Her gün aynı hataları işleyip tövbe ediyorum... Pişman oluyorum.. Sonra tekrardan diğer gün aynı hataları işliyorum..
Pes etmedim... Birgün bu döngüden çıkacağıma inanıyorum... Benim gibi olan ve ciddi dönüşler yaşayanlar var mı?
Her gün aynı hataları işleyip tövbe ediyorum... Pişman oluyorum.. Sonra tekrardan diğer gün aynı hataları işliyorum..
Pes etmedim... Birgün bu döngüden çıkacağıma inanıyorum... Benim gibi olan ve ciddi dönüşler yaşayanlar var mı?
ne kadar zorlansan zorla olmayacak bir insanın hayatında onu büyük ölçü de tetikleyecek olaylar olması lazım ya da çok büyük bir aydınlanma yaşamayı lazım bir şeyin farkına varmadığın sürece olmayacak dediğim gibi bunun için de bazı şeyleri acı bir şekilde tecrübe etmen lazım o da zamanla olacak
Cevap
8Cevap
Savaşmak insanı ayakta tutar daha çok savaş ve kazan
Ahh inşallah kazanacağım
İsmet özel of not a being jaw şiiri der geçerim o konuda Allah yardımcın olsun
Allah razı olsun..
Şiir bayağı kafa yakan şiirmiş birazdan okudumda..
Tamam öyle yapayım
İrade ile alakalı ama bir adım atman belki de ilerleyen zamanlar için bu çıkmazdan çıkmama sebep olacaktır
Yapmam gerekenleri yapıyorum inşallah güzel sonuçlar alırım
İnanıyorum alacaksın sabret sadece
Teşekkürler
Rica ederim
Bu döngü tek başına kırılabilecek bir şey değil bence
Nasıl kırılabilir?
Konuşmak ister misin
Hayır
O zaman yardımcı olamam maalesef iyi günler
Hepimiz boyleyiz ablam
Herkes mi zannetmiyorum
İçime o duyguyu verdiği için şükrediyorum.. En azından elimden şimdilik bu geliyor diye affedilmeye dair ümidim artıyor..
Bu sözü bilmiyordum.. Allah razı olsun beni mutlu etti bu söz.. Yılmadan tevbeye devam o halde..
Bir ara öyleydim düzeldi durum
Nasıl düzeldi?
Karakterinin güçsüzlüğünden oluyor, aynı ben...
Allah bizi çıkarsın bu kuyulardan.. Çok aciziz..
Yapma o zaman
Bende yapmamayı istiyorum. Halimden memnun değilim.. burada anlatmaya çalıştığım şeyi anlamamışsın..
Ben ben benn
Allah yardımcımız olsun
hatan ne
Hatanın ne olduğundan ziyade döngüye vurgu yaptım..
Hiç pişman değilim senin olmaktan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?