Beslenmeniz Planlı mı?
Çalışıyor musunuz? İş de plan yapar mısınız?
Eğitim görüyor musunuz? Ders çalışma proğramınız Var mı
Eğitim, Spor, Beslenme, Tatil, İş veya herhangi bir alanda örnek verebilirsiniz….
Planlı bir insan mısınız?
Açıkçası Alman kültüründeki Planlı olma olayını da seviyorum … Bizim Türk kültüründeki plansızlığıda…. Hayatıma baktığımda beslenme, spor, başarı, iş, eğitim, projeler hep planlı ki planlı olmasa zaman planlaması olmasa çok zor olur her şey…. Ama Karakter olarakta plansız, spontane, rahat ve kurallara sığınamayı seviyorum…..
Planlı bir çerçevenin içindeki Plansızlık diyorum …..
Söz sizde ✨🌟
Planlı olmayı seviyorum ama bazen plana sadık kalacağım diye çok stres oluyorum onu napcaz?
Ben kalmıyorum ama kalmamayı da planın içine katmış oluyorum sorun olmuyor
😃😄
😂😂 o da güzelmiş ben de deneyeyim bunu ya da B planı yapmak lazım
Teşekkürler
Cevap
1Cevap
Bir yerde çalışsaydim planli bir insan olurdum herhalde. Çok plansiz bi insanim ev hanimi olmaya yoruyordum ama yok bnmki doğuştan çocukken bile tarlada çalışırken tırmıkla yamuk buruk ekin tirmiklard im babam çok kizardi duzen, plan yok aşırı rahatim bu huyumu hiç sevmiyorum.
Ev hanimi olmakta plan, düzen istiyor 24 saatlik bi iş sonuçta 😅Ama bn öyle değilim işte.
Ben spontane yaşamayı seviyorum. Plan kurduğum hayat, yaşamıyormuşum hissi veriyor...
Benzer kafadayım
Planlı hayatım o başka
İlla ki belirli planlar yapmak koşulu var. Ben sadece o planlar olmazsa olmaz insanı değilim.
Zevklerine o planlar sonucunda ulaşıyorsan, planlı olman da çok doğal zaten 🤷🏻♀️
Hep planlıyım planlı olmazsam modum düşer çogu şeyde yazılıdır benim yapacak listem vardır
To-Do List
😂😂😂😂😂😂
Ikisini bi arada yaşamayi tercih ediyorum Spontaneität olmak ve planlinolmakta güzel yeter ki severek yapalim yaptiklarimizi
İşim varsa yda olacaksa akşamdan yda bir iki gün önceden planlıyım sıralarım önce şu bu ves dye ama genelde plansız karışık ya
Evet bir gün önceden ertesi günün planını kurarım 💁♀️
evet planlıyım
Plan yapmak bazen iyi oluyor
Önemli
Çoğunlukla değilim. Plan yapacak vaktim yok
Cümle çok iyi 😅
Plan yapsan vakit oluşur bence
Şu aralar değil saldım kendimi 🙂
En iyi plan planszlktr
Çalışan bir anne olduğum için planlıyımdır
kafayı yememek için çok planlı yaşamıyorum
Fazlasıyla planlıyım