Kişilik & Karakter Kafanız rahat bir şekilde yatağa giriyor musunuz? u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Yoksa düşünceler mi sarıyor çevrenizi?Bu yatak benim değil nedense açıklama ihtiyacı hissettim 😂😂😂 Kafanız rahat bir şekilde yatağa giriyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Hayır maalesef düşüncelere dalıyorum 1 10 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Ne düşünüyorsun Barış 😀 u Barış_LonelyForever 1 yıl çok sevdiğim bir arkadaşımı burada takip etmeyi düşünüyorum ama takibe karşılık verir mi bilmiyorum sence ? :D u _Süveyda 1 yıl Takibi kabul etmeyeceğini mi düşünüyorsun 😀 u Barış_LonelyForever 1 yıl Yani az kişiyi takip ediyor ondan kararsız kaldım etmez mi acaba diye :D u _Süveyda 1 yıl Bi dene bakalım belli olmaz bu işler 😀😀 u Barış_LonelyForever 1 yıl tamam şimdi o arkadaşıma bir atayım bakalım kabul edecek mi :D :D u _Süveyda 1 yıl Etmiş Bile hatta geri takip atmış ben şok😂 u Barış_LonelyForever 1 yıl Evet çok hızlı kendisi tavsiyen için teşekkürler 😂 u _Süveyda 1 yıl Hahaha ne demek😀😀🌸 u Barış_LonelyForever 1 yıl :D 🌸
perlamare Takip Et Master Yaş: 47 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Kafam rahat olmazsa uyuyamam ki. Deli gibi döner dururum yatakta sabaha kadar. Yatağa girmeden kafayı boşaltmak lâzim 🤣 1 1 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Kesinlikle 😀😀 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. O kar küresi dikkatimi çekti ilk 😂 çok severim 😂 uykum varda umrumda olmaz hiç bir şey 😂 1 4 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Evet benim de hoşuma gitti bana yeni yıl hediyesi olarak alabilirsin😀😀 Yorumla m ByBrawo 1 yıl Adresi alayım 😂 Yorumla u _Süveyda 1 yıl burada mı😂😂 Yorumla m ByBrawo 1 yıl Hayır tabi ki😂 Yorumla
İpi_Kopuk_Ucurtma Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 623 cevap paylaştı. Kafasını yastığa koyar koymaz uyuyabilenleri çok kıskanıyorum 1 2 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Yani beni 😀😀 Yorumla İpi_Kopuk_Ucurtma 1 yıl Gamsız 😀 Yorumla
kübrl Takip Et FenomenGuru Yaş: 20 1 yıl Giriyorum çok şükür 😅 1 1 Yorumla u _Süveyda 1 yıl 😀😀 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Başımı yastığa koyduktan sonra bir şey hatırlamıyorum 1 0 Yorumla
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. evet, hatta kafam yastığa çeyrek kala uyurum çok şükür 1 0 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. Kafam rahatta içindekiler rahatsız 😃 1 2 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Bahsettiğim o zaten 😀😀 Esrihbaenl 1 yıl Giremiyoruz bir şekilde 😂
ModernKontes Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Evet kolay uykuya dalıyorum önceden dönerdim sürekli 20dk anca uykuya dalardım 0 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Yok ben herseyi yatak dışında bırakıyorum 30 sn içinde de uyuyorum 😂 0 0 Yorumla
Princessax Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Evet kafam rahat bir şekilde yatağa giriyorum 1 0 Yorumla
Sdkpr Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 95% 1 yıl Günümüz şartlarında mümkün değil bu benim açımdan. 1 0 Yorumla
Besiktas7834 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Hayır hiçbir zaman olmuyor 1 0 Yorumla
İnnsanevladı Takip Et Xper 3 Yaş: 28 1 yıl kafam giriyorda ben giremiyorum ben boydan girmeyi seviyorum 0 2 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Ha ha ha Yorumla İnnsanevladı 1 yıl ok Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. Giremiyom hep işe gideceğim geliyo aklıma 1 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Olmuyor laf lafı açıyor 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. çoğu zaman hayır 1 0 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Çok şükür 💁♀️ 1 0 Yorumla
Red_Black71 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 412 cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,2b cevap paylaştı. girmiyorum 1 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı. Giremiyorum 1 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Evet. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Hayır maalesef düşüncelere dalıyorum
Ne düşünüyorsun Barış 😀
çok sevdiğim bir arkadaşımı burada takip etmeyi düşünüyorum ama takibe karşılık verir mi bilmiyorum sence ? :D
Takibi kabul etmeyeceğini mi düşünüyorsun 😀
Yani az kişiyi takip ediyor ondan kararsız kaldım etmez mi acaba diye :D
Bi dene bakalım belli olmaz bu işler 😀😀
tamam şimdi o arkadaşıma bir atayım bakalım kabul edecek mi :D :D
Etmiş Bile hatta geri takip atmış ben şok😂
Evet çok hızlı kendisi tavsiyen için teşekkürler 😂
Hahaha ne demek😀😀🌸
:D 🌸
Kafam rahat olmazsa uyuyamam ki. Deli gibi döner dururum yatakta sabaha kadar. Yatağa girmeden kafayı boşaltmak lâzim 🤣
Kesinlikle 😀😀
O kar küresi dikkatimi çekti ilk 😂 çok severim 😂 uykum varda umrumda olmaz hiç bir şey 😂
Evet benim de hoşuma gitti bana yeni yıl hediyesi olarak alabilirsin😀😀
Adresi alayım 😂
burada mı😂😂
Hayır tabi ki😂
Kafasını yastığa koyar koymaz uyuyabilenleri çok kıskanıyorum
Yani beni 😀😀
Gamsız 😀
Giriyorum çok şükür 😅
😀😀
Başımı yastığa koyduktan sonra bir şey hatırlamıyorum
evet, hatta kafam yastığa çeyrek kala uyurum çok şükür
Kafam rahatta içindekiler rahatsız 😃
Bahsettiğim o zaten 😀😀
Giremiyoruz bir şekilde 😂
Evet kolay uykuya dalıyorum önceden dönerdim sürekli 20dk anca uykuya dalardım
Yok ben herseyi yatak dışında bırakıyorum 30 sn içinde de uyuyorum 😂
hayır. Kafamı sürekli meşgul eden şeyler. var
Her zaman nett
Evet kafam rahat bir şekilde yatağa giriyorum
Allah kerim.
Günümüz şartlarında mümkün değil bu benim açımdan.
Hayır hiçbir zaman olmuyor
kafam giriyorda ben giremiyorum ben boydan girmeyi seviyorum
Ha ha ha
ok
Giremiyom hep işe gideceğim geliyo aklıma
Olmuyor laf lafı açıyor
Bu aralar rahat değilim çok kötüyüm
çoğu zaman hayır
Her zaman değil
Çok şükür 💁♀️
Genelde öyle oluyor
Evet