Eğitim & Kariyer Sevdiğiniz mesleği mi yapıyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor hayal ettiğiniz neydi ne oldunuz Güncellemeler+1 yıl dostlar Sevdiğiniz mesleği mi yapıyorsunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
MAY-bee Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Çok güzel bir soru öncelikle brawo.Cevapları merak ediyorum. Ama gözlemim oran veremem ama ekseriyet yaptığı işten memnun değil. Bu çok üzücü. 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 455 cevap paylaştı. Uzay araştırmasına ve matematik alanın da prof olmayı çok istiyordum. Lakin ayakkabı imalatçısı oldum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ah ya ama her sey olacagina varir her sey gonlunce olsun Yorumla Akrep-Bir_Adam +1 yıl Sağolll kendal 😃 Yorumla
RememberUS Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Futbolcu olmak istiyordum, endüstri mühendisi oldum.Ama şu an yazılımcıyım.. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl muhendislik iyidir ya Yorumla RememberUS +1 yıl Futbolculuk kadar olmasa da.. Yorumla
RatTatKat Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Küçükken hiçbir şey olmak istemiyordum. İnşaat mühendisi oldum. Şu an işsizim 0 0 Yorumla
QuiZMa Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Hayal ettiğim mesleği yapmıyorum. Ama işimi seviyorum. 0 0 Yorumla
Zeyneppsss Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Öğretmen olmak istiyordum tasarımcı oldum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl moda tasarim mi grafik tasarim mi Yorumla Zeyneppsss +1 yıl Grafik Yorumla
Vergimukellefi Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Gemi kaptanı olacaktım tır kaptanı oldum dkdbksjs 0 6 Yorumla Soran +1 yıl 😅olmadi Yorumla Vergimukellefi +1 yıl Tekne alcam tekne sıkıntı yok Yorumla Soran +1 yıl sinava gir sıkıysa deniz subayı ol😌 Yorumla Vergimukellefi +1 yıl Emir komuta bizi bozar özgür adamız biz Yorumla Soran +1 yıl illegal hayat diyosun Yorumla Vergimukellefi +1 yıl Herzaman ✌️ Yorumla
Kantarma Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 70% +1 yıl hayir ama hayatta kalmak icin calismak gerej reis 0 0 Yorumla
infernoHeRo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Önemli olan para kazanmak 0 2 Yorumla Soran +1 yıl helal yoldan ama ve sevdigin işle Yorumla infernoHeRo +1 yıl Tabi ki helal olması lazım ve para kazandıran çoğu işi severim Yorumla
Seda23344 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Evet seviyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl nedir meslegin Yorumla Seda23344 +1 yıl oğretmen ☺️ Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Evet öyle diyelim 0 6 Yorumla Soran +1 yıl ne peki Yorumla külllkedisi +1 yıl Ogretmenlik okuyorum Yorumla Soran +1 yıl a cok guzel okul oncesi mi sinif mi Yorumla külllkedisi +1 yıl Sınıf 😅 Yorumla Soran +1 yıl cok iyi ya insallah guzel yerlere gelirsin Yorumla külllkedisi +1 yıl Ayy insallah tesekkur ederiim Yorumla
idraketmekzoriş Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl evet 0 1 Yorumla Soran +1 yıl profilini gorunce gelen istemsiz usume Yorumla
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 395 cevap paylaştı. Maalesef 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Çok güzel bir soru öncelikle brawo.
Cevapları merak ediyorum. Ama gözlemim oran veremem ama ekseriyet yaptığı işten memnun değil.
Bu çok üzücü.
Uzay araştırmasına ve matematik alanın da prof olmayı çok istiyordum. Lakin ayakkabı imalatçısı oldum
ah ya ama her sey olacagina varir her sey gonlunce olsun
Sağolll kendal 😃
Futbolcu olmak istiyordum, endüstri mühendisi oldum.
Ama şu an yazılımcıyım..
muhendislik iyidir ya
Futbolculuk kadar olmasa da..
Küçükken hiçbir şey olmak istemiyordum. İnşaat mühendisi oldum. Şu an işsizim
Hayal ettiğim mesleği yapmıyorum. Ama işimi seviyorum.
Öğretmen olmak istiyordum tasarımcı oldum
moda tasarim mi grafik tasarim mi
Grafik
Gemi kaptanı olacaktım tır kaptanı oldum dkdbksjs
😅olmadi
Tekne alcam tekne sıkıntı yok
sinava gir sıkıysa deniz subayı ol😌
Emir komuta bizi bozar özgür adamız biz
illegal hayat diyosun
Herzaman ✌️
hayir ama hayatta kalmak icin calismak gerej reis
Önemli olan para kazanmak