Yok ya benim giydiğim şeyleri görsen zaten şaşırırsın bu soğukta deli mi diye 😂 Aslında bedenimiz güçleniyor sürekli yaptıkça hastalıklara karşı daha dirençli oluyor
Hayır ya bende hasta oluyordum önceden çok ama gıda takviyeleri ve sporla toparladım tavsiye ederim hem sağlıklı hemde seni gerçekten mutlu ediyor. Eğer başlarsan bence hem farkı göreceksin hemde daha enerjik hissedeceksin bu da tüm hayatına olumlu bir katkıda bulunacak
Cokkkk, diğer sorunla birleştirip cevap vermiş olayım. Tutkuyla yaptığım iş özellikle Avrupa'da şehirlerarası araba kullanmak. Günlerce kullansam sıkılmam. Hollanda'ya arabayla gittim geldim bu yüzden.
Şansıma mi desem beni sevdiler mi desem ben hiç denk gelmedim. Hatta tam tersine hep yardımcı oldular. Hollanda'ya araba dışında en az 150 kez gitmisimdir. Avrupa'da ayak basmadigim yer kalmadı, hiç öyle bişey görmedim. Bilemiyorum. Yoktur demiyorum ama ben görmedim.
Maalesef öyle tabii. Ben geçici oturumu aldım ama kalıcı olana kadar Hollanda'dan cikmamam gerekiyormuş. Ama ben işlerim dolayısıyla dönmek zorundaydim. O da danışmanın pustlugu, eksik bilgi vermesinden kaynaklandi. Maalesef hakkımı kaybettim tabii. Hâlâ da alabilirim ama yılda en az 6 ay orada kalmam lâzim, o da şimdilik mümkün değil. O yüzden alamıyorum.
Her ülkenin kendine göre belirli izlediği politikası var. Türkiye’de de 5 yıl kalmak zorundasın ama 12 ayı geçmemek süretiyle dışarı çıkman sorun teşkil etmiyor. Hollanda’nın vatandaşlık kanununu bilmiyorum.
Göz atmak ne? İçinden geçtim ama maalesef öyle bir bilgiye rastlamadım, iç yönerge bilmem ne diyor. Hatta bunu yaşadıktan sonra itiraz etmek için çok araştırdım ama bulamadım. İyi bilirsin, bir madde sürekli başka bir maddeye atıfta bulunuyor. Bütün kanunlarını, yönetmeliklerini tek tek bulmak lâzim 🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
hiç yok maalesef
C++ dili kodlarken kafamdan dumanlar çıkıyor acı seviyorum ben de 👹👹
Yazılımcı mısınız?
Evet 🥴
Size de kolay gelsin😄
Saol ihtiyacım olan sadece üç beş bardak kahve sabaha kadar yolu var bu işin 🤨🤔
Ahaha yolumuz aynı☕️☕️☕️
Helal olsunn 🥰 Depresyondayken bile kitap okumak benimki de.
🥹bir de kahve mum eşliğinde
İlim öğren ders seni kurtarmayack ahirete yatırım yap
İşimi tutkuyla yapıyorum.
Ne iş yapıyorsunuz?
Ticaret yapıyorum. Al-sat.
Kendi mesleğim severek isteyerek yapıyorum
Ne iş yapıyordun
Sanayi sektöründe çalışıyorum torna ustasıyım
Kolay gelsin
Teşekkürler
Çok tutulmayın, gidiyorlar
Ne gidiyor?
