku oku yüzün varsa ama. Ben göremiyorum da seni...

#ZorundamıyımEfsane ✌ >>1903<< FoRZ@ te@m
Son zamanlarda özel olarak şikayetçi olduğum bir konu yok. sadece gerçek hayatta yaşadığım bazı sıkıntılar var maalesef. onları çözmek için uğraşıyorum çözebilirsem iyi olur yakında.. sağlığım da daha iyi olursa kendimi huzurlu hissedeceğim. site için de konuşuyorsak da canımı sıkan kişileri ya da konuları engelledim zaten kimseyi takmıyorum kendime bakıyorum sadece. ve kendime zaman ayırıyorum. burası sadece kafa dağıtmak için kullandığım bir site. bu yüzdende uğraşanları takmamak görmezden gelmek hatta direk engellemek en iyisi olur.
Bildim bileli yani burada oldum olalı yemeğe değil de insanlara salça olmaya çalışan çok insan gördüm ve duydum hala duymaktayım bu KS nin gelenek ve örf adeti sanırım ama yüze konuşup çekirdekli izlenecek bir kaos yaratmak varken gizli gizli arkadan konuşmaları çok ayıp 😂.. benim dedikodumu yapın arkadaşlar ama bana da söyleyin arkadaşlar buradan sesleniyorum merak ederim okey 😂😂✌🏻(şaka bir yana da toplumsal ahlak kuralları gereği bu yanlış böyleleri itinayla engellenir) ay sorunun kendisini unuttum detaya takıldım benim uykum dışında kimse canımı sıkamaz...,👍🏻
Sevgilim olmadığı halde g. tlerinden var oluşunu uydurmaları, bana ahlaktan en son bahsedecek insan bile olmamalarına rağmen klavye de sallamasyon tiplerinin taa burada 7 ecdadını anasını bacısını kendini diyeceğim de zaten sokmayan kalmamış Antep geçsin ustunden. Bugün lük bu kadar kahve içmedim kimse dokunmasın bana
Bir tahlil yapalım size ne dokanmış..
https://youtu.be/-afJUbq0tYE?si=lU9_8IzlpoNOSUkA
Antep geçsin kısmında bittim ahaha
@Barış_LonelyForever Biz niye normal insanlar göre uzun yaşarız ama genelde kalp krizinden ölüyoruz
@fesfs Sabah klavye başındaki insanların yazdıklarını okuyunca birden 10 yıl öncesine gittim. Eşime "Nasılsın aşkım?" derdim, o ise "Defol git başımdan, seninle uğraşacak durumda değilim!" diye çıkışırdı. Kendimi İtalya’daki Vezüv Yanardağı eteklerinde, volkana bakıyormuş gibi hissederdim. Kadınlık halleri işte...
Ama yazıdaki gibi bir insan değilim, tam tersine aşırı pozitif biriyimdir. Hatta cenazede bile o klişe sözlerden biri duyulunca, mesela "Ölüm gelmiş cihane...", kahkahamı tutmak için kendimi zorlarım. Öyle sıkarım ki kendimi, gözlerimden yaşlar süzülür. Herkes, o yaşları görünce beni çok duygusal sanar, hatta en uzak akraba için bile gözyaşı döken biri olduğumu düşünür.
Ben hızlı tesir eden bir ilaç gibiyimdir. Yakınımdaki insanlar, bir anda zihinsel aydınlanma yaşar. "Sır perdesi açıldı! Layn, ben niye boşuna kasıyormuşum ki?" derler.
İşim yaşatmak üzerine. Ölüm de bal tutan parmağını yalar hesabı işte...
@fesfs 😂
Bir de evli olup da bekarım diyen insanlar var ben de onlardan nefret ediyorum. Yüzsüz gibi de her yerden çıkıyorlar. Anlamıyorum ki hala ne yüzleri var bunların.
G. Zekalının başkanları ile mücadele etmeye çalışmaktan 🤦♀️
Eda :D Bugün estiriyorsun
Ben de severdim eskiden çok güzel ya
Cevap
15Cevap
Erken kalkmak ve soğukta durakta beklemek
Hiçbir trafik kurallarını uymayan elinde cep telefonu ile araç kullanan, gece geç vakiye kadar oturup sabah da işi geç kaldım diye trafikte ralli yapan herkesten şikayetçiyim
Hayde ula senden çok var diyirum ben bunu yap iyi gelir ağa
Çok severdim bende bu şarkıyı 😂
İçim üşüyor , ben de nazar var ya o kesin lavaboda düştüklerimi saymıyorum. aşırı canım yemek çekiyor özellikle tatlı ve meyve 😋🤤 bu benim için güzel ama durduramak kötü. bu kadar dhaa varsa geliriz B12 min yettiği kadar.😂
B12 bende iğne kullanıyorum. Bugün vurunacağım aylık iğnemi. 3 gün geçirdim unuttum. Sende vurdur iğne.
Ben pembe hap kullandım normale döndü şu sıra gidemiyorum kimliğim kayipta daha çıkartmadin uzun zaman ooldu 😂
Sen yürüyen bela mısın acaba 😂
Valla bilmiyorum bir gariplik var 😂
Anlayışsız ve empatisi olmayan beyinsiz insanlardan
Onları da alışmak lazım her yerdeler.
Ben alışmıyorum uzaklaşıp yol veriyorm mantıklı olan bu
Haddini aşan insanlara tevazu gösteremem en sevdiğim şey onlara haddini bildirmektir, ama bunu tartışarak yapmak yerine muhatap almayarak yapıyorum yok sayarak ona ne kadar değersiz bir canlı olduğunu ancak böyle anlatabilirim.
Arkamdan dönen işlere canım sıkılıyor. Kımseye bulaşmıyorum kımsede bana bulaşmasın mümkünse 🙄
Şikayetçi olduğum bi durum yok şükür her halimize😌
O kadar çok şey var ki hangisini söyleyeyim insanların gerginliği tahammülsüzlüğü en ufak bir şey de olay çıkması.
Bende iş hayatımdan sıkıldım sürekli uyku sorunu çekmekten, aynı şeyleri yaşamaktan şikayetçiyim. 😒
Şikayetçi olduğum pek bir şey yok aslında. Kabullendim çoğu şeyi.
Çok hızlı her şey bu da bende odak problemi yaratıyor
Sitede iftira atan gizli bir alçak vardı ama olay elinde patladı
Buz gibi havada yatağımdan zorla çıkıyor olmamdan
Sağlık sanırım
Anlayışsızlıklardan
Geceleri yine uykuya dalamıyorum ya
Evet görüyorum KS de takılıyorsun 😂
Yalan söyleme gece girmiyorum 😂
Sen yalan söyleme gördüm. Hatta birisiyle bir muhabbetini de görmüştüm. Özel aç falan mesaj ile ilgili bir şeyler yazıyordu 😂
Başkasını görmüşsündür, ben asla 😂
Çok iyi hatırlıyorum hatta çocuktan da bahsettin
Lan ben hatırlamıyorum sen nereden hatırlıyorsun 😂
Demek ki ışık hızında hafızama yerleşti 🤣
Demek ki 😂
Güvenimin kırılmasından
Güven mi bırakatılar.
Nankörlükten yakınıyorum gibi.
Şikayetçi olduğum konu yok😀
Kendimden ve memnuniyetsizliğimden.
Hayattan şikayetçiyim..
Şikayetçi olduğum bişey yok çok fazla