Kişilik & Karakter Şu an ki aklım olsaydı yapmazdım dediğiniz şey ne? Barbiewx Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Söz sizde Şu an ki aklım olsaydı yapmazdım dediğiniz şey ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. doğmazdım 0 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı. Şimdi dicem o kişinin yanına gitmeseydim öbür kişinin gitmeseydim ama aslında hepsi bir ders niteliğinde ilkten tecrübe sonra yetenekler olarak geri döner 0 0 Yorumla
Serhat0000 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Bütün yaptıklarimi bu aklımla yine yapardım galiba 😄 0 0 Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Şuanda da pek aklim yok dd 0 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı. Üniversite okumazdım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
doğmazdım
Şimdi dicem o kişinin yanına gitmeseydim öbür kişinin gitmeseydim ama aslında hepsi bir ders niteliğinde ilkten tecrübe sonra yetenekler olarak geri döner
Bütün yaptıklarimi bu aklımla yine yapardım galiba 😄
Şuanda da pek aklim yok dd
Belki de erken evlilik
Okumazdim😃😃
Doğmazdım
Üniversite okumazdım