Tren 😳
Bisiklet sürmek knk tavsiye ederim aşırı zevkli
Dededen gelme ata sporumuz
Kafa dağıtmalık güzel aktivite yoğun şehir hayatından kaçıp bazen sıcak bir kahvenle güzel bir ortamda huzura kavuşturuyor
Etkileyici görünüyor. Sınavlardan sonra havalar birazcık ısınsın uygulayın
Soğuktada ayrı keyifli ama yalnız sıkıcı gelebilir bazen köpekler saldırabiliyor 😂
Ben kışın hasta olurum😄
Yok ya benim giydiğim şeyleri görsen zaten şaşırırsın bu soğukta deli mi diye 😂 Aslında bedenimiz güçleniyor sürekli yaptıkça hastalıklara karşı daha dirençli oluyor
Dirençlisin demek ki
Hayır ya bende hasta oluyordum önceden çok ama gıda takviyeleri ve sporla toparladım tavsiye ederim hem sağlıklı hemde seni gerçekten mutlu ediyor. Eğer başlarsan bence hem farkı göreceksin hemde daha enerjik hissedeceksin bu da tüm hayatına olumlu bir katkıda bulunacak
Varkı şarkı söylüyorum
Ben bu dunya da tutkuyla hiçbir şey yapmadim
Dilberi (inci taneleri ) izlemek. Reklama kadar soluksuz izlerim 😅😅
İçmek
Su içmek galiba😄sağlıklı
O da dahil :D
2.5-3 litre 😄unutmuyoruz
Alkol de tüketiyorsak, +1.5 litre fazladan içmeyi unutmuyoruz suyu :D
Portakal ye ödem atıyormuş
Bir gün ödemim olursa aklımda olsun😆
Afiyet olsun😄
Hahaha kolay gelsin
Teşekkürler
Seyahat. En sevdiğim şey ülke ülke gezmek.
Keyifli:)
Cokkkk, diğer sorunla birleştirip cevap vermiş olayım. Tutkuyla yaptığım iş özellikle Avrupa'da şehirlerarası araba kullanmak. Günlerce kullansam sıkılmam. Hollanda'ya arabayla gittim geldim bu yüzden.
Hollanda’ya arabayla gidip gelmek mi? İnşallah bir gün ben de o duruma kadar gelebilirim
Evet, Antalya'dan Hollanda. Git gel orası da dahil tam 10.000 km
Oradaki Türklerin TR plakayı görünce kornayla taciz etmeleri dışında sorunsuz 🤣
Biraz fazla ırkçılar
Öyle değil mi?
Şansıma mi desem beni sevdiler mi desem ben hiç denk gelmedim. Hatta tam tersine hep yardımcı oldular. Hollanda'ya araba dışında en az 150 kez gitmisimdir. Avrupa'da ayak basmadigim yer kalmadı, hiç öyle bişey görmedim. Bilemiyorum. Yoktur demiyorum ama ben görmedim.
Nasıl gidiyorsun peki? Vize mi, vatandaşlık hakkı mı?
Vizeyle gittim, maalesef oturum ya da vatandaşlık hakkım yok. Ama olması için birşeyler yapmaya çalışıyorum.
Şu an vize almak bile zor. Vatamdaşlık hayli hayli zordur
Maalesef öyle tabii. Ben geçici oturumu aldım ama kalıcı olana kadar Hollanda'dan cikmamam gerekiyormuş. Ama ben işlerim dolayısıyla dönmek zorundaydim. O da danışmanın pustlugu, eksik bilgi vermesinden kaynaklandi. Maalesef hakkımı kaybettim tabii. Hâlâ da alabilirim ama yılda en az 6 ay orada kalmam lâzim, o da şimdilik mümkün değil. O yüzden alamıyorum.
Her ülkenin kendine göre belirli izlediği politikası var. Türkiye’de de 5 yıl kalmak zorundasın ama 12 ayı geçmemek süretiyle dışarı çıkman sorun teşkil etmiyor. Hollanda’nın vatandaşlık kanununu bilmiyorum.
Maalesef ben acı şekilde öğrendim. Danışmanların yanlış yönlendirmesi sonucu bitimine daha 1,5 yıldan fazla olan vizemi de iptal ettiler. 😂
Keşke öncesinde vatandaşlık kanununa bir göz atsaydın
Göz atmak ne? İçinden geçtim ama maalesef öyle bir bilgiye rastlamadım, iç yönerge bilmem ne diyor. Hatta bunu yaşadıktan sonra itiraz etmek için çok araştırdım ama bulamadım. İyi bilirsin, bir madde sürekli başka bir maddeye atıfta bulunuyor. Bütün kanunlarını, yönetmeliklerini tek tek bulmak lâzim 🤣
Kahve içmek 😂
benim de ders ve temizlik
Pek yok
yok ablam be
Yok.
Maşallah
Kafa
Hayır yok
Bir olmak, seslenmek ya da haykırmak
var söylemem
Evet