@neverstopp Soyle ormanlık alanda yaşamak istiyorum, bir inek bir kaç tavuk biraz arazi, ahşaptan bir ev.. tamam.. Sabah gün doğarken uyanıp akşama kadar ateşte çay yapmak istiyorum
@ayyıldızgökyüzü yapı teknik ressamlık okudum (mimarin 2 alt kademesi) şu an egzantirik presste araç parçaları basıyorum çok nefret ediyom başka sansta geçmiyor fırsat bulsam ayrılırım 2 senelik tazminat umrumda değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Mesleğim yok
Hayır maalesef hic sevmiyorum en buyuk hayallerimden biridir sevdigim bir isi yapmak veya hic calismadan kazanmak😄
deden ya da baban zengin olması lazım cicim
Sevmediğim meslekte çalışırken, çalıştığım mesleği sevmeye başladım ve şu anda sevdiğim mesleği yapıyorum.
Okuyorum daha bitirmedim, bir az yorucu bazı problemler... tatil gelsin artık istiyorum
Hayır..
Ben meslek sevmiyorum zaten.. Çalışmaya karşıyım
Meslek ne abi
Çalışıyor musun
@neverstopp Soyle ormanlık alanda yaşamak istiyorum, bir inek bir kaç tavuk biraz arazi, ahşaptan bir ev.. tamam.. Sabah gün doğarken uyanıp akşama kadar ateşte çay yapmak istiyorum
Evet devlete ait bir kurumda..
Esc lik yapıyorum hem para hem zevk alıyorum. Ve sevdiğim bir mesleek
Sevmen çok güzel
Gerçek mi
Henüz değil ama yapacağım inşallah.
İstediğim mesleği yapıyorum ama sevmedim
Hayır ama yapmak için bir çaba sarf ediyorum 🙃
Çok sevmesem de severek yapıyorum işimi
Mesleğim yok ne yazık ki
Hayır sanmıyorum düşünmüyorum.
Hayır alakam olmayan bi is
Ne iş yapıyosun
@ayyıldızgökyüzü yapı teknik ressamlık okudum (mimarin 2 alt kademesi) şu an egzantirik presste araç parçaları basıyorum çok nefret ediyom başka sansta geçmiyor fırsat bulsam ayrılırım 2 senelik tazminat umrumda değil
Anladım, umarım bulursun
@ayyıldızgökyüzü eyv
Spor yapıyorum ama severek
Sevdiğim hayatı yaşıyorum.
Ehh.
Elbette yapıyorum
Evet
Hayır.
Evet Djlik yapıyorum
Evet 👍
Öğrenciyim.
Bir yazılım mühendisi olarak evet :)